- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
-
- Konu Sahibi baldan_madam
Kızlar mutluluğumu paylaşayım dedim.Bugun avakado verdim bayıldı.Mutfakta kalan kısmı gördü atladi yicem diye :)
Çok sevindim ben de en çok avokadoyu sevecek mi diye merak ediyorum. Çok faydalı bir besin sevmesi çok güzel
Sadesi pek damak tadımıza uygun değil ben de sevmedim. Ama iki tarifi çok sevdik. Biri limon tuz sarımsakla ezme diğeri de muzla ezme bir de içine bal. On numara oluyorlarBen de çok sevindim içim kipr kıpır :)kendim baktım tadına sevemedim ama olsun
Lacivert bizimki canim, bi tek o kalmis magazada digerleri bitmis, begendim ben deDün aynı indirimden faydalanarak bizde aldık mimzyi. Baya uyguna geldihenüz kargoda gelmedi. Siz hangi renginş tercih ettiniz.? Çok mu büyük iç kısmı kayboldu deyince bi düşündüm.
Bizde lacivert olanı aldık çok hoşuma gitti.Lacivert bizimki canim, bi tek o kalmis magazada digerleri bitmis, begendim ben detepsisi biraz yukarda kaldi fotograf yukleyemiyorum nedense yoksa gosterirdim, onun disinda kemerini takinca normal oldu, biz 5 ayligiz 1 ay sonra tam gelir heralde
ben blw yapamicam amaOy cok iyi üç bebiş aynı anda başlıycaz takipteyim seni
Evet canim varBlw kitabinda tarifler var mi
Haşlayıp mı verdin avakadoyuKızlar mutluluğumu paylaşayım dedim.Bugun avakado verdim bayıldı.Mutfakta kalan kısmı gördü atladi yicem diye :)
Merhaba facebook kullanmıyorum da zahmet olmazsa Kayseri yi yazabilir misiniz müsait zamanınızda aciliyeti yokcanım face de gruba üyeysen orda şehirşere göre blw destekleyen doktorların listesi var. ordan fikir edinebilirsin..
KAyseri ilinin altında yapılan yorumları paylaşıyorum.Merhaba facebook kullanmıyorum da zahmet olmazsa Kayseri yi yazabilir misiniz müsait zamanınızda aciliyeti yok
Mimzy yi biz de aldık canım internetten . Biz en açık rengini aldık henüz gelmedi tabiDün aynı indirimden faydalanarak bizde aldık mimzyi. Baya uyguna geldihenüz kargoda gelmedi. Siz hangi renginş tercih ettiniz.? Çok mu büyük iç kısmı kayboldu deyince bi düşündüm.
Çok teşekkür ederimm :)
Hayırlı olsun güzel günlerde kullansın minikMimzy yi biz de aldık canım internetten . Biz en açık rengini aldık henüz gelmedi tabi
Ben de avent normal delikli alicam ama daha almadim canim, en guzeli o gibi geldi kullanan arkadaslarda onu gordum :)Selam blw anneleri:)
Facebook a hiç bakmazken şimdi çıkamıyorum ordan blw için. Sırf postların altından bile bir sürü şey öğreniyor insan.
Bu arada alıştırma bardağı aldınız mı? Avent almayı düşünüyorum ama pipetli mi normal delikli mi karar veremedim var mı fikri olan ?
Tamamdır o zamanBen de avent normal delikli alicam ama daha almadim canim, en guzeli o gibi geldi kullanan arkadaslarda onu gordum :)
Canim senin bebegin sadece anne sutu mu aliyor? Ben calismaya baslayinca sagdigim sutleri biberonla icirecek bakacak kisi, acaba suyu da biberonla icse meme reddi olur mu ki?Tamamdır o zaman
Başlangıç olarak;
Mama önlüğü kollu ve kolsuz
Alıştırma bardağı
Buharda pişirme aparatı alacağım. Kitapta da grupta da bu kadarının yeterli olacağını gördüm.
Canım merhabalar, mama sandalyeniz hayırlı olsun öncelikle. Sağlıklı günlerde kullanın inşallah. Bir de mama sandalyesiyle ilgili bişey soracam canım, tekerlekleri iyi gidiyor mu halının üzerinde falan, bir de dört tane mi iki tane mi? Odadan odaya bebeğinle geçebiliyor musun mama sandalyesiyle. Ben de chicco Polly 2in 1 almıştım dün geldi. Hemen kurduk denedik. Sandalye çok güzel ve çok güvenli ama arkada iki tekeri var ve kolay hareket etmiyo. Olduğu yerde bile zor hareket ettiriyorum. Zorluyo baya, ben hepsiburadadan almıştım iki gün sonra da ebebekte indirim oldu. Joie mimzy nin kullanışı daha iyi gibiCanim senin bebegin sadece anne sutu mu aliyor? Ben calismaya baslayinca sagdigim sutleri biberonla icirecek bakacak kisi, acaba suyu da biberonla icse meme reddi olur mu ki?