Rica ederim canımm evet doktor bepanthol krem verdi masaj için onu kullanıyorum ben
Anladim canim. Normal hayatına kaç günde döndün.ben calisiyorum da bir hafta izin alabildim sadece.insanlara bahsedemedigim için çok anlasilsin istemiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim canımm evet doktor bepanthol krem verdi masaj için onu kullanıyorum ben
Canım ben şu anda çalışmıyorum o yüzden evde dinlenebildim işin açıkçası 2. haftam bile zor geçti çoğu kişide öyle olmuyor ama ben baya zor geçirdim öyle diyim. 11 12. gün filan rahatladım diyebilirim inşallah sen daha kısa sürede iyi hissedersin kendini. :)Anladim canim. Normal hayatına kaç günde döndün.ben calisiyorum da bir hafta izin alabildim sadece.insanlara bahsedemedigim için çok anlasilsin istemiyorum.
Canım ben şu anda çalışmıyorum o yüzden evde dinlenebildim işin açıkçası 2. haftam bile zor geçti çoğu kişide öyle olmuyor ama ben baya zor geçirdim öyle diyim. 11 12. gün filan rahatladım diyebilirim inşallah sen daha kısa sürede iyi hissedersin kendini. :)
İnşallah sürmez canımm tabii cevaplamaya çalışırım :)ovv inşallah benim o kadar sürmez. Çok sağol tatlim. Seni yine rahatsız eder tecrübelerinden faydalanirim. İlgin için teşekkürler.
?Izlemeye alıyorum seni bakabilirsin
Aldımm, hadi hayırlısı şimdiden :)
Benide alırmısın canım izlemeye[/QUOTE]yDr, post: 37434941, member: 628962"]Aldımm, hadi hayırlısı şimdiden :)
tatlımm bana da aynı senin gibi o barkoddan verdi başka da bir şey yok canım bilmiyorum olması gerekirmi? ben de sana bişey dorayım canım ya en son ben 2 haftalıkken falan doktora görünmüştüm masaj verdi sonra ne zaman gitmem gerektigini söylemedi acaba bir gitsemmi kontrole sen gittin mi bir daha ?NancyDr cim doktordaşım sana bir sorum olacak :)
ismail bey sana ameliyat sonrası protezlerin ile ilgili belge vs verdi mi . bende sadece yarım parça bi barkot var okadar
garanti belgesi ne bilim bi kullanım kılavuzu falan yok mu bunların yada sana verdi mi
tamam tatlım aynen görüniyim ben de ptesi falan :) sor bakalım bana da haber verrsin canım sonra:)Yarın gidiyorum ben :) bende 2.hafta da gitmistim sonradasinda 1. ayda gel dedi bugün tam 1 ay oldu gidince bir soracağım detaylı belgesi falan yokmu diye :) sende bi görün bence canim belki unutmustur gel demeyi. Çünkü bana daha izlerim icin kremde vermedi yarın verecek
Sordum canimm önemli olan o dedi garanti falan hersey o barkodlarmış çıkardığı kisimdakileride markaya göndermis kayitlara geçtik yani :) 2 hafta sonra tekrar çağırdı biraz sert geldi ona göğüslerm masajlari cok ihmal ettimde izler için krem verdi fotograflarimi çekti bilgisayarı calınmış tüm fotoğraflarımız gitmiş bu aradatamam tatlım aynen görüniyim ben de ptesi falan :) sor bakalım bana da haber verrsin canım sonra:)
aa aksatma canım o zaman sen de bak çok önemliymiş demekki :) hadi yaaa nasıl çalınmış kiiiSordum canimm önemli olan o dedi garanti falan hersey o barkodlarmış çıkardığı kisimdakileride markaya göndermis kayitlara geçtik yani :) 2 hafta sonra tekrar çağırdı biraz sert geldi ona göğüslerm masajlari cok ihmal ettimde izler için krem verdi fotograflarimi çekti bilgisayarı calınmış tüm fotoğraflarımız gitmiş bu arada
Henüz bir şey vermedi iki hafta sonra baslayacagiz dediCanım ya krem olarak ne verdi ismini yazarmısın
canım benide izlersin?Ben ilk 3 gün ağladım niye yaptırdım bunca acıya değermiydi diye ama o acılar gidince duyduğum mutluluğun tarifi yok