LadyEvil ; önerini dediğin şekilde yapmıştım ancak faydası olmamıştı. Limon mimon fayda etmiyo buradakilere.
Ben de öldürmezdim karınca ama, artık bi vakitten sonra bıkmış hale geliyosun.
Tepki veren arkadaşları anlıyorum, onlar da alabildiğine dağ, çorak, kup kuru bi arazide yaşasalardı, her gün ortalama 10-15 çekirge –ki bunlar öyle serçe parmak boyutunda olmayıp, avcunun içi kadar, hatta kuş kadar olanından- , kalorifer böceği, ‘’sarıkız’’ denilen örümcek çeşidini, hamam böceği ve eşek arısının gelişmiş formlarını görselerdi belki bu kadar kızmazlardı kendilerince.
Veterinere sorsaydın demiş sevgili bir arkadaş. Taburdaki revirde bir doktor, bir de diş hekimi var. Bunlar anlar mı acaba sorsam?
Böceği peçeteyle almamı önermiş diğer bir sevgili arkadaş. Sen annene aldırdığın için tabi bana gönül rahatlığıyla al diyebilirsin.
Çekirge kapıda duran ayakkabının içine bile girmiş. Kaç kişi bu durumla karşılaştı çok merak ediyorum.
Yani, oturduğunuz yerden insanları eleştirmek çok kolayınıza geliyor. Onu kullan bunu kullan, şunu al bunu al demek.
İlçeye 10 dakikalık mesafedesin, ama aylarca oraya bile inemiyosun terör belasına.
Biliyor musunuz, sadece komiksiniz arkadaşlar. Her gün internetin başında ona buna sarmaktan gittikçe de komikleşiyosunuz.
Tekrar vurguluyorum, yazım tarzımdan hoşlanmayanlara ; Konu bu değil ki :) Ben belki aptal, mal, ahmak diyerek böcekleri kırıyorumdur ama siz insanları kırıyosunuz.
Konuyu din çatışmasına getiren arkadaşlara ise hiç lafım yok. Bu kadar abartmayın arkadaşlar. Canlı öldürmek tabiî ki hoş değil ama, sağlığımı tehdit eden, gittiği her yere inanılmaz mikrop bırakan canlıyı ‘’aa hoş geldiniz’’ diye de karşılayacak değilim.
Ayrıca böcek ilaçlarıyla öldürünce öldürmüş olmuyor muyum?
O ilaçlar 1. Asetilkolin esteraz inhibitörünü engelleyip böceklerin felç olarak , 2. Kabuk değiştirmelerini engelleyip, patlayarak ölmelerini sağlıyor.
Çok acısız değil mi.