• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böbrek Nakli ve Hamilelik

Aysemaysemmm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2019
27
25
3
Merhaba hanımlar,
Aranızda nakillii olup çocuk sahibi olan var mı? 3 yıllık nakilliyim bu konuda sorularım var.
Nakil tabiki anne olmaya engel değil bunun örnekleri var ama birinci ağızdan sohbet etmek isterim :KK15:

Merhaba ben vericiyim tek böbrekliğim. Şuan hamileyim ve çok şükür hiç bir sıkıntı çıkmadı. Bol bol su tüketiyorum normalden biraz daha fazla o kadar

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah :KK25:sık sık kontrole gidiyor musunuz böbrek değerlerinde bir değişme var mı?
Çok istiyorum ben de ama binbir kafadan ses çıkıyor böbrek gider diye korkuyorum

Sen nakil doktorunla iletişimde ol arkadaşım nakilli Doğum yaltı hiç sorun yaşamadı kesinlikle doktor kontrolünde oldu hep

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah :KK25:sık sık kontrole gidiyor musunuz böbrek değerlerinde bir değişme var mı?
Çok istiyorum ben de ama binbir kafadan ses çıkıyor böbrek gider diye korkuyorum
Amin teşekkür teşekkür ederim 😊 sık sık kontrole gitmiyorum 3 ayda bir gidiyorum herhangi bir sıkıntı olmadı çok şükür 🤲

Herkese merhaba. Bende 3 senelik böbrek nakilliyim bugün kaset testte 2. çizgiyi gördüm ama yarın sabah ilk işim hastaneye gitmek olacak. Bende heyecanlıyım bilmiyorum nasıl olacak ne olacak acaba doğru mu... İlaçlarım buna göre ayarlandı zaten ama umarım bir problem olmaz.

Herkese merhaba. Bende 3 senelik böbrek nakilliyim bugün kaset testte 2. çizgiyi gördüm ama yarın sabah ilk işim hastaneye gitmek olacak. Bende heyecanlıyım bilmiyorum nasıl olacak ne olacak acaba doğru mu... İlaçlarım buna göre ayarlandı zaten ama umarım bir problem olmaz.
Bende nakilliyim canim, haplarin sana gore ayanlanmis zaten. Sorun olacagini sanmiyorum. Doktorun onay verdi mi hamilelik icin?

Gayet normal canim. Tatli heyecanlar bunlar🥰
Bu arada ilk denemen mi?
Daha önce bilmiyordum düşüğüm oldu maalesef. Bugün kan tahlili yaptırdım bhcg değerim 201,7 geldi 🤗 Doktora göründüm hemen henüz yeni erken olduğu için görünmedi Perşembe günü yine test vericem ve salı günüde tekrar ultrason ile bakılacak 😊 Umarım bir problem olmaz.

Bir akrabamız da böbrek nakli olduktan sonra çocuk sahibi oldu. Sadece arada bir süre beklemesi gerekmişti, doktoru erteletmişti. Onun dışında kendi de bebeği de sağlıklı şu an, iki üç sene oldu doğuralı. Sezeryan oldu diye hatırlıyorum sadece ama nakil kaynaklı mı emin değilim.

Bir akrabamız da böbrek nakli olduktan sonra çocuk sahibi oldu. Sadece arada bir süre beklemesi gerekmişti, doktoru erteletmişti. Onun dışında kendi de bebeği de sağlıklı şu an, iki üç sene oldu doğuralı. Sezeryan oldu diye hatırlıyorum sadece ama nakil kaynaklı mı emin değilim.
Canim bobreginde bi sıkınt yasadi mi? Veya cocugunda bobrek sorunu oldu mu?
Ister istemez tedirgin oluyoruz, bobrek nakli olunca ilerde cocugumda hasta olacak diye. Rabbim saglikli, hayirli evlatlar versin🤗

Canim bobreginde bi sıkınt yasadi mi? Veya cocugunda bobrek sorunu oldu mu?
Ister istemez tedirgin oluyoruz, bobrek nakli olunca ilerde cocugumda hasta olacak diye. Rabbim saglikli, hayirli evlatlar versin🤗
Hayır. İkisinde de bir sıkıntı olmadı.

Geç oldu ama ben böbrek nakilliyim ve hamileyim.🤗İlk olarak nefrolog ile kadın doğum uzmanı birlikte çalışıyor en azından benimkiler öyle yapıyor. 😁 Benim için biraz zor geçiyor böbrek için vücutta yabancı bir şey var ve adapte olması 3 ay sürermiş öyle söyledi doktorum. Protein kaçağı her hamilede oluyormuş ama bizleri daha fazla etkiliyor ona dikkat etmek gerekiyor. Tansiyonum yokken tansiyonum yükseldi bu durum zorladı beni. Hem bebeğim hem böbreğim için endişelenmek gerçekten zor. Beni ancak böbrek nakli olanlar anlayabilir. Herşeye rağmen çok şükür Rabbim onu bize nasip etti. Bu dediklerim herkes için geçerli değil benim yaşadıklarım bu şekilde. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🥰🥰

Geç oldu ama ben böbrek nakilliyim ve hamileyim.🤗İlk olarak nefrolog ile kadın doğum uzmanı birlikte çalışıyor en azından benimkiler öyle yapıyor. 😁 Benim için biraz zor geçiyor böbrek için vücutta yabancı bir şey var ve adapte olması 3 ay sürermiş öyle söyledi doktorum. Protein kaçağı her hamilede oluyormuş ama bizleri daha fazla etkiliyor ona dikkat etmek gerekiyor. Tansiyonum yokken tansiyonum yükseldi bu durum zorladı beni. Hem bebeğim hem böbreğim için endişelenmek gerçekten zor. Beni ancak böbrek nakli olanlar anlayabilir. Herşeye rağmen çok şükür Rabbim onu bize nasip etti. Bu dediklerim herkes için geçerli değil benim yaşadıklarım bu şekilde. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🥰🥰
Canim benim cok sevindim🥰 Rabbim kucagina almayi nasip etsin🥰

Bu arada kac ay surdu hamile kalman?

Canim benim cok sevindim🥰 Rabbim kucagina almayi nasip etsin🥰

Bu arada kac ay surdu hamile kalman?
Teşekkür ederim canım amin inşallah 😍😍
9 ay sürdü tam olmuyor artık dediğim pes edeceğim sırada Rabbim nasip etti çok şükür. Böbrek nakli olmak hamileliğe engel değilmiş onu anladım. Sadece 2 bebeğiniz birden oluyor. Böbreğinizlede bebek gibi ilgilenmeniz gerekiyor. 🤗🤗🤗

Teşekkür ederim canım amin inşallah 😍😍
9 ay sürdü tam olmuyor artık dediğim pes edeceğim sırada Rabbim nasip etti çok şükür. Böbrek nakli olmak hamileliğe engel değilmiş onu anladım. Sadece 2 bebeğiniz birden oluyor. Böbreğinizlede bebek gibi ilgilenmeniz gerekiyor. 🤗🤗🤗
Dogru canim, cidden kolay bulunmuyor🥰
Benim 4.ncu denemem ve bugun adet oldum, ister istemez uzuluyor insan😔

Dogru canim, cidden kolay bulunmuyor🥰
Benim 4.ncu denemem ve bugun adet oldum, ister istemez uzuluyor insan😔
Eşinde sende çok düşünmemeye çalışın inanın düşündükçe hiç olmuyor umudunu yitirme Rabbim doğru zamanda onu size gönderir merak etmeyin benim çok tanıdığım var nakil sonrası evlatlarını kucaklarına alan içini ferah tut🤗🤗 Birde doktorun hamilelik planlamada 4 ay öncesi ilaç değişikliği yapıyor sana yaptı mı acaba?

Back