Bebek Beslenmesi blw yöntemiyle ek gıdaya geçiş

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Maşallah :KK200:
Bizde de bu akşam hamsi vardı ama beni oğluş uzaktan bakabildi :KK64: ama tabağımdaki brokoliyi tanıyıp yemeye niyetlenmesi dünyaya bedeldi :cool:
çook hızlı geçiyoor, bakmışsın hemencik kocaman olmuş da hamsi yiyooor :deli:
ay en sinir bozucusu artık yediğimiz her şeyi ondan gizli yiyor olmamız o_O sadece yediklerini değil, yiyemediklerini de istiyor :olamaz::olamaz: yakında hepimiz zararsız şeylerden uzak yaşayacağız kız sağolsun :KK49::halay::kk77:

Hazırladıktan sonra foto atar mısın canım görüntüsünü merak ediyorum. Dün akşam erken uyudu meleğim. 2. Öğün yapamadık. Tost makinesini bugün deneyeceğim.
Canım kusura bakma yeni gördüm mesajını. Pazar günü koşturmacayla geçti. :) kabaklar güzel görünüyor. Ben bu tost makinesi işini sevdim. Daha kuru olduğu için kolay tutuyorlar. Bizimki tatlı patatese bayıldı. Dökülen kısımlar hariç net yarım patates yemiştir :nazar: biz bu blw işini çok sevdik:KK200: üstelik aç kalcağını da düşünmüyorum. Ben püre olarak yedirseydim de en fazla yarım ğatates verirdim heralde zaten. Hem de öğün yemeye başladığında daha güzel yiyebilecek. Gerçekten fırsat verirsen yapabilirmiş. :spor: Şimdi bütün aile hergün ek gıda videosu bekliyor bizden. Bayılıyorlar oğlumu izlemeye :KK19:
Not. Bu arada fotoda sert yanık gibi görünüyor ama yumuşacık oldu çok rahat yedi.

Eklentiler

• FDCCB49C-EBB4-4F2C-8EB7-87B3BF63031F.jpeg
    FDCCB49C-EBB4-4F2C-8EB7-87B3BF63031F.jpeg
    46,3 KB · Görüntüleme: 77
Ekolojik pazardan vazgeçip bir arkadaşımın tavsiye ettiği bir çiftliği araştırdım. Bayıldım. :KK200:
Hiçbir şekilde ticari kaygı yok. Mail yoluyla bizzat o hanım msj atıyorsun ve liste yolluyor. Seçip yolluyorsun, 1 gün içinde geliyor kargo. Ve de sebze meyveyi beğenirsen sonradan yolluyorsun ücretini. Aynı bizim gibi ek gıdaya başlayan bebeği için organik yiyecek arayışında olan bir hanımın kurduğu hobi amaçlı bir çiftlik.:KK54:
Reklam olmasın banlanmayayım. İsteyen olursa özelden msj atayım.:spor:
Canim bana da yazar misin

Canım kusura bakma yeni gördüm mesajını. Pazar günü koşturmacayla geçti. :) kabaklar güzel görünüyor. Ben bu tost makinesi işini sevdim. Daha kuru olduğu için kolay tutuyorlar. Bizimki tatlı patatese bayıldı. Dökülen kısımlar hariç net yarım patates yemiştir :nazar: biz bu blw işini çok sevdik:KK200: üstelik aç kalcağını da düşünmüyorum. Ben püre olarak yedirseydim de en fazla yarım ğatates verirdim heralde zaten. Hem de öğün yemeye başladığında daha güzel yiyebilecek. Gerçekten fırsat verirsen yapabilirmiş. :spor: Şimdi bütün aile hergün ek gıda videosu bekliyor bizden. Bayılıyorlar oğlumu izlemeye :KK19:
Not. Bu arada fotoda sert yanık gibi görünüyor ama yumuşacık oldu çok rahat yedi.
Harika olmuşlar:) evet biz de çok sevdik :) darısı devamına :))

İyi geceler blw sever anneler ve onların tatlış minisleri en güzel rüyalar en tatlı besinler namnamnam diyerekten sizin olsun...
Yediğim haltı gelip paylasmassam içimde kalacaktı gecenin 2 bucugunda kalktim geldim.. Ya ben kıza önceki gün yoğurt verdim ilk kez mayaladim bi heves ızıcık tattirayim dedimdi yüzünde benecikler oluştu bugün hep.. :olamaz: Zati egzama problemimiz var üstüne alerji olduğunu sandığım şey oldu :cry: ek gıdaya bi haftamız kalmıştı aslında hakkaten 1 gün bile etkiliyor sanirim.. Sut ürünlerinin sona saklanmasını da simdi çok daha net anlayabildim.. Günümüzü bekleyeceğiz artik Hoppa
Bi kaç gün icinde inanılmaz bi gelişim geçirdik hic biseyi ağzına goturmeyen kızımı alıştırmak adına blok oyuncaklar koydum önüne guzelce yikayip onları kemirmeye başladı ben nasıl blw yapacam derken gerçekten şaşırdım bu hareketlerine :)

Merhaba blwci anneler :halay: Bbende blw yontemıyle tadımları yapmak ıstıyorum ama doktorum tam oturtma dıyor bana hala :63: siz ne zaman oturtmaya basladınız benım kı 15 temmuz dogumlu yanı pazartesi 6 ay dolacak artık oturması gerekmez mi ya:işsiz:

Aaa niye oturtmicakmişiniz yaa biz desteksiz oturmaya bile basladik masallah hata mi ediyoruz 3. Aydan sora destekli oturulabilir diyordu uzmanlar hep.. 22 temmuz dogumluyuz çokta iyi gidiyoruz bence..:KK36: Çok güzel devriliyo bide :KK70:

Eklentiler

• _20180115_025814.JPG
    _20180115_025814.JPG
    31,3 KB · Görüntüleme: 60
  • _20180115_025756.JPG
    _20180115_025756.JPG
    59,4 KB · Görüntüleme: 69
İyi geceler blw sever anneler ve onların tatlış minisleri en güzel rüyalar en tatlı besinler namnamnam diyerekten sizin olsun...
Yediğim haltı gelip paylasmassam içimde kalacaktı gecenin 2 bucugunda kalktim geldim.. Ya ben kıza önceki gün yoğurt verdim ilk kez mayaladim bi heves ızıcık tattirayim dedimdi yüzünde benecikler oluştu bugün hep.. :olamaz: Zati egzama problemimiz var üstüne alerji olduğunu sandığım şey oldu :cry: ek gıdaya bi haftamız kalmıştı aslında hakkaten 1 gün bile etkiliyor sanirim.. Sut ürünlerinin sona saklanmasını da simdi çok daha net anlayabildim.. Günümüzü bekleyeceğiz artik Hoppa
Bi kaç gün icinde inanılmaz bi gelişim geçirdik hic biseyi ağzına goturmeyen kızımı alıştırmak adına blok oyuncaklar koydum önüne guzelce yikayip onları kemirmeye başladı ben nasıl blw yapacam derken gerçekten şaşırdım bu hareketlerine :)

Aaa niye oturtmicakmişiniz yaa biz desteksiz oturmaya bile basladik masallah hata mi ediyoruz 3. Aydan sora destekli oturulabilir diyordu uzmanlar hep.. 22 temmuz dogumluyuz çokta iyi gidiyoruz bence..:KK36: Çok güzel devriliyo bide :KK70:
Geçmiş olsun canım. Acele etme sıralama ve üç gün kuralı çok önemli. Havuç üçüncü gün akşam alerji belirtisi verdi bizde. Gününü bekle bir de günü geldiğinde alerjinin geçmiş olması da önrmli.
Maşallah ne güzel oturuyor kuzucuk. Bizimki pat pat devriliyor sağa sola :KK48:

Merhaba. Facebook kullanmadığım için aylara uygun sıralama listesi elimde yok. Facebook blwtr sayfasını takip edenler elinizde listeler varsa paylaşabilir misiniz ? :oops:

Benim bu ek gida ile basim dertte patates tadimlarina basladim 2 gun oluyor. Dun parmak ooarak verdim agzina surmedi yemiyor. Neyse benimki blw ci olmucak galiba dedim bugun haslayip catalla ezdim birazda zeytinyagi doktum ustune yok yemiyor ustune birde kustu ogurmekten nasio yapacagim hic bilmiyorum. :KK43:

Bende oyle bılıyorum gecen ay 5aylık oldugunda gıttıgımızde kucakta otursun ama bi yere bırakıp oturmasın dedi bizimle aynı gıdenler oturuyor baya baya.senınkıde masallah ne guzel oturmua oyuncak oynuyor :) bende baslıcam artık cok sıkılde yatmaktan bakınmak ıstıyor cocuk

Benim bu ek gida ile basim dertte patates tadimlarina basladim 2 gun oluyor. Dun parmak ooarak verdim agzina surmedi yemiyor. Neyse benimki blw ci olmucak galiba dedim bugun haslayip catalla ezdim birazda zeytinyagi doktum ustune yok yemiyor ustune birde kustu ogurmekten nasio yapacagim hic bilmiyorum. :KK43:
Kusma da alerji belirtisidir.

Arkadaşlar bebeğiniz bir şeyi yemiyorsa vardır bir bildiği. Rahatsız eden bir şey mutlaka vardır. Pes etmeye müsait olmayın. 6 ay doyan bebeğiniz aö kalmaz korkmayın. Kızım 11 aylık olacak şuanda bile memede. :anne:

Bdv de de görüyorum ben onu:) ordan almış olabilir banı
Aynen oyle olmus bazen kendimi tutamiyorum o_O ogretmenlikle ilgili kucumseyici bisey yazmisti biri, ben de siz de kazansaydiniz tutan mi vardi tarzi bisey dedim ondan olmus sanirim :KK48: ogretmen degilim ama annem ve babam ogretmen, zorluklarini cok iyi bilirim. Neyse bir daha da bu gruplar disinda yazmam :kızgın:ben de seninle ozel mesajimiz yuzunden oldu sandim seni de banlandi sandim :KK45:
baldan_madam baldan_madam durum buymus canim :)

Aynen oyle olmus bazen kendimi tutamiyorum o_O ogretmenlikle ilgili kucumseyici bisey yazmisti biri, ben de siz de kazansaydiniz tutan mi vardi tarzi bisey dedim ondan olmus sanirim :KK48: ogretmen degilim ama annem ve babam ogretmen, zorluklarini cok iyi bilirim. Neyse bir daha da bu gruplar disinda yazmam :kızgın:ben de seninle ozel mesajimiz yuzunden oldu sandim seni de banlandi sandim :KK45:
baldan_madam baldan_madam durum buymus canim :)
Yok henüz hiç vukuatım yok :KK53:
Geçmiş olsun :rapci:

Ekolojik pazardan vazgeçip bir arkadaşımın tavsiye ettiği bir çiftliği araştırdım. Bayıldım. :KK200:
Hiçbir şekilde ticari kaygı yok. Mail yoluyla bizzat o hanım msj atıyorsun ve liste yolluyor. Seçip yolluyorsun, 1 gün içinde geliyor kargo. Ve de sebze meyveyi beğenirsen sonradan yolluyorsun ücretini. Aynı bizim gibi ek gıdaya başlayan bebeği için organik yiyecek arayışında olan bir hanımın kurduğu hobi amaçlı bir çiftlik.:KK54:
Reklam olmasın banlanmayayım. İsteyen olursa özelden msj atayım.:spor:
Canim bana özelden atabilir misin bahsettiğin yeri rica etsem

X