Yeni ev satın aldığımızda bir akşam eve gittim boş o zaman tadilat yapılıyor, ışığı bir açtım ki aman Allah'ım ne göreyim duvar adeta böcek istilasına uğramış gibi

öyle mini mini bir şey de değil bildiğimiz kalorifer böceği diyorlar sanırım ondan şu kahverengi antenli olanlar

Ne ilaçlama firması ne tanıdıkların önerdikleri hiç bir şey fayda olmadı. İki ay eve taşınamadım bu yüzden. Bir gün süpürgeliği bir kaldırdım çil çil dünyam başıma yıkıldı

Bütün parkeleri sökmek zorunda kaldık tavsiye üzerine parkeleri döşemeden önce altına tarım ilacı döktük böyle toz bir şeydi. Böyle halledebildik ancak.
Sonra bir arkadaşım titan adında bir ilaç verdi bir kere sıktım eve ama öyle her yere değil köşelere işte kapı ve pencere girişlerine tedbir olsun diye yapıyordum çünkü apartman da ciddi anlamda böcek vardı

Ve o gün bugündür evde şükürler olsun hiç böcek görmedim kapı girişlerinde ise eve girmeye çalışan ama ters dönen böceklerle sık sık karşılaşırız.
İlacın etkisi çok uzun sürüyor yani öyle bir kaç gün değil 6 7 ay falan.. belli aralıklarla sıkarım köşelere falan inanılmaz etkili belki işinize yarar.
Bu arada böceklerden inanılmaz iğreti oluyorum yani uyuyamam böcek olan evde o derece

kolaylıklar dilerim