• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BOAŞNIYORUM...

Yurtdışında yaşıyormuşsunuz. Pasaportunuza dikkat edin. Oraya evlilik yoluyla giden öğrencilerim mevcut.Eşleri pasaportlarını saklıyor. Oradaki düzeni bilmedikleri için giden kadınlar bir şey yapamıyorlar.
Kendisi beni eliyle havaalanına bırakacakmış sözde ? Olmadı buradaki yabancılar dairesine gidip durumumu anlatırım beni sınır dışı ederler :) zaten oturumum daha çıkmadı bebeğimiz de olmadı gerçekten herşeyde bir hayır var derler ya ben şu an onu yaşıyorum
Ama hayata karşı bir geç kalmışlık hissim var umarım düzelirim :/

Ezdirme kendini asıl kendinde beyin yok genceciksin senin baban yaşında kusura bakma sinirlendim gel burda ayaklarının üstünde dur hem yaşı büyük hem 4 çocuklu seni hak etmiyor boşan önünde yılların var senin kimseyi çekmeye kölesi olmaya gelmedik dunyaya
Ben de öyle düşünüyorum artık
Eskiden saflık yapardım ben gidersem ne yapacak diye
Şimdi düşünüyorum sonuçta 20 yıllık evliliği bitirip çocuklarını göremiyor ama birşey olmamış
Demeli ben ilk zamanlarda çok saftım

Ben de öyle düşünüyorum artık
Eskiden saflık yapardım ben gidersem ne yapacak diye
Şimdi düşünüyorum sonuçta 20 yıllık evliliği bitirip çocuklarını göremiyor ama birşey olmamış
Demeli ben ilk zamanlarda çok saftım
Ah ah biz kadınlar sevgiye aciz inanıyoruz sorun sende değil canim

Ben kararımı verdim ama anlamadığım birşey var benim özel günüme 5 gün kaldı 5 gün bir yere gidemezsin evlilikte kural hamile olup olmadığın anlaşılsın gidersin dedi
Böyle birşey var mı
Yok öyle bir şey seni kandırmış ıgrenc adam yerinde olsam bir dk durmam bulmuş gencecik kızı eziyor çünkü o da tahmin ediyor artık beğenmiyorsun yaşlı falan gözükür daha gözüne zamanla egonu kıracak aklinca

arkadaşlar dün akşamdan beni belki hatırlarsınız hatta kuralları okumadığım için yanlış bir konu açmışım ağzım yandı artık daha dikkatli olurum

Eşime bu akşam bana ettiği hakaretlerden dolayı konuşmak istediğimi söyledim sakince iş kavgayla sonuçlandı ...

Ben hakaretlere dayanamadığınız bunların beni kırdığından bahsettim ama ne yazık ki kişi kendinden bilir işi misali beni suçladı

Benim için yapmadığı kalmamış vs vs

Ben de artık bu evliliğin yürütülemeyeceğini anlattım önce sen bilirsin ama başladı hakaretlere

Nankörmüşüm onu kandırmışım
Beni bu ülkeye getirebilmek için paralar harcamış vs vs

Günlük yediğim yiyeceklere kadar herşeyi saydı

Daha bitmedi

İlerde olacak çocuklarıma da bela okudu bana da okudu ama kinlene kinlene

Kısacası menfaati bitti en kötü kişi ben oldum ilişkide

Bir de borçlu çıktım ... bana verdiği paraları vs hesaplamış bunları ödeyeceksin senin vicdanına bırakıyorum dedi

Yüzümü görünce dua okuyormuş o derece görmek istemiyormuş

Kısacası evlenirken herşey iyiydi ama boşanmak isteyince kötü oldum
Ayrıca bu laflardan sonra bak ayrı yatarsan bu iş biter
İyi düşün diyip teveccüh gösterdi kendisi

Eğer yarın yanına gidersem şiddet bile gösterebilirmiş
EGO’suna da laf ettirmeyecek aklı sıra

Kısacası arkadaşlar boşanıyorum ....
Arkana bakmadan ayrıl bu adamdan.
Elektrik, su, ısınma masraflarını da ekler bu adam dikkat et.

Yok öyle bir şey seni kandırmış ıgrenc adam yerinde olsam bir dk durmam bulmuş gencecik kızı eziyor çünkü o da tahmin ediyor artık beğenmiyorsun yaşlı falan gözükür daha gözüne zamanla egonu kıracak aklinca
Aslında tek başıma giderim ama eşyalarım çok fazla taksi tutacak param yok
Metroyla gidicem bavulları taşıyamam
Bilemedim :/

Boşan gitsin ne duruyorsun kendi yaşıtların varken ne çekesin bu kart herifi
Ayıp oliyiiiii :KK53:
Benim de eşim 17 yaş büyük benden.
Tabi çocuklu adamla evlenmek ne kadar doğru bilemem ben yapamazdım herhalde.
Sorun yaşta değil ki. Sorun Karakter...
Karakter yoksa ister 25 ister 55 olsun farketmez.

Tam kafama göre bir adamla evlendim. İyiki de evlendim. İlerde ne olur bilemem tabi.

Yediğin lokmaları sayan,eski eşe çocuklarla ilgili acı çektirmeye çalışan,hakaret eden,seni sınıflandırmaya çalışan bir zavallı o..
Bende yurtdışındayım. Hani kocan demiş ya döverim felan.
Onun kafa Türkiye’de kalmış seni de saf bulmuş.
Hele beni dövecek adam gelsin karşıma,eski eşime kurban olayım neye çattım ben böyle dedirtirim.
Akıllı olun sakince karekterinizden kendinizden ödün vermeden bu zavallıyı çıkarın hayatınızdan.

Ben kararımı verdim ama anlamadığım birşey var benim özel günüme 5 gün kaldı 5 gün bir yere gidemezsin evlilikte kural hamile olup olmadığın anlaşılsın gidersin dedi
Böyle birşey var mı
Sende evlilikte ki kuralın spremin yerine ulaşıp ulaşmamasından önce,beraber paylaştığınız hayattan çıkmak isteyince para isteyen zavallı taraf ne taraftadır? Deseydin..

:KK53:Yazını okuduktan sonra eski ( cok eskittim zira ) kocamı bulup alnından öpesim geldi:KK53:

Kurtul bu a-damdan
Doğru yoldasin bacim :KK9:

Son düzenleme:
Böyle birşey var mı

Uydurmus oni :işsiz:

Zaten boşanma gercektestikten sonra 300 gün beklemek gerek TCK ' na göre.
Bu süreç zaten seni ve eğer hamileysen bebeğini korumaya yönelik...:KK39:

Evde yiyecegin tum herseyi saydiktan snra senin icin harcadigi parayida hesaplamisya pes diyorum.. yuh diyorum. Bide ode demis ya. Allahim bu adam seni bi gram sevmiyor bavim. Bosanmak en akillica cozum. Ztn simdi bosanmazsan eninde sonundq bosanacaksin bu ck blli. O yuzden erteleme

Ve savunduğu şey şu ben sinirlenince sana kötümseyeler söylüyorum aslında onları söylerken bile üzülüyorum ama beni bu hale sen getiriyorsun diyor

Sizce bu suçu bastırmaya çalışmak değil mi ?

Bu arada gece yanıma geldi ben de salonda uyuyakalmişim gayet sakin gel buralarda yatma diye sarılmaya çalıştı
Pişman bir tip takınmış ben gitmeyince yanımda kaldı
Bu ne böyle ben çıktım bu psikolojiyi 2 ayda bir yaşamaya

Ayıp oliyiiiii :KK53:
Benim de eşim 17 yaş büyük benden.
Tabi çocuklu adamla evlenmek ne kadar doğru bilemem ben yapamazdım herhalde.
Sorun yaşta değil ki. Sorun Karakter...
Karakter yoksa ister 25 ister 55 olsun farketmez.

Tam kafama göre bir adamla evlendim. İyiki de evlendim. İlerde ne olur bilemem tabi.

Yediğin lokmaları sayan,eski eşe çocuklarla ilgili acı çektirmeye çalışan,hakaret eden,seni sınıflandırmaya çalışan bir zavallı o..
Bende yurtdışındayım. Hani kocan demiş ya döverim felan.
Onun kafa Türkiye’de kalmış seni de saf bulmuş.
Hele beni dövecek adam gelsin karşıma,eski eşime kurban olayım neye çattım ben böyle dedirtirim.
Akıllı olun sakince karekterinizden kendinizden ödün vermeden bu zavallıyı çıkarın hayatınızdan.
Canim seninkine sözüm yok kafa dengiyse ne bileyim bu kızcağızın ki benim eşimi hatırlattı bana benimki de 14 yaş büyüktü olmaz olasica:)

Böyle birşey var mı

Elbette ki yok o zaman hamileler bosanamazdi, tipki size vatan haini demesi gibi yumusak bolgesinden fetva sallamis sehzade.. kotu birine catmissiniz en az hasarla kurtulmanizi dilerim..

Back