- 1 Ekim 2013
- 8.784
- 18.706
- 448
- 35
Ay yooo geçen bana çıkarttırdılar hem de atlet de yoktu valla cıldır cıldır çektilerEmar da derler röntgende demiolar :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay yooo geçen bana çıkarttırdılar hem de atlet de yoktu valla cıldır cıldır çektilerEmar da derler röntgende demiolar :)
Kiz bana abla demeyin zaten 3 lu rakamlara yaklaştım moralim bozuk![]()
Ay yooo geçen bana çıkarttırdılar hem de atlet de yoktu valla cıldır cıldır çektiler![]()
Akciğer bu. Ben de akciğer çektirdim. Ve çıkarttılar. Çıkarılması lazım görüntüyü bozar. Ablada bir şey yokmuş zaten sıkıntı olmamış.
Ben de nasipse 20 leri bu ayın sonunda uğurluyorum içim burukNapam ben gecıp gıdıom 3 lü rakamdan![]()
Gecmıs olsun inşallah bi sağlık sorunu çıkmamıştır önemli olan oAlet buzzz gibi geldi valla ha![]()
Alışırsın be gülümBen de nasipse 20 leri bu ayın sonunda uğurluyorum içim buruk![]()
Aaaaa ben 34 olacağım yemin ediyorum 30 lar mükemmelmiş ya bence altın çağa giriş yaptım. 30/40 lar efsoooBen de nasipse 20 leri bu ayın sonunda uğurluyorum içim buruk![]()
Olabilir, açıdan falan degişir bazen makinesine göre bile değisiyo benim bildiğim.Emin misiniz ? Diğer akciger görüntülerine baktım öyle bir şey gözükmüyor
Gayet sağlıklı gözüküyor, siyah olan kitle vs değil dalağınİyi aksamlar kızlar kaburgam ağrıyordu az önce acilden geldim rontgende bir şey yok dedi doktor hanım ben eve gelince e nabiza girdim rontgene bakayım dedim orda siyah yuvarlak bir sey vardi acaba doktor gözden mi kaçırdı? Çok aklıma takıldı
Gece gece guldurdunuz benimemişlerde iyiymiş ksjdksjk
Teşekkür ederim ilginizeGayet sağlıklı gözüküyor, siyah olan kitle vs değil dalağın
Kendimizi avutmak için söylemiyoruz değil mi? Ben de Bi yandan şey diyorum 30 lar galiba iyi olacak hem hala genç ve güzeliz hem artık aptal değiliz en tehlikeli yaşlarAaaaa ben 34 olacağım yemin ediyorum 30 lar mükemmelmiş ya bence altın çağa giriş yaptım. 30/40 lar efsooo
masallah allah carsını pazar etsin ne diyeyim kjslkdGece gece guldurdunuz beniyaşıma gire gayet iyi hala dik hahahah 30 has sendromu
![]()
Hayır röntgende de çıkarılıyor yeni çektirdim soyunup gömleğimi giymiştimEmar da derler röntgende demiolar :)
Röntgene bir daha bu bakış açısıyla bakacağımmemişlerde iyiymiş ksjdksjk
Yemin ederim om om bes dk önce kullanıcı adımla ne kadar uyumluyum dedim.Kullanıcı adımın hakkını vericem diyosun