• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böğürtlen kışı (sarah jio)

merhaba kızlar, sarah jio nun türkçeye çevrilmiş 4 kitabı var hepsini okudun devamını sabırsızlıla bekliyorum. hepsi hariiiikaaaaa! KIR ÇİÇEĞİ TEPESİ - Kimberley Freeman. saranın kirtaplarına benziyor çok güzeldi... tavsiye ediyorum!

Mart menekseleri yagmur sonrasi ve bogurtlen kisini okudum. Hepsinin konulari ve anlatimi cok guzeldi. En kisa zamanda Son kamelyayi almak istiyorum. Aranizda okuyan varmi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben okudum, bir an önce al derim. diğer okudukların kadar güzel ve ilk sayfalardan insanı alıp götürüyor.... :)

sarah jionun türkçe karşılığı bana göre canan tandır. çerez kitaplar yazdığını düşünüyorum. insana bir şey katmıyor.

genelde polisiye aksiyon dolu kitapları okumayı seviyorum, bögürtlen kışı kitabı ablamın tercih ettiği bir kitaptı.Merak edip elime aldım ve aynı gün bitirdim.Güzel ve oldukça sürükleyici bir kitap.Yaralı annenin çektiği acıyı ve sonrasında gelişen tüm olayları birebir sanki o karakter kendisiymiş gibi yaşıyor insan..Buda kitabın konusu ve anlatım bakımından başarısını gösteriyor. Tabiki dramatik kitapları tercih edenler için tavsiye ederim, fakat bi kere daha anladım ki ben aşk,hüzün dolu ve dramatik kitapları tercih edemiyorum..

aynen harikaaa yaaa zaten o kadının tüm kitaplarını okudum ama en güzeli son kamelya okumadıyssanız büyük kayıp hayatımda okuduğum en güzel kitap

sarah jionun tüm kitaplarını öneriyorum :)
-Bögürtlen kışı
-mart menekieleri
-yagmurdan sonra
-son kamelya
-gündüz sefası

en güzeli bögürtlen kışı ve yagmurdan sonraydı ama digerleride harikaydı kesinlikle tavsiye ediyorumm

Back