- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- Konu Sahibi baldan_madam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sandalyede yemek zamanları dışında oturtmayı bir dene tekrar. Bazı bebekler dokunmaktan hoşlanmıyor yemeğe. Yumuşak dokusu huylandırıyor. Yemek vereceksin bağlantısını kurduğu için oturmak istemiyor olabilir. Oturtup oyun oynamayı deneyin bakalım.Kızlar 2 gündür bizim blw maceramız başladı dün balkabağı nı buharda pişirdim oğlum sıktı elinle parçaladı elini 1-2 yaladı ve sandalyeden kalkmak için direndi eskiden ne güzel oturuyordu şimdi oturttugum gibi kalkmak için direniyor masaya kucağıma gelmek için ağlıyor bugün balkabağını tost makinesinde yumuşattım ama sandalyeye oturtamadım kendisi yemek istemedi ama kabağı yemek istedi ben kopartıp ağzına verdim 1 dilim yedi akşam biz çay içerken abur cuburlara saldırdı bende 1 dilim kabak verdim ama yürüteçte yine ağzına kopararak verdim alerji falan olmadı ama blwde olmadı yarın yine deneyeceğim bana bir öneriniz var mı kızlar ne yapmalıyım işin kötüsü sandalye fobisi oldu yaklaştırınca bile bağırıyor halbuki 15 gündür hep oturtmuştum sıkıntı yoktu
Yeşil kaka için eskiler üşütmüş diyorlar, yeniler önsütü fazla içmiş diyorlar. Alerji ile ilgili bir malumatim yok:)Kızlar selam
Yeşil kaka alerji belirtisi miydi? Biz elmada çok zorlandık iki akşamda da delirdi yine. Bugün de baya koyu yeşil karışımlı kaka yaptı.
Böyle olunca kestim bugün ek gıda yok. Elmayı da yasaklar arasına almalı mıyım sizce şimdilik?
Aa hayırdır neden kesti? Alerjiden mi? Kaldığın yerden devam et sen birşey olmaz benceYeşil kaka için eskiler üşütmüş diyorlar, yeniler önsütü fazla içmiş diyorlar. Alerji ile ilgili bir malumatim yok:)
Biz dr 1.5 haftadir kestik ek gıdayı. Sanırım sil baştan başlayacağız.
Elmanın alerjik olduğunu duymamıştım canım. Sen yine de doktorun ile görüş. Bir süre verme sonra tekrar deneme yap bence. Mevsimindeyiz armut deneyebilirsin belki. Bal kabağı da olabilir. Yeşil kaka önemli değil ama mukuslu ve kanlı olması. Ve bunun tekrar ediyor olması gerekir alerji diyebilmek için. Sen yine de bir süre verme için rahat etsin. Daha sonra tekrar denersin.Kızlar selam
Yeşil kaka alerji belirtisi miydi? Biz elmada çok zorlandık iki akşamda da delirdi yine. Bugün de baya koyu yeşil karışımlı kaka yaptı.
Böyle olunca kestim bugün ek gıda yok. Elmayı da yasaklar arasına almalı mıyım sizce şimdilik?
Off geçmiş olsun canım. Ev akarı da varsa işin zor ne zaman neyden alerji olduğunu anlamak çok zor olur sizin için.Evet alerjiden. Sadece muz degil, ev akarı, bugday ve findiga da alerjisi cikti. Kabartılar gecene kadar yeni bir şey vermeyip tekrar başlayın dedi dr. Ama ilacı kesince geçen kabartılar sanki yeniden çıkıyor. Ve artik ev akarından mi yoksa gıdadan mi oluyor çözemiyorum da. Bana senin diyet yapmana gerek yok demisti ama sanirim bugdayi kesicem. Ama 6 aydir cikmayan alerji neden simdi cikti (sutten gecse).
Bir de 2 disi cikmisti. Simdi daha baba dişler geliyor. İştah falan kalmadi zaten kuzumda
Canım ben bir kere veriyorum yeterince yiyor çünkü ama az yiyorsa istersen tekrarlayabilirsin. Amaç ek gıdayla karın doyurup anne sütünü azaltmamak.Kızlar tadimlari günde kaç kere veriyorsunuz öğün olarak? Bir de suyu nasil veriyorsunuz biberonla mi vr ne kadar içmeli acaba
Biz sanırım önümüzdeki cuma başlarız diye düşünüyorum. Ama eşim de evde olsun görsün diyorum cumartesi de olabilir. Aşılar ve atak zaten büktü belimizi. Umarım sizinki rahat atlatır.Merhaba tekrar :)
Biz kimle aynı gün başlayacaktık ek gıdaya ya?
Sanırım 1 hafta erteleyeceğiz biz aşılardan dolayı. Sizler nasıl yaptınız? Aşılar etkiledi mi bu süreci?
Aşılar zor mu geçti ya?Biz sanırım önümüzdeki cuma başlarız diye düşünüyorum. Ama eşim de evde olsun görsün diyorum cumartesi de olabilir. Aşılar ve atak zaten büktü belimizi. Umarım sizinki rahat atlatır.
Atakla da birleşti sanırım biraz huysuzluk yaptı tabi. en çok aşı bu aydı sanırım. Bir iki gün huzursuz ediyor.Aşılar zor mu geçti ya?
6. Ay aşılarından çok korkuyorum
Yaa evet çok aşı var. Diğerlerini kazasız belasız atlattık ama bu aydan korkuyorum açıkçası. Atak diş aşı ek gıda hepsi üstüste geldiAtakla da birleşti sanırım biraz huysuzluk yaptı tabi. en çok aşı bu aydı sanırım. Bir iki gün huzursuz ediyor.
Hafif huzursuzluk dışında sıkıntı olmadı bizde canım. Olumsuz düşünme inşallah siz de kolay atlatırsınızAşılar zor mu geçti ya?
6. Ay aşılarından çok korkuyorum
Ay inşallah ağzından bal damlıyorHafif huzursuzluk dışında sıkıntı olmadı bizde canım. Olumsuz düşünme inşallah siz de kolay atlatırsınız
Ay hadi atlatın şu aşıları falan başlayın da renklensin şuralar :) sıkıldım valla tek başıma tadım günleri hiç keyifli değilAy inşallah ağzından bal damlıyor