Bebek Beslenmesi blw yöntemiyle ek gıdaya geçiş

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Patates, tatlı patates, kabak,havuç bu şekilde tadım yapılabilir. Tadı daha güzel oluyor :)
tamam tesekkurler.Aslinda bal kabaginin tadi fena degildi buharla hasladim ama istemiyor yemeyi fazla zorlamiyorum bende yiyeceklere karsi tepki olusmasin diye bugun olmadi bide tost makinasinda deneyim i

tamam tesekkurler.Aslinda bal kabaginin tadi fena degildi buharla hasladim ama istemiyor yemeyi fazla zorlamiyorum bende yiyeceklere karsi tepki olusmasin diye bugun olmadi bide tost makinasinda deneyim i
Tadımlarda ağzına değdirse yeterli :) zorlamaya hiç gerek yok, zamanla yer, doyar

Heyy çok güzel bir haber bu çok sevindim :KK19:
Biz de kahvaltıda brokoli sapı yedik az önce. :spor:Bıraksam bir topak brokoliyi yiyecek :skandal:
Eline alınca parçalandı mı? Tost makinesini tavsiye ediyorlar ama bir sefer de onu dene istersen. Benim avokado ve tatlı patatesten sonra meyve var. Onları tostta denemeyi düşünüyorum daha lezzetli oluyormuş. Akşam için bir dene istersen sen de. Nasılsa tadım yapmış bugün. Güzel olmazsa vermezsin. Yarın da ona göre yaparsın :KK66:
Başaracağız inanıyorum :sampiyon:

Ekolojik pazara gideceğiz bakalım bugün:KK37:
Patates ve havuç alacağım bir dahaki ctesi ye kadar:KK9:
Kabağı babaannemiz kendisi yetiştirmişti hiçbir madde kullanmadan:21:
İnş salça falan da vardır eve alayım:dondurma:

Bu arada şehrinde pazar olmayanlar internetten de getirtebilirsiniz. Bir çok çiftlik internetten hizmet veriyor. :KK31:

Ekolojik pazara gideceğiz bakalım bugün:KK37:
Patates ve havuç alacağım bir dahaki ctesi ye kadar:KK9:
Kabağı babaannemiz kendisi yetiştirmişti hiçbir madde kullanmadan:21:
İnş salça falan da vardır eve alayım:dondurma:

Bu arada şehrinde pazar olmayanlar internetten de getirtebilirsiniz. Bir çok çiftlik internetten hizmet veriyor. :KK31:
Süper burda varmı bilmiyorum:) ben de az önce pazarın altını üstüne getirdim bir yaşlı amca var ilaçsız bahçede yetiştiriyor elmalarını onu aradım. Dedim ilaçsız elma ver dedi beğenmezsin sen onlar çürüklü olur :KK70: dedim ben yemiycem bebeğe vercem sen ver ayıklarım ben :KK70: zaten ilaçsız meyveye bayılıyor bu hayvancıklar işlerini biliyorlar :)

Süper burda varmı bilmiyorum:) ben de az önce pazarın altını üstüne getirdim bir yaşlı amca var ilaçsız bahçede yetiştiriyor elmalarını onu aradım. Dedim ilaçsız elma ver dedi beğenmezsin sen onlar çürüklü olur :KK70: dedim ben yemiycem bebeğe vercem sen ver ayıklarım ben :KK70: zaten ilaçsız meyveye bayılıyor bu hayvancıklar işlerini biliyorlar :)
Ahahaha çok hoş ya :halay:

Kaç aylık doğdu? 40 hafta+180 gün ve destekli oturabiliyorsa başlayın gitsin.. oturması için engel varsa bilemicem ama bebekler 4.aydan itibaren kucakta, 6.aydan itibaren de destekli otururlar genelde..
Tam gununu doldurmadı 10 gun erken dogdu baya becerıyor aslında oturma işini :) yatmaktandq cok sıkılıyor bugunlerde biraz mızmız hasta gıbı keyfı yok. Normale donsun baslayalım bizde en iyisi . Teşekkürler :)

Tam gununu doldurmadı 10 gun erken dogdu baya becerıyor aslında oturma işini :) yatmaktandq cok sıkılıyor bugunlerde biraz mızmız hasta gıbı keyfı yok. Normale donsun baslayalım bizde en iyisi . Teşekkürler :)
10 gün 10 gündür siz yine de 40 haftayı tamamlayın onun üzerine 180 gün sayın :oops: bu sürede de hastalık geçmiş olur :KK200: oturuyorsa akışına bırakın, rahatsız olduğunda o size belli eder zaten :spor:

Senin desteğin de gaza getiriyor insana , teşekkür ederiz vakit ayırıp bizlerle ilgilendiğin için:KK52::KK25:
her zaman canlar :KK200: bazen bende de sabır kalmıyor, birbirimize destekle başaracağız, blw anası olmak kolay değil. Ama zorlayarak, çocuğun ağzını burnunu sıkarak kaşık sokuşturmaktan da iyidir diye düşünüyorum :lülülü:

Eylül Deniz'de bugün :KK49:
Artık yavaştan ona özel menülerden vazgeçmeye çalışıyoruz. Tuz, salça kullanmadan pişirip en son kendimize tuzunu salçasını koyup yapıyoruz. Bugün Beykoz'a anane evine geldik. Beykoz'a gelip balıksız dönmek olmazdı :KK200:

Eklentiler

• WhatsApp Image 2018-01-13 at 12.38.50.jpeg
    WhatsApp Image 2018-01-13 at 12.38.50.jpeg
    36,9 KB · Görüntüleme: 264
  • WhatsApp Image 2018-01-13 at 21.05.34.jpeg
    WhatsApp Image 2018-01-13 at 21.05.34.jpeg
    60 KB · Görüntüleme: 262
Eylül Deniz'de bugün :KK49:
Artık yavaştan ona özel menülerden vazgeçmeye çalışıyoruz. Tuz, salça kullanmadan pişirip en son kendimize tuzunu salçasını koyup yapıyoruz. Bugün Beykoz'a anane evine geldik. Beykoz'a gelip balıksız dönmek olmazdı :KK200:
Maşallah :KK200:
Bizde de bu akşam hamsi vardı ama beni oğluş uzaktan bakabildi :KK64: ama tabağımdaki brokoliyi tanıyıp yemeye niyetlenmesi dünyaya bedeldi :cool:

Ekolojik pazardan vazgeçip bir arkadaşımın tavsiye ettiği bir çiftliği araştırdım. Bayıldım. :KK200:
Hiçbir şekilde ticari kaygı yok. Mail yoluyla bizzat o hanım msj atıyorsun ve liste yolluyor. Seçip yolluyorsun, 1 gün içinde geliyor kargo. Ve de sebze meyveyi beğenirsen sonradan yolluyorsun ücretini. Aynı bizim gibi ek gıdaya başlayan bebeği için organik yiyecek arayışında olan bir hanımın kurduğu hobi amaçlı bir çiftlik.:KK54:
Reklam olmasın banlanmayayım. İsteyen olursa özelden msj atayım.:spor:

Kızlar bugün günlerden tatlı patates :KK9: ben de daha önce hiç yememiştim. :KK48: Az sonra tost makinesinde deneyeceğim bakalım nasıl olacak :spor: durumu paylaşırım sizle :KK3:
Hazırladıktan sonra foto atar mısın canım görüntüsünü merak ediyorum. Dün akşam erken uyudu meleğim. 2. Öğün yapamadık. Tost makinesini bugün deneyeceğim.

Ekolojik pazardan vazgeçip bir arkadaşımın tavsiye ettiği bir çiftliği araştırdım. Bayıldım. :KK200:
Hiçbir şekilde ticari kaygı yok. Mail yoluyla bizzat o hanım msj atıyorsun ve liste yolluyor. Seçip yolluyorsun, 1 gün içinde geliyor kargo. Ve de sebze meyveyi beğenirsen sonradan yolluyorsun ücretini. Aynı bizim gibi ek gıdaya başlayan bebeği için organik yiyecek arayışında olan bir hanımın kurduğu hobi amaçlı bir çiftlik.:KK54:
Reklam olmasın banlanmayayım. İsteyen olursa özelden msj atayım.:spor:
Canim bana gonderebilir misim adresini

X