Bodrum..Bodrum. )

Kızlar birde animasyon olayı var.çocuklar malum eğlence derdindeler..birde geçen yıl kaldığımız oteldeki animasyon ekibi haftada iki üç akşam isteyenleri night clublara götürüyorlardi.kixim çok sevmişti gitmiştik birlikte.yine böyle bir otel bulsak keşke..
dediğim otele bakmadınız mı
orada da anımasyonlar her gece olur

Kızlar öyle istiyorlar aslında ben dediğiniz gibi istemiştim ama kabul etmiyorlar.
Ayaz aqua ya bir bakayım. Sağol)
Ben olsam mümkün değil elalemin kızına 15 gün tatil yaptırmam parasını ödeyip. Bide yer mi beğenmiyormuş hanımefendiler ?
Yazlığınız olsa anlarım gelirler kalırlar falan ama hem al götür tatile hem komple cebinden karşıla hem oda beğenmesinler. Pes doğrusu. Analarıyla babalarıda baya genişmiş. Ne hoş.

Şu anda tavsiye ettiğiniz bütün otel isimlerini not aldım arkadaşlar. Bugün hepsine bakacağım. Henüz vakit bulamadım burada yazıyorum diye.çok sağolun çok iyi oldu gerçekten. Kafam çok karışıyor her sene bu dert yüzünden)

Biz balayında xanadunun belekteki oteline gitmiştik. O kadar sevdik ki bodrumu denemeden olmaz dedik bi sonraki sene oraya geçtik. Fiyatlar diğer otellere göre bir tık yukarda tabi. Ama kalite de öyle. Çıta o kadar yüksek ki gittiğin hiç bi otelden memnun kalmıyorsun xanadulardan sonra.
Öylemıı bı daha kı sene erken rezervasyonda dusunebılırız aslında fırsatlar olabılır cunku.
Belekte gıdıyormussunuz tatıle bayramda fıyatı nasıl pekı , bızde kemer dusunuyoruz ama hala kafam oldukca karısık tabı

Ben olsam mümkün değil elalemin kızına 15 gün tatil yaptırmam parasını ödeyip. Bide yer mi beğenmiyormuş hanımefendiler ?
Yazlığınız olsa anlarım gelirler kalırlar falan ama hem al götür tatile hem komple cebinden karşıla hem oda beğenmesinler. Pes doğrusu. Analarıyla babalarıda baya genişmiş. Ne hoş.
Aslında üç kız başlasa olmak istiyorlar e haklılar eşimde var zaten daha rahat oluruz öyle bizde.
Bunü bu sene kizimin çok önemli sınavları vardı jest olsun diye yapıyoruz onlara.en çok ta kızıma tabi.aileler teklif ettiler ödemeyi biz kabul etmedik.sadece uçak biletini onlar ödeyecek.

Peki direkt otelden mi rezervasyon yapmalı yoksa tatil budur yada tatil sepeti filan..bunlar fark eder mi?
Tur fırmalarında ındırım oldugu ıcın otelden satın almayın anlasma geregı daha ucuza veremıyorlar
ets olur bookıng olur ama bookıng ıle ben sahsen hep acaba oluyorum

Tur fırmalarında ındırım oldugu ıcın otelden satın almayın anlasma geregı daha ucuza veremıyorlar
ets olur bookıng olur ama bookıng ıle ben sahsen hep acaba oluyorum
Evet geçen sene otel bana anlaşmalı oldukları firmadan rezervasyon yapmam konusunda baya ısrarcı olmuştu sormuştum nerdeyse hiç fark yoktu fiyat konusunda..dediğin gibi başka firmalara bakmak lazım. Ets güvenilir yani?bir bakayım sağol

Bayram için beleğe daha dün rezarvasyon yaptırdık. Yer konusunda sıkıntı olmaz. Fiyatlar düşmüyor ama yükselmiyorda. Abim aynı oteli erken rezarvasyonla aldı, biz dün aldık aynı fiyat.
Sep ayıptır sorması kaça patladı size bayramda? Biz de son dakikaya bıraktık maalesef şimdi tırım tırım aranıyoruz.

Aynı konuyu açacaktım bugün,isabet olmuş :)
Hanımefendinin konusuna dahil olmuş olacağım ama ayrı konu açmaktansa buradan sorayım dedim.

Göltürkbükü nde kuum otele rezervasyon yaptırdık ama aklıma takılan bir şey var.
Beach kısmındaki sezlong ve loca ların günlük kira fiyatı otel ücretine dahil değil sanırım.tahmini ne kadar oluyor kira ücretleri,şu an Bodrum çççok pahalı önyargısından dolayı korkuyorum açıkçası :KK17:

Evet geçen sene otel bana anlaşmalı oldukları firmadan rezervasyon yapmam konusunda baya ısrarcı olmuştu sormuştum nerdeyse hiç fark yoktu fiyat konusunda..dediğin gibi başka firmalara bakmak lazım. Ets güvenilir yani?bir bakayım sağol
ets oldukça iyi ve güvenilir.arkadaşlarımdan da olumsuz bir şey duymadım.otele gidince ets tur görevlisi karşılıyor.tekne turu vs.organize ediyorlar.tüm tatil süresince ilgileniyorlar

ets oldukça iyi ve güvenilir.arkadaşlarımdan da olumsuz bir şey duymadım.otele gidince ets tur görevlisi karşılıyor.tekne turu vs.organize ediyorlar.tüm tatil süresince ilgileniyorlar
Tekne turundan geçen sene igrenmistim açıkçası. Otelin anlaşmalı olduğu firmaya güvendim gittik rezil olduk.bana teknede en fazla 15 kişi olacak dediler bir gittik balık istifi gibiydi kimildayacak yer yoktu.bütün gün tartıştım adamlarla paramı da iade istedim.ve dönünce otele şikayet ettim bir sürü olay yaşadım. Dediğiniz gibi eğer o firmalar güvenli ise rezil olmayız herhalde.ets e bakacağım sağol

Bir de akyarlar club medis burası küçük ama harika denizi olan her şey dahil bir otel yemekleri iyi değil de çocuklar eğlenir.

Biz hep tatil.com dan alıyoruz Mayflower75 Mayflower75
Ets de güvenilir diğerinden daha iyi,genelde oteli kararlaştırdığımızda araştırıyorum hangisi uygun diye.Ets fiyat açısından yüksek oluyor.

Peki hangi tür firması iyidir?biz yurt dışındayız ve hiç denedenim daha önce. .hep direkt otelden yapmıştım rezervasyonu.

Yurt dışındaysanız bulunduğunuz ülkede bir firmadan yapmanız daha mantıklı. O zaman turist fiyatıyla girersiniz. Burdaki firmalardan yaparsanız bizim ödediğimiz fiyatlarla girersiniz ki yaklaşık 2-3 katı bunlar. Akşam eşime sorayım o daha iyi biliyor bu tip işleri.

Öylemıı bı daha kı sene erken rezervasyonda dusunebılırız aslında fırsatlar olabılır cunku.
Belekte gıdıyormussunuz tatıle bayramda fıyatı nasıl pekı , bızde kemer dusunuyoruz ama hala kafam oldukca karısık tabı

Sep ayıptır sorması kaça patladı size bayramda? Biz de son dakikaya bıraktık maalesef şimdi tırım tırım aranıyoruz.

Corneliadan aldık biz 4 gece 2100 lira. Ama indirimimiz vardı.
Aslında side tarafında silence beache gidecektik son anda döndük o da 1900 liraydı.
Kemeri pek sevmiyorum ben nedendir bilmem.

Mata Hari Mata Hari fiyatları takip ediyorum aylardır hiç değişiklik yok. Panik yapmayın bulursunuz. Ne taraf düşünüyorsunuz? Sülalenin tatil organizasyoncusu olarak hemen bulayım bişeyler.

X