Bebek Beslenmesi blw yöntemiyle ek gıdaya geçiş

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Merhaba hanimlar... Bende blw ile ek gidaya baslayacagim bir ayımız var daha ama sabırsızlıkla bekliyorum.
Merhaba blw anneleri arasına hoşgeldin :)
Ben paket olarak almadım gün kurusu ve irmik aldım sadece. Paketteki herşeyi kullanırmıyım bilemedim. Paket almayı mı düşünüyorsun?

Merhaba blw anneleri arasına hoşgeldin :)
Ben paket olarak almadım gün kurusu ve irmik aldım sadece. Paketteki herşeyi kullanırmıyım bilemedim. Paket almayı mı düşünüyorsun?
Evet blw kitabi olan paketi almayı düşünüyorum ama dediğiniz gibi yapabilir miyim endişesi var aslinda bakildiginda keciboynuzuu özü felan tariflerde kullanılıyor 1 yaşına kadar da kullaniliyor paket de ki malzemeler...

Bende de vardı aynı endişe. Sizi çok iyi anlıyorum:) ben yüzlerce kez ilk yardım videolarını izledim başlamadan. :) normalde de panik bir insanım. Bana herkes yapamaz gözüyle bakıyordu. Şimdi o stresimi attım. İşi bebeğime bıraktım. Öksürüyor arada öğrüyor ama sonunda pıt çıkarıveriyor fazla gelen parçayı. Tek yapmanız gereken tetikte ama sakin olmak. Şimdi beni izleyenler şaşırıyorlar nasıl paniklemiyorsun diye. Çünkü bebeğime güveniyorum yapabildiğini gördüm. En önemlisi de yapamazsa ne yapmam gerektiğini biliyorum. Ama paniklersem o da korkup panikliyor. Bence yapabilirsiniz. :)
Bir de ben çok faydasını gördüğümü düşünüyorum. Tavsiyem yemek saatlerinizde mama sandalyesi ile masaya oturtun ve önüne yiyebileceği oyuncaklar verin. Bu sayede ilk gün önüne koyduğumu direk eline alıp ağına götürdü ve yedi. Kafasına gözüne sürmedi direk ağzını buldu sanki on yıldır kabak yiyormuşcasına yedi

Güzel yaziniz için teşekkür ederim... Siz blw de hangi asamadasiniz... Bir de mama sandalyesi tavsiyeniz var mi ikea nin dusundum ben burada ki bi yazida oturma yerinin çok dar olduğu nu okudum.

Güzel yaziniz için teşekkür ederim... Siz blw de hangi asamadasiniz... Bir de mama sandalyesi tavsiyeniz var mi ikea nin dusundum ben burada ki bi yazida oturma yerinin çok dar olduğu nu okudum.
Rica ederim faydası olursa ne mutlu bana.
İkea antiloptan kullananlar çok memnun. Ben şehirler arası çok seyahat ettiğimiz için daha fonksiyonel bir ürüne ihtiyacım vardı. Joie multiply seçtim. Sandalyeye bağlanacak şekilde parçalanabiliyor. Dışarı falan çıkarken de taşınabilir. O yüzden bunu aldım çok da memnunum. Joie nin mimzy modelini de beğeniyorlar. C Chen31 almıştı memnun mu soralım :) biz sebzeleri bitirdik bugün elmaya geçtik. Ben de deneyim kazanıyorum yavaş yavaş. Sebzelerde iyiydik de bugün elmayı çok pişirmişim resmen püre oldu eline aldıkça
Grupta o kadar çok konuşuluyorki yumuşatılmadan verilen elmadan ölen çocuk içime işlemiş resmen korkusu yarın biraz daha az yumuşatıcam. İkimiz de öğreniyoruz yavaş yavaş :)

Elma dan çocuk mu ölmüşşş ?
Bu arada Mimzy bizde çok beğendik tavsiye ederim.

ervanazlim biz mimzy yi cok sevdik simdilik sadece oyuncak yiyoruz oturup :) 3 kademeli oturma pozisyonu var. Mama sandalyesinin boyu da ayarlaniyo. Istersen onundeki tepsiyi cikarip masaya yaklastirip ayni masada yemek yenilebilir. Iki tekerlegi var. Ben yerinden pek oynatmiyorum gerci :) ebebek indiriminden 300 tlye almistik tavsiye ederim.

Elma dan çocuk mu ölmüşşş ?
Bu arada Mimzy bizde çok beğendik tavsiye ederim.
Malesef azı dişleri çıkana kadar bebeklere bu tarz meyveler verilmemeli yumuşatılmadan. Haberlerde çıkmıştı. Oyalansın diye eline elma verip bırakınca malesef böyle acı şeyler oluyor.

Yorumlariniz için saolun bende bakayım mama sandelyesine şuan çok pahali bisey alabilecegimizi sanmiyorum... Su ek gıda paketi ni nasıl kullanacağımı kapali grupta da görmedim. Neyse alayım öğrenirim tadimlar bu bitsin... Tatlı patates aldınız mi ?

Zahmet olmazsa bana gönderir misiniz.

Merhaba.
Belki bu sorum bir çoğunuza garip gelecek ama daha önce hiçkeçi sütünden yoğurt mayalamadım.
Mayasıda keçi yoğurdu mu olması gerekiyor . Aranızda deneyen oldu mu hiç

Merhaba.
Belki bu sorum bir çoğunuza garip gelecek ama daha önce hiçkeçi sütünden yoğurt mayalamadım.
Mayasıda keçi yoğurdu mu olması gerekiyor . Aranızda deneyen oldu mu hiç
Canim ben denemedim ama kayinvalideme sordum inek sutunun yogurdundan olur dedi ama bilen başka arkadaşlar varsa seni yanlış yönlendirmek istemem.bizde keci almıştık oğlum için sutunden yogurt yaparım diye peynir yaparım diye ama keci yoğurdu agirmi gelir bilemedim suan araştırma asamasindayim siz kac ayliksiniz biraz uzun oldu kusuruma bakma bende çok merak ediyorum keci yoğurdu kacinci ayda veriliyo diye

Estağfurullah canım ne uzunu:)
Oğlum 4 gün sonra 6ayı dolduracak. Doktorumuz keçi sütü anne sütüne en yakın süt, eğer yapabilirseniz keçi sütünden günlük yoğurt yapın dedi. Süt bulduk bizde birisindrn ama mayalamadım hiç olur mu olmaz mı bilemedim. İnek yoğurtundan da tutuyorsa çok sevndim şu an

Kızlar 2 gündür bizim blw maceramız başladı dün balkabağı nı buharda pişirdim oğlum sıktı elinle parçaladı elini 1-2 yaladı ve sandalyeden kalkmak için direndi eskiden ne güzel oturuyordu şimdi oturttugum gibi kalkmak için direniyor masaya kucağıma gelmek için ağlıyor bugün balkabağını tost makinesinde yumuşattım ama sandalyeye oturtamadım kendisi yemek istemedi ama kabağı yemek istedi ben kopartıp ağzına verdim 1 dilim yedi akşam biz çay içerken abur cuburlara saldırdı bende 1 dilim kabak verdim ama yürüteçte yine ağzına kopararak verdim alerji falan olmadı ama blwde olmadı yarın yine deneyeceğim bana bir öneriniz var mı kızlar ne yapmalıyım işin kötüsü sandalye fobisi oldu yaklaştırınca bile bağırıyor halbuki 15 gündür hep oturtmuştum sıkıntı yoktu

Bide abisi labne peyniri yerken yemek için ağladı bende ağzına parmagimla birkaç defa verdim onun içerisinde ki tuz zararlı olur mu çocukların yaşları yakın olunca blw beni zorlayacak galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…