Ü
üvercinka1981
Ziyaretçi
yasakkelimecanım eşim olursa bi gün ve başkalarına bakarsa cok cok üzülürdüm haklısın hem de cok...yanındakini göremeyecek kadar kör mü bu adam aslında eşleri çok çirkin olup onu cok güzel gören adamlar da var bence bu sevgi yoğunluğuna baglı ...çok çok sevgiyle aşkla mı evlenmek lazım bilemiyorum...ya da sevginizi yeniden canlandırmaya calış bi şeyler yap romantik ol belki sana karşılık verir...kendini değiştir ne bileyim sarıysan kızıl ol vb...baktın adam hala ayn ıadam sonra boşan hem elimden geleni yaptım dersin...bi de kusura bakma ama eşin acaba hep bakmakla mı kalıyor umarım harekete geçmemiştir böyle bi şey varsa boşan tabi ki...:a015:kızlar yorumlarıız için teşekkür ederim işten gelirgelmez hemen kk yı açtım biraz rahatlarım diye çok sağolun yaaeşimle akşamları işten gelince oturup sohbet edemiyoruz
ne zaman konuşmaya çalışsak hep tartışma çıkıyor çok bunaldım ve çok sıkıldım en basit
örnek dışarı kapıdan adım ataratmaz güzel giyimli yada güzel fiziği olan bir kadın geçse
ona kafasını çevirerekde olsa öyle bakıyor, markete gitsek aynı, yolda yürüsek aynı, düğüne falan gitsek aynı bende çirkin sayılmam 50 kilo sarışın açık tenli bir bayanım
işyerinde birçok kimse beni bekar çocuklarımıda kardeşim sanıyorlardı çalıştığım için
kılık kıyafetimede dikkat ederim ama gelgörki benim eşim hep başkaların çok rahatsız
ediyor artık hele birde bu tür olaylar olunca iyice soğudum iki yıl öncesine kadar akşam olsada işten gelse diye can atardım balkonlarda beklerdim komşularımız arkadaşlarımız
imrenirlerdi cumartesi gelsede hafta sonu beraber geçirsek diye ölürdüm ama şimdi
şu hale bak ne oldu bize bilmiyorum çok umutsuzum ve ben ona hiç güvenmiyorum artık