- 8 Nisan 2011
- 6.716
- 141
- 123
- Konu Sahibi maximaculpa
-
çok güldüm ya, ya canım yok cifle nişan alcam, çamaşır suyu isabet ettircem diye uğraşcağına bi böcek ilacı alsana fıs fıs
bi raid in köpük versiyonu var çok etkili, kapı altlarına, pencere nin alt kısımlarına falan, girebileceği deliklere sık, yıkanmadıkça etkili, köpük şeklinde sıkıyosun ama sonra kuruyo görünmüyo, böcek ordan geçerse ölüyo
Hakikaten ya
Çamaşır suyu cifle napmış dezenfekte etmeye mi çalışmış, mikroptan arınıp daha güçlü olsunlar diye mi? olan çamaşırlara olmuş...
Acaba onlar ne düsünüyordur nerden geldigi belli olmayan, yasadiklari yeri isgal eden insanlar hakkinda...
Ya anlamiyorum hem müslümanim diyorsunuz Allah'a inaniyorsunuz hem de onun yarattigi zavalli bir canliya bu kadar acimasizca davraniyorsunuz.. Tamam korkuyor olabilirsiniz ben de özellikle hamam böceginden cok korkuyorum, gördügümde kacacak yer ariyorum ama acimasiz bir sekilde öldürmüyorum, annemi cagirip peceteyle alip disari atmasini rica ediyorum. En azindan ilacla halledebilirsiniz. Ben müslüman olmadigim halde öldürmeye kiyamiyorum, gerci bu durum vicdanla alakali ama sizde en azindan Allah korkusu olmali bu yüzden bu kadar acimasiz olmamalisiniz diye düsünüyorum...Hele o avucunuz kadar olan cekirge o kadar zararsiz ki, ciplak elle sirtindan tutsaniz kafasini cevirip isiramaz bile, korkuyorsaniz esinden rica edip disariya attirabilirdiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?