- 24 Temmuz 2017
- 74
- 41
- 88
- Konu Sahibi DilaraBursa16
-
Ve bana psikolojik baskıylaResmen yediğin lokmayı saymış bu nasıl bir pislik ya
Ben Avrupa’ya tatil olsun diye gelmişim onu kullanmışım şimdi en gidiyormuşumNe borcu Allasen senin yaktığı hayatı da hesaplamiş mi ...niye girmiş günahına ?asıl bu borç nasıl ödenecek sor bakalim
Ya en başlarda melek gibi biriydiNeyini kullanmışsin be onun..asıl geleceğiyle oynadığı için kullanan o..hakaretlerini çekmek için mi evlendin..
Bizim tek istediğimiz insan yerine konulmak ..başka beklentimiz yok
TEMeldeki sorun beni hakir görmesi aşağılamasıTemeldekı sorun ne? Hakaret etmesı degıldır heralde bı tek? Neden hakaret edıyo kı hem?
Çok geç anladım karakter yoksunu olduğunuEşiniz tam bir şeref..z . Bu lafı kullandığım için belki ban yiyeceğim ama umurumda bile değil.
Annem babam ayrı belki o beni anlar ben onu anlarım herşeyden uzaklaşırım ve beni seviyor diye evlendimKuzum zaten esin 17 yaş büyük ve 4 çocuğu varmis ne çekiyorsun eğitimli genç birisin bırak gitsin arkana bike bkma
Canim benim ya sen sığınacak liman aradın o kıymetini bilememiş allah yardımcın olsun yazık ne istiyor bu erkekler anlamıyorum bir turluAnnem babam ayrı belki o beni anlar ben onu anlarım herşeyden uzaklaşırım ve beni seviyor diye evlendim
Çokmuş üstüme geliyordu her seferinde ben 1 söylüyorsam o 100 söylüyorCanim benim ya sen sığınacak liman aradın o kıymetini bilememiş allah yardımcın olsun yazık ne istiyor bu erkekler anlamıyorum bir turlu
ben birşey demesem de o başlıyor okumuşsun ama beyin yok vs diyeSey o canım asagılık komplexı. Bızde de var. Ben unı. esım lıse mezunuyuz. Kaldıramadı gıttı uzman oldu.
Ezdirme kendini asıl kendinde beyin yok genceciksin senin baban yaşında kusura bakma sinirlendim gel burda ayaklarının üstünde dur hem yaşı büyük hem 4 çocuklu seni hak etmiyor boşan önünde yılların var senin kimseyi çekmeye kölesi olmaya gelmedik dunyayaben birşey demesem de o başlıyor okumuşsun ama beyin yok vs diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?