- 8 Şubat 2024
- 4.842
- 7.063
- 78
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Biz evlenirken ailelerimiz ne yaptiysa razi olduk. Ille de sunu alin demedik. Gucumuz yetiyosa aldik yetmiyosa zorlamadik. Ustelik ben 21 yasimdaydim.Tavsiyeniz çok komik siz evlenirken bir şey istemediniz sanırım
Kaynanadan bohça istemek geniş bakış açısı mıGörmek istediğiniz yerden devam edin ne kör bakış
açısı
Bi şey sorucam 37 yıl boyunca bu adamı mı beklediniz gerçekten
Bu hareketler bana eltimi hatırlattıdaha evlenmeden ön yargı ile giderseniz geçinemezsiniz kaynananızın yaptığı her hareket batar. Biraz bencillik yapmışsınız belki gerçekten müsait değildi ve kendisine uyan günle değiştirmek istedi. Asıl bu durumda siz red ederek büyük ayıp yapmışsınız kusura bakmayın ve kadın istediğin zaman gel demiş daha ne desin. Bunları ahkam kesmek için söylemiyorum 8 yıllık evi bir kadın olarak söylüyorum ki şu problem olarak gördüğünüz şey hiçbir şey daha! Durun, evlenin bir... Ailenin içine girin de bu söyledikleriniz devede kulak kalacak işte o zaman...
Bu hareketler bana eltimi hatırlattıdaha evlenmeden ön yargı ile giderseniz geçinemezsiniz kaynananızın yaptığı her hareket batar. Biraz bencillik yapmışsınız belki gerçekten müsait değildi ve kendisine uyan günle değiştirmek istedi. Asıl bu durumda siz red ederek büyük ayıp yapmışsınız kusura bakmayın ve kadın istediğin zaman gel demiş daha ne desin. Bunları ahkam kesmek için söylemiyorum 8 yıllık evi bir kadın olarak söylüyorum ki şu problem olarak gördüğünüz şey hiçbir şey daha! Durun, evlenin bir... Ailenin içine girin de bu söyledikleriniz devede kulak kalacak işte o zaman...
Kaynanadan bohça istemek geniş bakış açısı mı
Biz evlenirken ailelerimiz ne yaptiysa razi olduk. Ille de sunu alin demedik. Gucumuz yetiyosa aldik yetmiyosa zorlamadik. Ustelik ben 21 yasimdaydim.
20 yaşında kızım benden başkasından para almaz
anamdan babamdan kardeşimden
bayramda bile ben al dersem alır
kaldı ki isteyecek
bizim yok ta mı veriyolar onlara ne diyor
40 yaşında adama bak
Bu kadar naz niyaz ile damat alınırsa böyle olur yanımda babasindan para isteyecek kocaman adaminda neyse bence şikayet etmeyin birde kusura bakmayın 40 yaşına kadar eğitim olur kariyer olur mal mülk olur o saatden sonra anca piyango çıkarsa olur doğruya doğru
Gelmiş kırkına hala kendini toplucak da başarılı oluncak daha. Ohoo.
bohça . düğün . eşya , takı isterken ataerkil takılıp , kayınvalide birşey talep etmiş olsa birden moderen , biz bireyiz kendi kararlarımızı verebiliriz evresine geçen bir zihniyet. kadın parasını odediği koltuğun rengine fikir sunmuş olsa buralar yıkılırdı. ayrıca o da bir kadın ve kendi parasıyla kendi ihtiyaçlarını alır kimseye de hesap vermez.
Evladına emek verse , değer verse , hertürlü desteği verse çok çok çok güzel olur ama yapmıyorsa da mecbur değil. kaynanalığın hakkını vermesini talep ederken siz ne kadar gelinlik yapacaksınız düşünmek lazım. ki şimdiden mesafe koymaktan , yemek vermemekten eve koymamaktan bahsediyorsunuz.
ayrıca musait gün iki tarafa göre ayarlanır illa sizin müsaitliğinize uyulacak diye birsey yok. bu biaz premmmseslik sendromu gibi olmuş.
hayat alma verme dengesidir biraz. ne kadar verebileceksenız o kadarını talep edin.
Ailesine düşkün olmayan bu adamlar evlendikten sonra bir anneci bir babacı oluyorlar ki sormayın. Çok aşık mısınız, yani zorunda mısınız? İçinize sinmeyen şeyleri zorlamamak gerekiyor bence. Mutlu mesut evlenenler gün geliyor boşanıyor. Ailevi sebeplerle ilerde mutlu olmayacağınızı seziyorum. İki aile farklı yapılardasınız.
Ama evlenmek gerçekten insanlarla uğraşmak demek. İçinden gelip severek uğraşmayacaksan ne onları üz, ne kendin üzül. Ne için evleniyorsun ki? Hayat Rio karnavalı değil. 36 senedir bunu görmedin mi? Bdv’deki konuları okumuyor musun?kaynanayla işim yok kendi halinde kendi yapacak ne istiyorsam ben insanlarla uğraşmak için evlenmiyorum
Ama evlenmek gerçekten insanlarla uğraşmak demek. İçinden gelip severek uğraşmayacaksan ne onları üz, ne kendin üzül. Ne için evleniyorsun ki? Hayat Rio karnavalı değil. 36 senedir bunu görmedin mi? Bdv’deki konuları okumuyor musun?
Şu lafları etmek için baya yaşın var ama ya. 20 lik kızlar gibi konuşuyorsun. Bu yaşta bu kadar hayal ne bileyim.40’yaşı ne abartıyorsunuz çalışkansa insan herşeyi yapar önemli olan çalışkan olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?