- 26 Aralık 2012
- 8.815
- 8.147
- Konu Sahibi baldan_madam
Ben de öyle yaptım bir kaç kişiye deTabi kuzu isteyen yazsın yazayım dedim ahahha alemsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de öyle yaptım bir kaç kişiye deTabi kuzu isteyen yazsın yazayım dedim ahahha alemsin
Emzirdikten 40-50 dk sonra ek gıda sunmak gerekiyormuş. Blw Türkiye sitesinde okumuştum sanırım. Doktorum alerjen demek için ciltte belirgin kızarma, şişkinlik, ishal kusma gibi ani değişiklikler falan demişti. Sunmaya devam et bakalım zaten tercih bebişlerin olduğu için ona neyin iyi gelip gelmediğini kendisi daha iyi bilirTeşekkür ederim canım.
Gerçekten hiç sevmedi ve sonrasında çok emmek istedi. E haliyle de kustu. Buna alerji belirtisi diyebilir miyiz?
Emzirdikten 1 saat kadar sonra sundum ben de. Uykudan uyanınca. Kızarıklığı da takip ediyorum şu an bir sorun yok gibi. Teşekkür ederimEmzirdikten 40-50 dk sonra ek gıda sunmak gerekiyormuş. Blw Türkiye sitesinde okumuştum sanırım. Doktorum alerjen demek için ciltte belirgin kızarma, şişkinlik, ishal kusma gibi ani değişiklikler falan demişti. Sunmaya devam et bakalım zaten tercih bebişlerin olduğu için ona neyin iyi gelip gelmediğini kendisi daha iyi bilir
Benim kızım da çok huzursuz olmuştu 2 gün ara vermiştim o zmn ( daha doğrusu o ara verdi dokunmadı bile yiyeceğePatates tadımı yapan oldu mu? Kararsız kaldım ben ne yapsam diye.
6.ay aşısı felaket vurdu bizi. Ateş yapmadı ama 21 22 gibi uyuyan oğlum ağlamaktan gece 4te uyudu
Acaba aşı huzursuzluğu geçene kadar ara mı versem diyorum. Yoğurt elma havuç bal kabağı denedik.
+10000000
Arkadaşlar konumuz blw. Hepimiz bebeklerimiz için faydalı paylaşımlarda bulunmak birşeyler öğrenmek öğretmek için burdayız. Başka bir amacınız ya da meseleniz varsa lütfen yerinde ya da özelden çözünüz. Zira kimsenin vaktinden çalmaya kimseyi germeye hakkı yok kimsenin lütfen biraz duyarlı olalım.
Çok yerinde ve haklı bir uyarı olmuş, bebeklerinize sağlıklar dilerim
Arkadaşlar konumuz blw. Hepimiz bebeklerimiz için faydalı paylaşımlarda bulunmak birşeyler öğrenmek öğretmek için burdayız. Başka bir amacınız ya da meseleniz varsa lütfen yerinde ya da özelden çözünüz. Zira kimsenin vaktinden çalmaya kimseyi germeye hakkı yok kimsenin lütfen biraz duyarlı olalım.
Teşekkür ederizÇok yerinde ve haklı bir uyarı olmuş, bebeklerinize sağlıklar dilerim
Biz yaptik tost makinasinda yapip verdim pek sevmedi 1 2 dilim yedi her ogunde. Kabiz yapti o kadar az yemesine ragmen :) alerji olmadi ama.Patates tadımı yapan oldu mu? Kararsız kaldım ben ne yapsam diye.
6.ay aşısı felaket vurdu bizi. Ateş yapmadı ama 21 22 gibi uyuyan oğlum ağlamaktan gece 4te uyudu
Acaba aşı huzursuzluğu geçene kadar ara mı versem diyorum. Yoğurt elma havuç bal kabağı denedik.
Bende yaptım çok az yedi , ve zor yuttu . Riskli biraz patatesBiz yaptik tost makinasinda yapip verdim pek sevmedi 1 2 dilim yedi her ogunde. Kabiz yapti o kadar az yemesine ragmen :) alerji olmadi ama.
Biz her yemekte tikaniyoruz zaten alistim artik 5 e kadar sayip sonra ters cevirip sirtina vuruyorum :/ hele elmalari hep butun butun yuttu koca dilimleri.Bende yaptım çok az yedi , ve zor yuttu . Riskli biraz patates
Canım sen bir de ona kadar saymayı dene panikle hızlı sayıyır olmayasın şaka bir yana senin müdahalene alışmasın bence sürekli. Biraz fırsat versen çıkarmaya alışsa mı sanki?Biz her yemekte tikaniyoruz zaten alistim artik 5 e kadar sayip sonra ters cevirip sirtina vuruyorum :/ hele elmalari hep butun butun yuttu koca dilimleri.
Elmadan ölen bebeği duyunca ben rendeledimde verdim o kadar riske girememBiz her yemekte tikaniyoruz zaten alistim artik 5 e kadar sayip sonra ters cevirip sirtina vuruyorum :/ hele elmalari hep butun butun yuttu koca dilimleri.
Hahaha evet olabilir 1 snde 5 e kadar sayiyorum sanirimCanım sen bir de ona kadar saymayı dene panikle hızlı sayıyır olmayasın şaka bir yana senin müdahalene alışmasın bence sürekli. Biraz fırsat versen çıkarmaya alışsa mı sanki?
Çınarın olduğu hali biliyorsun onda bile kendi çıkardı. Ona göre düşün müdahale etmeden önce. elmada bizimki de zorlandı çok yumuşattım marmelat oldu az yumuşattım boğazında kaldı. Üçüncü gün vermedim armut güzel geçer inşallahHahaha evet olabilir 1 snde 5 e kadar sayiyorum sanirim
Elmada boyle oldu aslinda ya balkabagi, havuc ve brokolide iyiydik, patates ve elmada cok tikandi :/ elmalari butun yuttugundan oldu sanirim yumusak olunca elinden hoop agzina kaydi.
Yarin armuta gecicez bakalim mudahale etmemeye calisicam insallah yiyebilir :))
Ayy çokk tatlııı benim de en büyük hayalim kahvaltı şuan :) biraz omletler falan çoğalsın peynirimizi alıp kahvaltıya gidicez ailecekKizlar merhaba;
Aksam balikciya gittik, plansiz oldu. Baktim mezeler arasinda brokoli var. Tuzsuz haşlanmiş. Biz baligimizi yerken asya da mama sandalyesinde brokolisini yedi. Ve iste o an.
" I love blw" pankarti açasım geldi))