- Konu Sahibi maximaculpa
Siz böceklerin nasıl bir mikrio tasıdıgını bilmiyorusnuz galiba.. Sırf bocek için bizim bir komsunun cocugu ölmüştü..Alerjisi vardı evet sokmuyolar ama tuvaletten gıder yerlerınden gelıyorlar bu nasıl tehlıkedır farkıdnada degılsınız.. Kayınpederım sırf bocek ıcın astımı ılerledı bundanda haberınız yok galıba...Eve gıren bır kalorıfer bocegı dusun sızın gıbı nazık davransak camdan atsak kurtulunurmu acaba her yıl 400-500 yumurta bırakan hayvandan bahsedıyoruz... Tamam işkence etmek gunah tabı ama sızın kadar kımse duyarlı olamaz... Dilerim evınızı bocekler basar sızde onlara kıyamayıp mutlu mesut bır hayat yasarsınız... Muslumanlıkla kendı dınınız bagdastırdınız... Şaşırtıcı dınınıze lafım yokta barı sız dınınızı kucuk gormeyın bızde sasırmayalım oyle degıl mi ?![]()
Önce yazdigim yaziyi anlayarak okuyun sonra da dönüp konu sahibinin yazisini okuyun. Böceklerin özellikle de kanalizasyondan gelen böceklerin ne kadar zararli oldugunu sizden iyi biliyorum. Dikkatli okursaniz görürsünüz ne demek istedigimi; Ilaclayin demisim. Hamam böcegini peceteyle alip atin demedim, böcekleri bagriniza basin da demedim. Insanca ilaclatin evinizi. Camasir suyu dökmekle ve bunu da zevkle anlatmakla kurtulamaz zaten kimse. Benim anlatmaya calistigim kisim kirmiziyla belirttigim kisim, anlamissiniz ama yine de yazma geregi duymussunuz. Ayrica evimi böcekler basti ve ilaclattim, onlara iskence ederek ve bundan zevk alarak kurtulmaya calismadim. Tanimadiginiz ve hic bir kötülügünü görmediginiz bir insana kötü dileklerde bulunmaniz hic hos degil.
Bana nerede dinimi kücük gördügümü gösterin lütfen? Böcek de olsa hayvanlari acimasizca öldürmeyin dedigim icin mi kücük görüyorum dinimi? Anlamadim benim dinimle ne ilgisi var bu durumun -ki sadece müslüman olmadigimi belirttim ben herhangi bir dine mensup oldugumu belirtmedim veya dinimi övmedim. Sizin dediginiz gibi dinimi de müslümanlikla bagdastirmadim "müslüman olmadigim halde" dedim, aksine dininizin güzel bir özelliginden bahsettim. Ne diye durduk yere dinime laf ediyorsunuz? Ben burada müslümanliga laf etmedim etmem de zaten saygim sonsuz ama siz niye saygisizlik yapiyorsunuz?
Tartisma cikaracak bir sekilde yazmadigim halde nasil tartisma cikiyor anlamiyorum. Ayrica ben sizin mesajiniza ithafen yazmadim o mesaji, konu sahibine yazdim niye üstünüze alindiniz anlamadim dogrusu.