Boguluyorummmm

Dnzhndn

Ankara..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2020
33
7
6 yaşında bir oğlum.cok zeki çok akıllı.ama artık tahammülüm kalmadı.cocuk ağzını açsa sinirleniyorum.cunku hep onun dediği oluyor benim yasaklarim kurallarim sadece dilimde. Beni parmağında oynatmasindan çok bunaldım. Sözümü dinlemeyinve yasaklar koyuyorum uyguluyorum da ama yine boş.hicbirseyden ders almıyor. Bir topluma giriyoruz sürekli ağlayan şikayet eden onun istediği oyunlar oynanmayinca bana hayatı zehir eden bir çocuğum var.biryere gitmek istemiyorum artık cunku herkez rahatsız oluyor bizden farkındayım.konusuyorum güzelce anlatiyorum olmuyor kızıyorum olmuyor neyapacagimi bilmiyorum

Bir topluma giriyoruz sürekli ağlayan şikayet eden onun istediği oyunlar oynanmayinca bana hayatı zehir eden bir çocuğum var.
Sizin söyledikleriniz olmuyorsa onu yakasından tutup eve getireceksin. Tepkilerinizde kesin olduğunu, sizin borcunuz ötecegini anlayacak.

Kendimi sizden farklı tutmuyorum. Türk çocuk profili işte. Son dönemdeki yurtdışı seyahatimde ne kadar çocuklu aile varsa izledim. Çok farklı davranıyorlar bizden. Bir çocuk yere yatmıştı. Ailesi de başında sohbet ediyordu. Kaldıran yok, konuşan yok.

Mutlaka Pedagogtan yardım almalısınız. Başka türlü üstesinden gelemezsiniz..
Kendinizin ve evladınızın iyiliği için ihmal etmeyin. İleride daha büyük sorunlar yaşayabilirsiniz.

Kendimi sizden farklı tutmuyorum. Türk çocuk profili işte. Son dönemdeki yurtdışı seyahatimde ne kadar çocuklu aile varsa izledim. Çok farklı davranıyorlar bizden. Bir çocuk yere yatmıştı. Ailesi de başında sohbet ediyordu. Kaldıran yok, konuşan yok.
Ozamn da duygularını görmezden gelmek olmuyor mu 🤔

Ya geçen bir tanıdığım geldi
Ya mobilyalara tak tuk vuruyorlar bardakla
Anne 3 oda bir salon rahatlığında geniş
Artık dayanamadım yapmayın oğlum
Bu yaptığının sana annene faydası mı var Dedim
Kadın böyle böyle öğreniyorlarmış çocuklar dedi
Dayanamadım artık ya
Oğlun kapıyı kemiriyor bundan ne öğrenecek be kadın
Lütfen çocuklarınız böyleyse kimseye götürmeyin
Ev sahibi için ciddi imtihansınız demektir

Ozamn da duygularını görmezden gelmek olmuyor mu 🤔
Bilmiyorum ama onlarinkinin daha ise yaradigi kesin. Bizim bebeler her yerde gerekli gereksiz ağlarken onlarınki gayet isteklerini belirten, özgüvenli, evet hayirdan anlayan, mantıklı cevap duyduğunda mantıklı davranan çocuklar oluyor. Bizimkiler her yerde huzursuz. Yaramazliktan bahsetmiyorum.

Dayanamadım artık ya
Geçen bir yerde de kural konulmadigi için iş hayatinda çok zorlanıyorlar diye okudum. Kadın gevşek bir de akıl mi veriyor böyle böyle öğreniyorlar diye.

Dayanamadım artık ya
Kusura bakmayin ama bu kisima sesli güldüm :KK70:

6 yaşında bir oğlum.cok zeki çok akıllı.ama artık tahammülüm kalmadı.cocuk ağzını açsa sinirleniyorum.cunku hep onun dediği oluyor benim yasaklarim kurallarim sadece dilimde. Beni parmağında oynatmasindan çok bunaldım. Sözümü dinlemeyinve yasaklar koyuyorum uyguluyorum da ama yine boş.hicbirseyden ders almıyor. Bir topluma giriyoruz sürekli ağlayan şikayet eden onun istediği oyunlar oynanmayinca bana hayatı zehir eden bir çocuğum var.biryere gitmek istemiyorum artık cunku herkez rahatsız oluyor bizden farkındayım.konusuyorum güzelce anlatiyorum olmuyor kızıyorum olmuyor neyapacagimi bilmiyorum
Emine ergün/ çocuklar sınır sever kitabını öneririm

Kusura bakmayin ama bu kisima sesli güldüm :KK70:
Şİmdi bende gülebilirim ama o zaman gerçekten gerilmiştim
Kadın Benim çocuklarıma kimse bişey diyemez mantığında
Madem kimse birşey demesin istiyorsan sen müdahale et buna mecbur etme insanları değil mi
Hani müdahale eder ama çocuk dinlemez anlarım ama gerçekten bu kadar rahat olunmaz

Sadece sizde bitmez ki.Babanne anneanne baba dede vs.Simartiliyor mu ? Tek çocuk ve tek torun olması da simartilmasi için yeter.Erkek çocuğu birde.

eğer İstanbul da yaşıyorsanız size Uzm.Pedagog tavsiye edebilirim alanında baya iyi bir
görüşün dilerseniz

X