• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böceklerden kurtulamıyorum ne olur yardım edin

16 kere ilaçlandı yarın bir daha firma gelicek bu gün şimdi eve geldim ilaçlıydı çocuklarım var açtım hava alsın dedim bir baktım mutfak bangomun üstündeo kadar ilaca rağmen canlı geziyorlar tarım ilacıda yaptık 9 kereyok ölmüyorlar deliricem arkadaşlar ailemde bıktı benden gidicek kapımda yok eşimin sabrıda kalmadı ben ne yapıcam Allah rızası için biri yardım etsin ölmek istiyorum😔😔😔😭😭😭😭😭😭😫😫😫😫😫😫

Ya benim balkona kumru yuva yapmıştı şimdi bitler var sanırım yardım edin ne olur ?videosu da var.Mutfakta buldum 1 tane bugün de
IMG_20200628_163418.webp

Kitap biti diye geçiyor bu böcek.aykardır bende muzdaribim.odalarda pencere kenarı süpürgelik kenarı hep silikonladım.banyoda hep varlar.yatak odamda parkenin milimlik aralarından yavru çıkıyor.denemediğim ilaç kalmadı.defalarca ilaçlamak gerekiyormuş 2 güne bir ilaçlı su ile siliyorum.nem alma cihazı alacağın sanırım.nemsiz yerde ölüyorlarmış

Bende bocekli evde kiracıydim . Sürekli susam tanesi gibi evde bocek cikardi gozum yerde ilac sikar toplardım basim agrirdi bocek nerde var diye evde toplamaya calismaktan Onun sayesinde hemen ev sahibi oldum . Ama burda da banyomda gümüşcün diye böcek cıktı . Ilacliyor esim bir sure cikmiyor sonra cikan ölü cikiyor sonra başlıyor canlı çıkmaya. Böcekli ev cok zor kurtuluruz insallah bir an önce
Bendede gümüş böceğide var maalesef

Yeni ev satın aldığımızda bir akşam eve gittim boş o zaman tadilat yapılıyor, ışığı bir açtım ki aman Allah'ım ne göreyim duvar adeta böcek istilasına uğramış gibi 😱 öyle mini mini bir şey de değil bildiğimiz kalorifer böceği diyorlar sanırım ondan şu kahverengi antenli olanlar 🤦
Ne ilaçlama firması ne tanıdıkların önerdikleri hiç bir şey fayda olmadı. İki ay eve taşınamadım bu yüzden. Bir gün süpürgeliği bir kaldırdım çil çil dünyam başıma yıkıldı 🙅
Bütün parkeleri sökmek zorunda kaldık tavsiye üzerine parkeleri döşemeden önce altına tarım ilacı döktük böyle toz bir şeydi. Böyle halledebildik ancak.
Sonra bir arkadaşım titan adında bir ilaç verdi bir kere sıktım eve ama öyle her yere değil köşelere işte kapı ve pencere girişlerine tedbir olsun diye yapıyordum çünkü apartman da ciddi anlamda böcek vardı 🤦
Ve o gün bugündür evde şükürler olsun hiç böcek görmedim kapı girişlerinde ise eve girmeye çalışan ama ters dönen böceklerle sık sık karşılaşırız.
İlacın etkisi çok uzun sürüyor yani öyle bir kaç gün değil 6 7 ay falan.. belli aralıklarla sıkarım köşelere falan inanılmaz etkili belki işinize yarar.
Bu arada böceklerden inanılmaz iğreti oluyorum yani uyuyamam böcek olan evde o derece 🤦 kolaylıklar dilerim 🌺

Back
X