Blueangel'in yeni gelin evi :))hoşgeldiniz...

salon tam istediğim gibi ve oturma odan pembişşş çok şeker ne güzel ya şeker gibi bi evv :D

beğenmene çok sevindim canım çok teşekkür ederim yorumun için.evimi seviyorum küçük ve kullanışlı.özellkle pembe odama bayılıyorum.bi hoşlanmadğm yatak odası mobilyam onun dışnda evimi seviyorum:1hug:

allah agız tadınızı hiç bozmasın....salonunu çok begendim...sadece yatak odasındaki halıyı ve perdeyi fazla begenmedim......

allah agız tadınızı hiç bozmasın....salonunu çok begendim...sadece yatak odasındaki halıyı ve perdeyi fazla begenmedim......

teşekkür ederrim canım çok sağol amin inşallh.sorma bnde beğenmiorum yatak odamı komple hatta.ama bikere daha yazmştm bi msjmda karambole geldi halıyı annem evlenmeden 1 sene önce gitmiş kafasına göre alıp gelmiş mecbur kaldım kullanmaya.perde desen anneannem sağolsun.mobilya ise istedğim model olmayınca bunu aldık son dk da.böle işte.artık nasip kendi evime daha güzelini yapıcam.

bende yaza evleniyorum eşya bakıyoruz eğer yanılmıyosam mobilyaların kilimden. artık okadar çok baktık ki ezberledim hepsini.
acaba diyorum bende evimin kurulmuş halini görebilcek miyim.
neyse arabeske bağladım ben:) herşey çok güzel Allah sağlıkla oturmayı nasip etsin.

bende yaza evleniyorum eşya bakıyoruz eğer yanılmıyosam mobilyaların kilimden. artık okadar çok baktık ki ezberledim hepsini.
acaba diyorum bende evimin kurulmuş halini görebilcek miyim.
neyse arabeske bağladım ben:) herşey çok güzel Allah sağlıkla oturmayı nasip etsin.

meraba canım.evet doğru bildin koltuklarım hariç hepsi kilim.çünkü eşim kilim mobilyada çalışıyor.yatak odamın modeli dışnda memnunum hepsinde.tavsiye ederim canımcım.inşallh hayırlısı ile sende gönlünce düzersin evini canımcım.bnde senn gibi diodum ama bak oldu bittti bile 1 senemizi doldurcaz haziranda inşallh.teşekkür ederim ii dileklerin için.:1hug:

güle güle eskitin inşallah bütün güzel eşyalarınızı opuyorumnanaktan
yalnız kendimce bişey demek istiyorum oturma odan pembe pembe çok tatlı görünüyor ama hem yastıklar arasındaki hem de pufun yeşil sarı olması biraz gözüme battı
yine de herşeyin çok güzel mutlulukla huzurla yaşayın opuyorumnanaktan

Back
X