Aynen öyle vallaa bilmezmiyimm....Ben ilk 3 gün ağladım niye yaptırdım bunca acıya değermiydi diye ama o acılar gidince duyduğum mutluluğun tarifi yok
Sisy, kızlar fotograf ekledim ben de bu arada, ışık ve kamera pek iyi değil ama kusuruma bakmayın şimdilikk :)NancyDr inş benimkiler de olur. gizememre çocuklarınla olan albümünü görebiliyorum sadece
canım benide alırmısın izlemeye ben de ameliyat olmak istiyorm sonuçlarını görebilirmiyimIlk gün bomba oluyor canım ben 1 hafta sonra ve çıplak ölçmüştüm
canım beni de alırmısın izlemeye ben de ameliyat olacam çünkü sonuçlarını merak ediyormSisy, kızlar fotograf ekledim ben de bu arada, ışık ve kamera pek iyi değil ama kusuruma bakmayın şimdilikk :)
Aldım canım hayırlısı olsun şimdiden :)canım beni de alırmısın izlemeye ben de ameliyat olacam çünkü sonuçlarını merak ediyorm
canım benide alırmısın izlemeye ben de ameliyat olmak istiyorm sonuçlarını görebilirmiyim
Sisy, kızlar fotograf ekledim ben de bu arada, ışık ve kamera pek iyi değil ama kusuruma bakmayın şimdilikk :)[/
QUOTE]
benıde alırmısınız ızlemeye 17 kasım amelıyatım
Teşekkür ederim canımm sen de güle güle kullan şimdi bakıcam fotolarına....:)))<ol><li>cnm merhaba cok gecmiş olsun güle hüle kutlan derim ..ultra high kullanılmış buyuktur cc ye yakılms derım zaten vucutuna gözüne hoş.gelıyorss cok düşünmemek lazım benim meme dokum vardı kad altı high profıl takıldı doktora göre degişiyor dıye düşünüyorumbende seni izlemeye alıcam sende al cnm bi fotolarımıza bakarız :)
Benide al izlemeye desem canim..benim olali bir ay oldu.ben aldim seni.benimkileri görebilirsinAldım canım hayırlısı olsun şimdiden :)
Tabii canım geçmiş olsun sana da güle güle kullan :)Benide al izlemeye desem canim..benim olali bir ay oldu.ben aldim seni.benimkileri görebilirsin
Nancy geçmiş olsun canım benide takir edersen sevinirim :)Tabii canım geçmiş olsun sana da güle güle kullan :)
Ettim canım teşekkür ederim :)Nancy geçmiş olsun canım benide takir edersen sevinirim :)
Teşekkür ederim canımm sen de güle güle kullan şimdi bakıcam fotolarına....:)))
Merhaba canımm hayırlı olsun şimdiden seninde inşallah çok rahat geçirirsin bu sürecii..Ben Amirali Beyle hiç görüşmedim sadece hastanede gördüğüm kadarıyla tanıyorum o yüzden onun hakkında yorum yapamam tabiki ama ben genel olarak hastaneden doktorumdan, ilgi ve alakalarından çok memnun kaldım canım..Ellerinden geldiğince rahatlatmaya çalışıyorlar..Hastanede kaldıgım gece özellikle çok iyiydi çünkü ilk gece kas gevşetici mi yaptılar bilmiyorum ama mışıl mışıl uyudum. Şimdi benim 24'üncü günüm çok rahatım son bir kaç gündür uyurken de daha çok rahat etmeye başladım, şimdilik masaj yapıyorum, kendimi çok yormamaya çalışıyorum, yara izlerime krem sürüyorum o kadar..Eminim sen de çok memnun kalıcaksındır sonuçtan daha keşke yaptırmasaydım diyenini hiç duymadım tam tersine hayatımda aldıgım en dogru karar deniyor ben de öyle öyle kendimi gaza getirdim ve çok mutluyum :) İlk haftan zor geçse bile hepsinin geçeceğini düşün, güzel beslenmeye çalış. Bir de benim kişisel fikrim, ilk bir hafta yanımda hem erkek arkadaşım hem ablam kaldı ve iyiki de öyle olmuş diyorum çünkü geceleri hiç uyuyamadıgım için erkek arkadaşımı da devamlı rahatsız ettim o da uyumadı benmle, ablam gece dinlendi gündüz bana yemek hazırladı vs, böylece erkek arkadaşım da gündüz biraz dinlenebilmiş oldu, böyle nöbetleşe olması çok iyi oldu çünkü sana bakan insanların da enerjiye ihtiyacı oluyor :)) Yani kendi fikrim ama canım imkan varsa yanında iki kişi olması daha iyi olur...Hayırlısı olsun canım istediğin gibi bi sonuç olsun inşallah :)Merhaba,
Yeni cicişlerin hayırlı olsun. Ben de 8 Kasım da Boğaziçi Tıp'ta göğüs ameliyatı olacağım. Vakit daraldıkça geriliyorum. Amirali Nevai'nin hastasıyım. Onunla frekansım tuttu ve çok sorgulama dedim kendi kendime. Şans biraz burada tüm yazıları okudum neredeyse. Senden biraz yardımcı olmanı rica etsem. nasıl sonuç ve hastane ne kadar memnun kaldın ve sürecin nasıl gidiyor? Bana yardımcı olursan çok sevinirim.
Merhaba canımm hayırlı olsun şimdiden seninde inşallah çok rahat geçirirsin bu sürecii..Ben Amirali Beyle hiç görüşmedim sadece hastanede gördüğüm kadarıyla tanıyorum o yüzden onun hakkında yorum yapamam tabiki ama ben genel olarak hastaneden doktorumdan, ilgi ve alakalarından çok memnun kaldım canım..Ellerinden geldiğince rahatlatmaya çalışıyorlar..Hastanede kaldıgım gece özellikle çok iyiydi çünkü ilk gece kas gevşetici mi yaptılar bilmiyorum ama mışıl mışıl uyudum. Şimdi benim 24'üncü günüm çok rahatım son bir kaç gündür uyurken de daha çok rahat etmeye başladım, şimdilik masaj yapıyorum, kendimi çok yormamaya çalışıyorum, yara izlerime krem sürüyorum o kadar..Eminim sen de çok memnun kalıcaksındır sonuçtan daha keşke yaptırmasaydım diyenini hiç duymadım tam tersine hayatımda aldıgım en dogru karar deniyor ben de öyle öyle kendimi gaza getirdim ve çok mutluyum :) İlk haftan zor geçse bile hepsinin geçeceğini düşün, güzel beslenmeye çalış. Bir de benim kişisel fikrim, ilk bir hafta yanımda hem erkek arkadaşım hem ablam kaldı ve iyiki de öyle olmuş diyorum çünkü geceleri hiç uyuyamadıgım için erkek arkadaşımı da devamlı rahatsız ettim o da uyumadı benmle, ablam gece dinlendi gündüz bana yemek hazırladı vs, böylece erkek arkadaşım da gündüz biraz dinlenebilmiş oldu, böyle nöbetleşe olması çok iyi oldu çünkü sana bakan insanların da enerjiye ihtiyacı oluyor :)) Yani kendi fikrim ama canım imkan varsa yanında iki kişi olması daha iyi olur...Hayırlısı olsun canım istediğin gibi bi sonuç olsun inşallah :)
Rica ederim canımm evet doktor bepanthol krem verdi masaj için onu kullanıyorum benÇok tesekkur ederim tatlim cevapladigin icin inşallah benim de öyle olur. Hangi kremi kullaniyosun? Doktor mu verdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?