• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bohça bile yapmayan kaynana

Şaka gibisin spor öneririm düzenli sporcuyum ondan dediklerin oluyordur tatlım
"Sen merak etme, ben bu kırk yılın acısını napar eder çikaririm" diyorsun yani 😂😂😂 inşallah nişanlın da hem senin kadar hevesli hem senin kadar sporcudur bebiş , zira tek başına olmuyor o işler, uyarayım da 😂😂😂

Altinci bir uye vardi aklima o geldi. Esinin ailesi 40 yasindaki adamin borclarini odemisti ama uye bana altin getirmiyorlar diye bebegi gostermek istemiyordu. Evde cam cerceve iniyordu ama bize mutlulugun resmini cizmisti aklima o geldi.
Höh yani. Bunu hatırlamıyorum ama geçenlerde birkaç üyelikle gelip aynı konuyu anlatan 42 yaşında bi kadın vardi. 40 yaşında evlenmiş, eşin ailesi ev vermiş geçin oturun diye. Birkaç sene oturup sonra başka yere geçmişler işe uzak diye. Vay kaynana bana bi çorap bile almadı, pazardan bi bez bile almadı ama ben onların her işini görüyorum gelinlik yapıyorum diyordu 😂 bacım sen 40 yaşında taze gelin gibi gelinlik yapma hevesine niye giriyorsun diye anlatmaya çalıştık ama yok yani asla anlamadı. Vay benim çorabım Vay benim bezim diye diye kendini yedi. Utanmıyorlar da yav 40 yaşında 🙄

Ben istediğim herşeyi yaparım dedi nişanlım aile çöp
Iki ay sonra evlenecek bi adam babasından para mı istiyor? Olacak iş değil. Aileci değil diyip durmuşsunuz, o şimdi belli olmaz, fazla güvenmeyin. Nişanlınız size ne kadar değer verir, ilgi gösterirse ailesi de o kadar ilgi gösterir. Yenilerde kuzenim evlendi ve kız ne istediyse çatır çatır yaptırdı ailesine, nişanlısı üzülmesin diye. Siz kafayı kayınvalidenize takacağınıza nişanlınızı daha iyi gözlemleyin.

Bence evlenme çok içine sinmemiş.aileler evlilik huzuruna da etki ediyor.Arayıp sormaması konusunda da seni haklı buldum biraz üstüne düşmeleri lazım düğün zamanı .Gelinlerin nazlanması üstüne düşülmesşnin istemesinin nesi yanlış.Nişanlını bu şekilde kabul etsen de ileride ailesine muhtaç olmadan geçinebilir misiniz bunu düşün .En azından minnet etmek zorunda kalmazsın.Belli ki evlilik boyunca da zor durumda kalsanız hamilelik vs olsa çalışmasan destek olmayacaklar.Yarın bir gün takı muhabbeti de sıkıntı olacak gibi görünen köy kılavuz istemez .Arayıp sormayan adamlar o konuda da isteklerini yerine getirecek gibi durmuyor.Kısaca beklentilerin karşılanmayacak gibi maddi ve manevi

Sevdiğiniz bir insandan ailesi sorunlu diye vazgeçermisiniz
Sevdiğimiz insanın boğazına illa anan baban don bohçası , altın, bindallı yapacak, nakit para da verecek sonra da kapimdan geçmeyecek diye de çökmeyiz , basar nikahı sevişir geçeriz elhamdülillah 😎

Dünürcü vekili 😂😂😂 oğlan tarafı bunların daha ilk tribinde dirsek gösteriverince kız tarafı olarak tutuşup, yana yakıla alakasız adamın birini aracı olarak sokmuşlar devreye 😂😂😂😂 ay altıma kaçirıcam gülmekten 😂😂😂

Son düzenleme:
Arkadasim vizyon bohca istemek, evlenecek iki kisinin konusamayip araya vekil koymasi degildir. Millet kahkaha atarak guluyordur size yapmayin valla rezalet ya.
Araya vekil konması zaten ailenin borusunun öttüğünü gösterir. Pembo da hayal kursun eve almıcam diye.

Back