- 24 Temmuz 2017
- 74
- 41
- 88
- Konu Sahibi DilaraBursa16
-
Kendisi beni eliyle havaalanına bırakacakmış sözde ? Olmadı buradaki yabancılar dairesine gidip durumumu anlatırım beni sınır dışı ederler :) zaten oturumum daha çıkmadı bebeğimiz de olmadı gerçekten herşeyde bir hayır var derler ya ben şu an onu yaşıyorumYurtdışında yaşıyormuşsunuz. Pasaportunuza dikkat edin. Oraya evlilik yoluyla giden öğrencilerim mevcut.Eşleri pasaportlarını saklıyor. Oradaki düzeni bilmedikleri için giden kadınlar bir şey yapamıyorlar.
Ben de öyle düşünüyorum artıkEzdirme kendini asıl kendinde beyin yok genceciksin senin baban yaşında kusura bakma sinirlendim gel burda ayaklarının üstünde dur hem yaşı büyük hem 4 çocuklu seni hak etmiyor boşan önünde yılların var senin kimseyi çekmeye kölesi olmaya gelmedik dunyaya
Ne hakkı var ya acaba boylesinden adam olmaz keşke hiç evlemeseydinÇokmuş üstüme geliyordu her seferinde ben 1 söylüyorsam o 100 söylüyor
Eski eşine Asla bunları yapamamış çocuklarını bile göstermiyor
Acısı benden çıktı toptan bu gece
Ah ah biz kadınlar sevgiye aciz inanıyoruz sorun sende değil canimBen de öyle düşünüyorum artık
Eskiden saflık yapardım ben gidersem ne yapacak diye
Şimdi düşünüyorum sonuçta 20 yıllık evliliği bitirip çocuklarını göremiyor ama birşey olmamış
Demeli ben ilk zamanlarda çok saftım
Maalesef gençlik hatası ve fazla saflık iyi niyetNe hakkı var ya acaba boylesinden adam olmaz keşke hiç evlemeseydin
Boşan gitsin ne duruyorsun kendi yaşıtların varken ne çekesin bu kart herifiMaalesef gençlik hatası ve fazla saflık iyi niyet
Ben kararımı verdim ama anlamadığım birşey var benim özel günüme 5 gün kaldı 5 gün bir yere gidemezsin evlilikte kural hamile olup olmadığın anlaşılsın gidersin dediBoşan gitsin ne duruyorsun kendi yaşıtların varken ne çekesin bu kart herifi
Yok öyle bir şey seni kandırmış ıgrenc adam yerinde olsam bir dk durmam bulmuş gencecik kızı eziyor çünkü o da tahmin ediyor artık beğenmiyorsun yaşlı falan gözükür daha gözüne zamanla egonu kıracak aklincaBen kararımı verdim ama anlamadığım birşey var benim özel günüme 5 gün kaldı 5 gün bir yere gidemezsin evlilikte kural hamile olup olmadığın anlaşılsın gidersin dedi
Böyle birşey var mı
Arkana bakmadan ayrıl bu adamdan.arkadaşlar dün akşamdan beni belki hatırlarsınız hatta kuralları okumadığım için yanlış bir konu açmışım ağzım yandı artık daha dikkatli olurum
Eşime bu akşam bana ettiği hakaretlerden dolayı konuşmak istediğimi söyledim sakince iş kavgayla sonuçlandı ...
Ben hakaretlere dayanamadığınız bunların beni kırdığından bahsettim ama ne yazık ki kişi kendinden bilir işi misali beni suçladı
Benim için yapmadığı kalmamış vs vs
Ben de artık bu evliliğin yürütülemeyeceğini anlattım önce sen bilirsin ama başladı hakaretlere
Nankörmüşüm onu kandırmışım
Beni bu ülkeye getirebilmek için paralar harcamış vs vs
Günlük yediğim yiyeceklere kadar herşeyi saydı
Daha bitmedi
İlerde olacak çocuklarıma da bela okudu bana da okudu ama kinlene kinlene
Kısacası menfaati bitti en kötü kişi ben oldum ilişkide
Bir de borçlu çıktım ... bana verdiği paraları vs hesaplamış bunları ödeyeceksin senin vicdanına bırakıyorum dedi
Yüzümü görünce dua okuyormuş o derece görmek istemiyormuş
Kısacası evlenirken herşey iyiydi ama boşanmak isteyince kötü oldum
Ayrıca bu laflardan sonra bak ayrı yatarsan bu iş biter
İyi düşün diyip teveccüh gösterdi kendisi
Eğer yarın yanına gidersem şiddet bile gösterebilirmiş
EGO’suna da laf ettirmeyecek aklı sıra
Kısacası arkadaşlar boşanıyorum ....
Aslında tek başıma giderim ama eşyalarım çok fazla taksi tutacak param yokYok öyle bir şey seni kandırmış ıgrenc adam yerinde olsam bir dk durmam bulmuş gencecik kızı eziyor çünkü o da tahmin ediyor artık beğenmiyorsun yaşlı falan gözükür daha gözüne zamanla egonu kıracak aklinca
Ayıp oliyiiiiiBoşan gitsin ne duruyorsun kendi yaşıtların varken ne çekesin bu kart herifi
Sende evlilikte ki kuralın spremin yerine ulaşıp ulaşmamasından önce,beraber paylaştığınız hayattan çıkmak isteyince para isteyen zavallı taraf ne taraftadır? Deseydin..Ben kararımı verdim ama anlamadığım birşey var benim özel günüme 5 gün kaldı 5 gün bir yere gidemezsin evlilikte kural hamile olup olmadığın anlaşılsın gidersin dedi
Böyle birşey var mı
Ben kararımı verdim ama anlamadığım birşey var benim özel günüme 5 gün kaldı 5 gün bir yere gidemezsin evlilikte kural hamile olup olmadığın anlaşılsın gidersin dedi
Böyle birşey var mı
Canim seninkine sözüm yok kafa dengiyse ne bileyim bu kızcağızın ki benim eşimi hatırlattı bana benimki de 14 yaş büyüktü olmaz olasica:)Ayıp oliyiiiii
Benim de eşim 17 yaş büyük benden.
Tabi çocuklu adamla evlenmek ne kadar doğru bilemem ben yapamazdım herhalde.
Sorun yaşta değil ki. Sorun Karakter...
Karakter yoksa ister 25 ister 55 olsun farketmez.
Tam kafama göre bir adamla evlendim. İyiki de evlendim. İlerde ne olur bilemem tabi.
Yediğin lokmaları sayan,eski eşe çocuklarla ilgili acı çektirmeye çalışan,hakaret eden,seni sınıflandırmaya çalışan bir zavallı o..
Bende yurtdışındayım. Hani kocan demiş ya döverim felan.
Onun kafa Türkiye’de kalmış seni de saf bulmuş.
Hele beni dövecek adam gelsin karşıma,eski eşime kurban olayım neye çattım ben böyle dedirtirim.
Akıllı olun sakince karekterinizden kendinizden ödün vermeden bu zavallıyı çıkarın hayatınızdan.
Allah yardımcın olsun ya bir an evvel kurtulursun şu adamdan insallahAslında tek başıma giderim ama eşyalarım çok fazla taksi tutacak param yok
Metroyla gidicem bavulları taşıyamam
Bilemedim :/
Ben kararımı verdim ama anlamadığım birşey var benim özel günüme 5 gün kaldı 5 gün bir yere gidemezsin evlilikte kural hamile olup olmadığın anlaşılsın gidersin dedi
Böyle birşey var mı
Şanssızlık diyelim o zaman daha iyilerine inşallah ..Canim seninkine sözüm yok kafa dengiyse ne bileyim bu kızcağızın ki benim eşimi hatırlattı bana benimki de 14 yaş büyüktü olmaz olasica:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?