Bebek Beslenmesi blw yöntemiyle ek gıdaya geçiş

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Blw grubunda tariflerini çok beğendiğim Tuğçe Hanım var. Sordum tüm tariflerini nerde bulabilir miyim diye. İnstagrm da bebeğine yaptığı herşeyi paylaşıyor. :KK49::KK49::KK49:

Bakmak isterseniz ekledim fotoyu (umarım reklama girmiyordur para kazanan bir blog değil diye rahatça yazıyorum):KK76::dondurma:En Büyük KK
Çok tşkler tarifler çok güzel tam aradığım:KK49:

O sütü yoğurt yaptım çok lezzetliydi:21:
Yalnız süt çok fazla. Nasıl muhafaza edebilirim? Buzluğa atsam çiğ mi almalıyım ? _Bayankus_ _Bayankus_ günlük mayalamak için kaynatıp koyuyordu dolaba, o şekilde hiç bozulmuyor mu? Belli bir süresi var mı ?

Dersin adı: Anneliğe giriş 101 :KK70:

Yalnız süt çok fazla. Nasıl muhafaza edebilirim? Buzluğa atsam çiğ mi almalıyım ? _Bayankus_ _Bayankus_ günlük mayalamak için kaynatıp koyuyordu dolaba, o şekilde hiç bozulmuyor mu? Belli bir süresi var mı ?

Dersin adı: Anneliğe giriş 101 :KK70:
Ben 1 hafta mayaladım hiç bi sorun olmadı. Dondurunca tekrar yapmayı denemedim hiç annem dondurur genelde ama oda başka şeyler için kullanır yoğurt yapmaz hiç Hoppa

Balkabağını hazırladım, fingerfood :kk77:
Yarın pişireceğim be başlıyoruz.
Sizler nasıl yumuşattınız balkabağını?
Ben buharda haşlamayı düşünüyorum ama?
İlk gün buharda yapmıştım tutamadı kaydı elinden hep. Sonraki günler tosta bastırdım daha iyi oldu rahat tuttu.
Duruma göre uygularsın canım şimdiden başarılar :)

Balkabağını hazırladım, fingerfood :kk77:
Yarın pişireceğim be başlıyoruz.
Sizler nasıl yumuşattınız balkabağını?
Ben buharda haşlamayı düşünüyorum ama?
Bende ilk gün buharda pişirdim çok yumuşak oldu tutmakta zorlandı sonra ki günler tost makinesinde yaptım çok daha iyi oldu deneye deneye öğreniyoruz ben bugün buharda elma yumuşattım çok sevdi küçük bir elmanın yarıdan fazlasını yedi maşallah daha önce çiğ olarak verdim boğazına kaçtı çok panik oldum rendelenmiş yaptım onu hiç yemedi bugün kü deneme güzeldi yarın yine elma vereceğim

Merhaba arkaşlar hayırlı olsun blw grubunuz iştahla yesin tüm bebeler inşallah.

Bende şubat sonunda ek gıdaya başlıyorum inşallah. Birinci bebeden twcrübeliyim blw den size organik sebze ve her türlü ürün bulabileceğiniz bir adres önereceğim. Ben ilk oğlumdan bu yana 2015 ten beri kendilerinden alışveriş yapıyorum çok memnunum. Herşey erçekten taze organik. İpek hanımın çiftliği pınar kaftancıoğlu sahibi çok tatlı bir kadın. Nazillide üretim yapıyorlar. Sütle ve peynirleri efsane. İsteyen arkadaşlarlar olursa mail adresini yazayım ....Kensisine ulaşıp mail adresinizi yoklarsanız her hafta güncel ürün listesi gönderiyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bende şubat sonunda ek gıdaya başlıyorum inşallah. Birinci bebeden twcrübeliyim blw den size organik sebze ve her türlü ürün bulabileceğiniz bir adres önereceğim. Ben ilk oğlumdan bu yana 2015 ten beri kendilerinden alışveriş yapıyorum çok memnunum. Herşey erçekten taze organik. İpek hanımın çiftliği pınar kaftancıoğlu sahibi çok tatlı bir kadın. Nazillide üretim yapıyorlar. Sütle ve peynirleri efsane. İsteyen arkadaşlarlar olursa mail adresini yazayım.....Kensisine ulaşıp mail adresinizi yoklarsanız her hafta güncel ürün listesi gönderiyorlar.
Bir sır degil yani :) cok tesekkur ederiz paylasimin icin

Son düzenleyen: Moderatör:

Bende şubat sonunda ek gıdaya başlıyorum inşallah. Birinci bebeden twcrübeliyim blw den size organik sebze ve her türlü ürün bulabileceğiniz bir adres önereceğim. Ben ilk oğlumdan bu yana 2015 ten beri kendilerinden alışveriş yapıyorum çok memnunum. Herşey erçekten taze organik. İpek hanımın çiftliği pınar kaftancıoğlu sahibi çok tatlı bir kadın. Nazillide üretim yapıyorlar. Sütle ve peynirleri efsane. İsteyen arkadaşlarlar olursa mail adresini yazayım ipekhanim@ipekhanim.com . Kensisine ulaşıp mail adresinizi yoklarsanız her hafta güncel ürün listesi gönderiyorlar.
Merhaba teşekkür ederiz :) blw mezunu oldu mu ilk bebeğiniz? :) :KK200: bize biraz tecrübelerinizi aktarırsanız seviniriz :KK51:

Merhaba teşekkür ederiz :) blw mezunu oldu mu ilk bebeğiniz? :) :KK200: bize biraz tecrübelerinizi aktarırsanız seviniriz :KK51:
Çok teşekkür ederiö çok kibarsınız evet mezun oldu . Şu anda 3.5 yaşında ve 1 yaşından itibaren çatal kaşık kullanarak yemeğini yiyebiliyor ben çok faydadını gördüm gerçekten ilk zamanlar zorlasads uzun vadede çok güzel bir yatırım çocuklarımız için. Böyle bir sayfa açmanız da çok faydalı olmuş gerçekten.

X