• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BOAŞNIYORUM...

Ayıp oliyiiiii :KK53:
Benim de eşim 17 yaş büyük benden.
Tabi çocuklu adamla evlenmek ne kadar doğru bilemem ben yapamazdım herhalde.
Sorun yaşta değil ki. Sorun Karakter...
Karakter yoksa ister 25 ister 55 olsun farketmez.

Tam kafama göre bir adamla evlendim. İyiki de evlendim. İlerde ne olur bilemem tabi.

Yediğin lokmaları sayan,eski eşe çocuklarla ilgili acı çektirmeye çalışan,hakaret eden,seni sınıflandırmaya çalışan bir zavallı o..
Bende yurtdışındayım. Hani kocan demiş ya döverim felan.
Onun kafa Türkiye’de kalmış seni de saf bulmuş.
Hele beni dövecek adam gelsin karşıma,eski eşime kurban olayım neye çattım ben böyle dedirtirim.
Akıllı olun sakince karekterinizden kendinizden ödün vermeden bu zavallıyı çıkarın hayatınızdan.

Şimdi bu işe iyi tarsfından bakan sadece ben mıyım bılemıyorum ama bana gece uyuyamayıp yanına gelmesı sınırle soyledıgı ızlenımını verdı sankı.. sınırlıyken sacma sapan alakasız seyler sayan biri olarak soyluyorum sıze karsı duyguları bıtmemıs gıbı

Canim merhaba ozel mesaj atamiyorum bana yazarmisin benimde esim ayni seninki gibi hatta aynisinin tipkisi gibi davranirdi ben cok kez sucsuz olmama ragmen kusluk sevmedigimden yanastim simdi benda bosaniyorum cok sukur bin sukur ban cocugun yoksa hic dusunme benim birde bebegim var ..

Şimdi bu işe iyi tarsfından bakan sadece ben mıyım bılemıyorum ama bana gece uyuyamayıp yanına gelmesı sınırle soyledıgı ızlenımını verdı sankı.. sınırlıyken sacma sapan alakasız seyler sayan biri olarak soyluyorum sıze karsı duyguları bıtmemıs gıbı
Ama her tartışmasında bunu yapıyor
Önce kırıyor sonra pişman oluyor
Ve pişman olunca da emri vaki şeklinde kabul etmemi bekliyor ve kabul etmeyince yine ben suçlu oluyorum

Ben Avrupa’ya tatil olsun diye gelmişim onu kullanmışım şimdi en gidiyormuşum
TAtil için evlilik yapılır zaten dimi ama?

Canim yasadiklarini anliyorum cunku bende bosanmak uzereyim davam acildi... her ne kdr da esin haksiz olsa onu bu konuda anliyorum cunku bende esime yurt disinda yasayabilmesi icin cok caba ve gayret sarf ettim. Simdi ise oturumunu aldi ve bosaniyoruz. Insanin yaptigi fedakarliklarin bu surecte ne kdr zor oldugunu bilirim. Benim esim tam bir nankor ama senin esin belki bunlari sana ofke ile canini yakmak icin soylemistir. Ben ona oturum almasina vesile oldum karsiliginda hakaret kufur dayak ile tesekkur gordum. Zor cok zor seni anliyorum ama esin bunlari soylerken siddete basvuruyor mu ? Gercekten sevmediginden emin misin ?

TEMeldeki sorun beni hakir görmesi aşağılaması
Kendisi lise mezunu ben üniversite bunun bile lafını yapıyor
Biraz aramız kötü olsun beddua okuyor
Yediğim meyveye kadar söyledi bu gece :KK43:
Önceki konularıma da bakabilirsiniz

Bunlari bende yasadim aynisini assaglik kompleksi var demek ki...

Demek kabga ederken is ciddiye binince gercek yüzü ortaya cikti. Bi karar verdiyseniz arkasinda
Durun

Kendisi beni eliyle havaalanına bırakacakmış sözde ? Olmadı buradaki yabancılar dairesine gidip durumumu anlatırım beni sınır dışı ederler :) zaten oturumum daha çıkmadı bebeğimiz de olmadı gerçekten herşeyde bir hayır var derler ya ben şu an onu yaşıyorum
Ama hayata karşı bir geç kalmışlık hissim var umarım düzelirim :/

En kotu ihtimalde konsololuga sigin her seyi hallederler. Hangi ulkedesin belki yardimci olabilirim ...

Maddi borçları hesaplamış sana olan manevi borçlarını neden yoksayıyor? Gerçekten zor bir insan.Ama seviyorsan boşanmak ilerde canını acıtabilir.Aman anlaşamadık boşanıyoruz demekle olmuyor süreç çok yıpratıcı.Öfke anında kötü sözler söyleyip sonra pişman oluyorsa öfke kontrolü yoktur.Bir terapiste gitmeyi denediniz mi hiç? Her evlilik mücadeleyi hak eder bence paylaşılan onca güzel şey varken.Burda aman boşan diyoruz ama ağızdan çıktığı kadar kolay değil.Ben kesinlikle aklınızı bulandırmak için demiyorum ama her yolu denediniz hala kurtaramıyor musunuz ki boşanma kararı aldınız?

Back