- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
-
- Konu Sahibi baldan_madam
Merhaba blw anneleri arasına hoşgeldin :)Merhaba hanimlar... Bende blw ile ek gidaya baslayacagim bir ayımız var daha ama sabırsızlıkla bekliyorum.
Evet blw kitabi olan paketi almayı düşünüyorum ama dediğiniz gibi yapabilir miyim endişesi var aslinda bakildiginda keciboynuzuu özü felan tariflerde kullanılıyor 1 yaşına kadar da kullaniliyor paket de ki malzemeler...Merhaba blw anneleri arasına hoşgeldin :)
Ben paket olarak almadım gün kurusu ve irmik aldım sadece. Paketteki herşeyi kullanırmıyım bilemedim. Paket almayı mı düşünüyorsun?
Hosbuldum bu ara da :) çok güzel bir sayfa olmuşMerhaba blw anneleri arasına hoşgeldin :)
Ben paket olarak almadım gün kurusu ve irmik aldım sadece. Paketteki herşeyi kullanırmıyım bilemedim. Paket almayı mı düşünüyorsun?
Bende de vardı aynı endişe. Sizi çok iyi anlıyorum:) ben yüzlerce kez ilk yardım videolarını izledim başlamadan. :) normalde de panik bir insanım. Bana herkes yapamaz gözüyle bakıyordu. Şimdi o stresimi attım. İşi bebeğime bıraktım. Öksürüyor arada öğrüyor ama sonunda pıt çıkarıveriyor fazla gelen parçayı. Tek yapmanız gereken tetikte ama sakin olmak. Şimdi beni izleyenler şaşırıyorlar nasıl paniklemiyorsun diye. Çünkü bebeğime güveniyorum yapabildiğini gördüm. En önemlisi de yapamazsa ne yapmam gerektiğini biliyorum. Ama paniklersem o da korkup panikliyor. Bence yapabilirsiniz. :)Evet blw kitabi olan paketi almayı düşünüyorum ama dediğiniz gibi yapabilir miyim endişesi var aslinda bakildiginda keciboynuzuu özü felan tariflerde kullanılıyor 1 yaşına kadar da kullaniliyor paket de ki malzemeler...
Güzel yaziniz için teşekkür ederim... Siz blw de hangi asamadasiniz... Bir de mama sandalyesi tavsiyeniz var mi ikea nin dusundum ben burada ki bi yazida oturma yerinin çok dar olduğu nu okudum.Bende de vardı aynı endişe. Sizi çok iyi anlıyorum:) ben yüzlerce kez ilk yardım videolarını izledim başlamadan. :) normalde de panik bir insanım. Bana herkes yapamaz gözüyle bakıyordu. Şimdi o stresimi attım. İşi bebeğime bıraktım. Öksürüyor arada öğrüyor ama sonunda pıt çıkarıveriyor fazla gelen parçayı. Tek yapmanız gereken tetikte ama sakin olmak. Şimdi beni izleyenler şaşırıyorlar nasıl paniklemiyorsun diye. Çünkü bebeğime güveniyorum yapabildiğini gördüm. En önemlisi de yapamazsa ne yapmam gerektiğini biliyorum. Ama paniklersem o da korkup panikliyor. Bence yapabilirsiniz. :)
Bir de ben çok faydasını gördüğümü düşünüyorum. Tavsiyem yemek saatlerinizde mama sandalyesi ile masaya oturtun ve önüne yiyebileceği oyuncaklar verin. Bu sayede ilk gün önüne koyduğumu direk eline alıp ağına götürdü ve yedi. Kafasına gözüne sürmedi direk ağzını buldu sanki on yıldır kabak yiyormuşcasına yedi
Rica ederim faydası olursa ne mutlu bana.Güzel yaziniz için teşekkür ederim... Siz blw de hangi asamadasiniz... Bir de mama sandalyesi tavsiyeniz var mi ikea nin dusundum ben burada ki bi yazida oturma yerinin çok dar olduğu nu okudum.
Elma dan çocuk mu ölmüşşş ?Rica ederim faydası olursa ne mutlu bana.
İkea antiloptan kullananlar çok memnun. Ben şehirler arası çok seyahat ettiğimiz için daha fonksiyonel bir ürüne ihtiyacım vardı. Joie multiply seçtim. Sandalyeye bağlanacak şekilde parçalanabiliyor. Dışarı falan çıkarken de taşınabilir. O yüzden bunu aldım çok da memnunum. Joie nin mimzy modelini de beğeniyorlar. C Chen31 almıştı memnun mu soralım :) biz sebzeleri bitirdik bugün elmaya geçtik. Ben de deneyim kazanıyorum yavaş yavaş. Sebzelerde iyiydik de bugün elmayı çok pişirmişimresmen püre oldu eline aldıkça
Grupta o kadar çok konuşuluyorki yumuşatılmadan verilen elmadan ölen çocuk içime işlemiş resmen korkusuyarın biraz daha az yumuşatıcam. İkimiz de öğreniyoruz yavaş yavaş :)
Rica ederim faydası olursa ne mutlu bana.
İkea antiloptan kullananlar çok memnun. Ben şehirler arası çok seyahat ettiğimiz için daha fonksiyonel bir ürüne ihtiyacım vardı. Joie multiply seçtim. Sandalyeye bağlanacak şekilde parçalanabiliyor. Dışarı falan çıkarken de taşınabilir. O yüzden bunu aldım çok da memnunum. Joie nin mimzy modelini de beğeniyorlar. C Chen31 almıştı memnun mu soralım :) biz sebzeleri bitirdik bugün elmaya geçtik. Ben de deneyim kazanıyorum yavaş yavaş. Sebzelerde iyiydik de bugün elmayı çok pişirmişimresmen püre oldu eline aldıkça
Grupta o kadar çok konuşuluyorki yumuşatılmadan verilen elmadan ölen çocuk içime işlemiş resmen korkusuyarın biraz daha az yumuşatıcam. İkimiz de öğreniyoruz yavaş yavaş :)
MalesefElma dan çocuk mu ölmüşşş ?
Bu arada Mimzy bizde çok beğendik tavsiye ederim.
Ya duymamştım çok üzüldüm şuan. Gerçekten çok dikkatli olmamız gerekiyorMalesefazı dişleri çıkana kadar bebeklere bu tarz meyveler verilmemeli yumuşatılmadan. Haberlerde çıkmıştı. Oyalansın diye eline elma verip bırakınca malesef böyle acı şeyler oluyor.
Zahmet olmazsa bana gönderir misiniz.Ekolojik pazardan vazgeçip bir arkadaşımın tavsiye ettiği bir çiftliği araştırdım. Bayıldım.
Hiçbir şekilde ticari kaygı yok. Mail yoluyla bizzat o hanım msj atıyorsun ve liste yolluyor. Seçip yolluyorsun, 1 gün içinde geliyor kargo. Ve de sebze meyveyi beğenirsen sonradan yolluyorsun ücretini. Aynı bizim gibi ek gıdaya başlayan bebeği için organik yiyecek arayışında olan bir hanımın kurduğu hobi amaçlı bir çiftlik.
Reklam olmasın banlanmayayım. İsteyen olursa özelden msj atayım.
Canim ben denemedim ama kayinvalideme sordum inek sutunun yogurdundan olur dedi ama bilen başka arkadaşlar varsa seni yanlış yönlendirmek istemem.bizde keci almıştık oğlum için sutunden yogurt yaparım diye peynir yaparım diye ama keci yoğurdu agirmi gelir bilemedim suan araştırma asamasindayim siz kac ayliksiniz biraz uzun oldu kusuruma bakma bende çok merak ediyorum keci yoğurdu kacinci ayda veriliyo diyeMerhaba.
Belki bu sorum bir çoğunuza garip gelecek ama daha önce hiçkeçi sütünden yoğurt mayalamadım.
Mayasıda keçi yoğurdu mu olması gerekiyor . Aranızda deneyen oldu mu hiç
Estağfurullah canım ne uzunu:)Canim ben denemedim ama kayinvalideme sordum inek sutunun yogurdundan olur dedi ama bilen başka arkadaşlar varsa seni yanlış yönlendirmek istemem.bizde keci almıştık oğlum için sutunden yogurt yaparım diye peynir yaparım diye ama keci yoğurdu agirmi gelir bilemedim suan araştırma asamasindayim siz kac ayliksiniz biraz uzun oldu kusuruma bakma bende çok merak ediyorum keci yoğurdu kacinci ayda veriliyo diye
Canim netten baktım ordada inek yoğurdu yaziyo bende inek yogurdundan yapmayı düşünüyorum inssallah tutar canim senin yogurdunda bebisin afiyetle yesin
Çokkkk tşkler canımCanim netten baktım ordada inek yoğurdu yaziyo bende inek yogurdundan yapmayı düşünüyorum inssallah tutar canim senin yogurdunda bebisin afiyetle yesin