Blueangel'in yeni gelin evi :))hoşgeldiniz...

yatak odan dışında herşey çok güzel canım zaten sende sevmediğini belirtmişsin ama bi kaç küçük değişiklik ile değiştirebilirsin bir yatak örtüsü bile hemen farkediyo buzdolaplarımız aynı ve mutfağandaki kırmızı gözlü dolabı çok beğendim allah mutlu etsin:nazar:

yatak odan dışında herşey çok güzel canım zaten sende sevmediğini belirtmişsin ama bi kaç küçük değişiklik ile değiştirebilirsin bir yatak örtüsü bile hemen farkediyo buzdolaplarımız aynı ve mutfağandaki kırmızı gözlü dolabı çok beğendim allah mutlu etsin:nazar:

teşekkr ederim canım çok sağol.yeni bir ev alır almaz ilk işim yatak odamı değiştrmek olucak.ayrıca konuda açtım dün bunla ilgili bu pazar kocamla düzenleme yapıcz odada.oda sevmior yatak odasını ama yapıck bişi yok idare edioz şimdilik napalm artık buda böle oldu.mutfaktaki dolabım ıkeadan canım bnde çok beğeniorum onu

Güle güle otur canım evin çok güzel kırmızı siyah raflarını nerden aldım canım bende arıyorum da yardımcı olursan sevinirim

sıra geldi mutfağa.burda belirtmk istedğim bişi var kızlar.mutfak dolaplarımn beyaz kısmları kendi yaptğmz kaplama kağıtlar.kaplama kağıt oldu kesinkle belli değil.merak eden arkdşlar vardı dekarosyondan bnde çok araştrmıştım çokta kullanışlılar rahatça silinior.parlak lake beyz bir görünümü var.yapmk isteyen arkdşlara duyurulur.yaln bunlar kalite kalite arkdşlar.eğer

arkadşım mutfak halın sanırım royal menunmusun acaba

mutfaktaki beyaz dolap ıkeadan mı acaba nasıl kullanışlı mı ağırlık konusunda nasıl acaba öğrenebilirmiyim

eviniz harika sağlıklı huzurlu mutlu yıllar gecirmenz dileğiyle

Son düzenleme:
Back
X