Bol bebiş topiği

Canlarrrr sabah sabah hepinizi heyecanlandırmışız oğlişimle
msmesi Aişe Epeck cadıozy tubaaydan ve diğer kızlar hepinize çok teşekkürler beni çok duygulandırdınız ilginiz çok hoşuma gitti. Keşke hepinizi kucaklayıp sarılabilsem. Öptüm sizi ona göre hemde dualı bir şekilde
Neyse sadede gelelim
Gittik nst iyi çıktı sancı falan yok.
Muayeneye girdim baktı suyu iyi nst iyi güzel dedi.
En geç 20aralıkta açılman varsa normal olur yoksa seni bekletmem alırım ameliyata dedi. Yani 40 haftada doğumun olur dedi 41.haftayı beklemem. Zaten kireçlenme var,ama gidişatın iyi o yüzden bekletiyorum dedi. Normal istediğin için.
Sonra ben dün bebeğim sabah hareketsizdi dedim ozaman iş değişir dedi,Çarşamba gel açılman varsa normal olur yoksa ameliyat dedi.
Bende dedim dün hareketsizdi,bugün nst de hiç durmadı maşaallah. Ozaman kontrol edeceksin dedi.
Dedimki hareketi azalırsa Çarşamba geleyim iyiyse cuma okey dedi.
Şimdi ben çok huzursuzum.
Biliyorsunuz normal istiyorum.
Tabiki hayırlısı nasılsa bebeğim o şekilde sağlıkla gelsin.
Maşaallah hareketler bugün iyi hatta alta bastırıyor ha bire ve yine kaburgalarımla oynuyor.
Bir dahaki sefer çatı muayenemi yapacak.
Şimdi ben z.yağı ile kürsuf yapıyorum. Acaba adaçayı içsemmi veya hiçbişicik yapmayayım dua edeyim inş hareketleri güzel gider cuma giderim açılma varsa doğum olur yoksa 20aralığa kadar yolumuz var.
Kızlar dua edin bana....

aysecim emdikten sonra bide 100ml mama icip uyudu. İnsallah bugun mama istemez
Sütünü arttırmak için yiyecekler dene benim gibi.Mutlaka biri iyi gelir sanada.İncir kompostosu ve rezene çayı ile başla derim ben.Hiç yaptınmı süt arttırıcı bişeyler?

Dr da öyle söylemişti bana.Doyasıya kucağında tut takılma öyle alışacak falan diye.Ama ne biliyim.Ben 20 yaşındaki gibi dinç değilimkiDün markette eşim arabayı park edinceye kadar kucağımda tuttum 10 dk bile sürmedi.Ama o kadar yoruldumki anlatamamEklem romatizması olduğu için bende çok çabuk yorulur kollarım.Uyuşmaya başlar hissizleşir hemen.Gönül isterdiki ömrüm boyunca kucaklayım taşıyım ama yapamam
Dediğin gibi erkek çocukları anneden bile çabuk uzaklaşıyorlar.Nede olsa dokunma hissi rahatsız ediyor onları.

Eltim almıştı,kullanamadım dedi.Gerçi onun huysuz kızı hiçbişey yemez içmez hala daha.Ucunda file olan emzik gibi bişey değilmi dediğin.Hep görüyorum,alayım bende.Deneriz bakalım.4 ay erken değilmi ek gıda için? İlk 6 ay sadece anne sütü diyor drlar:26::26::26:

Hoşgelmiş Bilal Bey ve Dilek Hanım
Hareketlerini kontrol edersin sürekli.Tedirgin olma doğumu çok etkiler artık duyguların.Ye iç oğluşunla konuş.Bol bol foto çek.Ben çok pişmanım yapmadığıma.Son ayımda evde tek başıma olunca hiç foto çekmemişim.Göbüşünde patiklerle foto çek.Hep hayalimdi yapmamışım aptal gibi( Kimse de benimle ilgilenmeyince hatırlatan olmadı.El üstünde,sürekli pohpohlandığım bi hamileliğim olsun istemiştim.Öyle olacağını sanmıştım ama olmadı.Hiç bi hastalığımda ilgi görmedimki bunda göreyim dedim bende.Uuuffff ne yapıyorm ben böyle.Hamişleri üzmeyim boş yere.Geldi geçti hepsi.Ben yaşayamadıklarımı kızıma yaşatacağım doyasıya.Onu o kadar şımartacağımki hamileyken o mutlu oldukça ben kendi hamileliğimin acılarını unutacağım Tabi o günleri görürsem

girip çıkıyorum nete ozim kusura bakma hoşgeldin öncelikle erekn sevindim herhalde dün gece bizde öyleydik canım anlarıanlarını tutmuyor işte. robot değillerya bizde öyle değilmiyiz sanki. sütün gaz yapıyorsa kişniş sanada bebeğinede çok iyi gelir canım . ben herşeye katıyorum nerdeyse. çok rahatlatıyor benide bebeğide.[/QUOTE

Tozunu alcam dimi canim? Kimyon da koyuyorum ama fayda etmiyor demekki. Ictigim rezenenin haddi hesabi yok

Canim benim hayirlisi olsun. Iyi olun da vakti zamani gelince durmayacak nasilsa.
Hurma yiyorsun dimi?
Dualarim sizinle canim benim. Cok opuyorum ikinizi de..

Bayadir yazmiyorum veya yazamiyrm diyelim, bende hersey gene karma karisik oldu : esimden ayriyim,strees tavan yapti uyku duzenim bile kalmadi bide kan degerlerim dusuk cikti ilac aliyorum, is bulamadim,dunden beri esimde bi gerginlik var kavga etmek istemiyrm ustelemekte ama noldugnu anliyamiyorum moralim bozuk yani bide sanki kilom yetmiyor gbi 4 kilo almisim napcam netcem bilemiyrm sizlerle konusmayi hamile olma ihtimalimi bosuna test denemeyi bile ozledim, esinizin evinizin huzurunuzun kiymetini bilin. Ben artik bi duzen ve bebek istiyorum cok mu istiyorum sizce? bide hersey yetmezmis gbi saglik promberide cikti :18::18:

Canım süt için farklı şeyler de dene.Rezene bende süt yaptı,belki sende başka bişey yapacaktır.2 gün boyunca denemeler yap.Ben öyle yaptım.Ancak bulabildim neyin iyi geldiğini.

Hoşgeldin canım.Elbette çok şey istemiyorsun.Herşey yoluna girecek inşallah.Çok büyük sağlık sorunların olmasın da herşey yoluna girer inşallah.

Hoşgeldin canım.Elbette çok şey istemiyorsun.Herşey yoluna girecek inşallah.Çok büyük sağlık sorunların olmasın da herşey yoluna girer inşallah.

Sagol aysemde artik gucum yetmiyor gbi geliyor evlendim evleneli o kadar sey yasadim ki artik yiprandim agliyamiyorum bile gunlerdir tansiyonum yuksek kalbim agriyor sanci oluyor kan degerlerim dusuk o kadar cok sorunum var ki umudum yitirmeye basliycam

Sen napiyosun nasil oldu agrilarin hifa nasil ? Esin daha iyi sanirim dimi?

kizlar ortak cevap veriyim oncelik anne sutu mama sevmiirum bebisim ikinio surekli mama icince zaten dun acliktan aflayinca verdik 100ml icti anca uyudu. emme isi de zaten gunde 1er saatren en az 8kez emiodur azlari saymiorum. hele ilk haftalar 18saat emdigini hayirliorum. Sut icin rezene ve su iciyorum. insallah bugun yeter. gece 3te kalkip sagdim tek gogusten 50cikti pompa el pompasi elektrikli daha mi cok ceker 50ml iyimi emmeyen gogsumden?

hoş geldin sefalar getirdin her şeyi kendi haline bırak karapissom adaçayı madaçayı ye hurmanı otur bekle.ne zaman gelirse sağlıkla gelsin yeter.

canım keşke annelerin hiçbir yeri ağrımasa en azından çocuklar büyüyesiye kadar. anlıyorum seni. benzer ağrıları çekiyoruz canım kaltığımda oturamıyorum .oturduğumda kalkamıyorum .bütün kaslarım donuyor çözene kadar aklım gidiyor. ama işte son bebeiş bidaha hamile kalack doğurack gücüm yok. onun için kızımda tatamadığım herşeyi bunda tatmak istiyorum inadına alıyorum ayşem inan kızlarda aynı kızıma yaban tayı derdim düşün
yokayşem bunun ucu delikli silikon emziği andırıyor çok rahat. canım ufak ufak tatdırıyorum. 6 aylık beklendiğinde bebek pütürlü şeyleri yutamıyor hep yeme sorunları oluyor. bende kardeşlerim gelinimiz 4 aylık kken ufak ufak tatdırıyoruz. öyle doyurmuyoruz. zaten tat duygusu olmuyor daha yutma alıştırması yapyoruz .6 7 ayında yaptığın bütün yemeklerden tuz atmadan çatalla ezdiğinde bile yiyebiliyorlar. 6 ayda başladığında çoğu bebek pütürlü yiyecek istemiyor canım. anne sütü her daim önde zatenşimdi tadımlık sonrada ara öğün doymadığı zaman

farketmez ozim ama çekilmemiş alıyorum evde kendim çekiyorum daha taze oluyor. ama çok rahatlatıyor benim bağırsaklarda problemlidir. şişkinliğim kalmadı çok şükür bebekde çok rahat gaz çıkarıyor

rabbim san sabır sihhat versin bekletmesin tez zamanda verir isteklerini inşallah

canımın içi ozaman 2 göğüsten 100 ml çıkıyordu da1 aylık bile değil bebişin yetiyordur .fazla yedirirsen aynı gazı varmış gibi hazımsızlık çeker. sürekli verisen zaten süt dolmazki arada vermeleri kes. mesela saat 1 de emzirdinmi birdahakine 3 bekle arad verme ki bebek hazma başlasın buarada sütün dolsun .

Kızlar merhabalar Kızcemmle biz geldik...

Bizim kız 1900 gram a yaklaşmış. Tam 1900 değil ama ramak kalmış

Herşeyine baktı doktor teyzemiz uzunca... Maşallahh kuzumm çokkk tatlıydı. Herşeyi çok güzel çıktı. Mükemmel dedi doktor.Çok hareketli dedi. Tip olarak babaya benziyor sana benzemiyor dedi. Eşimde çirkin olacak ozaman dedi. Kahkahalar patladı

Güzelde kilo almış ; ufak bi bebiş olacak dedi. 2 yi geçer mi dedim geçer dedi. 2500 gramı bile geçebiliriz kızlar

Ağzını balık gibi açıp kapıyordu. su yutuyor dedi doktorumuz.. O kadar şekerdi ki gözümün önünden gitmiyor. Eşim nasıl videoya almadı diye kızıyorum şimdi ona

Kıpır kıpırr hiç durmuyor kızlar benim minik sarı şekerim..

Nst ye de girdik. Sancımız çıkmadı.

ve doğum tarihimiz 23 Aralık

Doktorumuz daha fazla bekletmeme kararı aldı. Yavaş yavaş büyüyor keyfi yerinde bunun dedi Sindire sindire

10 gün sonra gidicem tekrar bakıcak kilosuna. akciğerleride gelişecekmiş o tarihe kadar.

Çok az kaldı bebişime kavuşmama. Çok heyecanlıyım. Eşim 23 Aralık tarihini duyunca şoka ugradı. Sanki hiç dogmucak gibi geliyordu ona herhalde

canim ama doymayinca veriom. Nasi oyalicam baslior el yemeye mikirtiya ac oldugunu gosterior belki heran 50 gelmior doymuor die veriom. deniyim bakalim gunduz uyusa 2saat belki dolar bazen hic uyumuo acikio

sizinde bizlerinde gözü aydın canım sizi süper anneler sizi bak boşuna kortun aslan gibi doğcak sarışeker hepinizi utandıracak inşallah .birdahada kötü şeyler düşünmek yasak topik olarak doğuma hazırlık var artık bol dinlenme pozitif enerji sürekli relax halinde sinirlenmek yasak

canim ama doymayinca veriom. Nasi oyalicam baslior el yemeye mikirtiya ac oldugunu gosterior belki heran 50 gelmior doymuor die veriom. deniyim bakalim gunduz uyusa 2saat belki dolar bazen hic uyumuo acikio

yok canım benim bir ikisaat dişini sıksan düzeni kurarsın her el emmesi açlıktan değil. benim oğlan sütümde boldur maşallah iki memeyi bitirse bile memeden çekince elini emiyor emmes isteği çok fazla hazımsızlıktanda uyumaz epack hem o gaz gibide değil pışpışlayınca çıkmıyorda. kucağına al gezdir baanyo yap ama ilk bir 2 saati doldur ama arad verme ozaman bebeğin mideside genişlemez

denicem canim saggol bugunden itibaren yalniİz annemler gitti ole deniyom bakalim bugun nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…