💙💙💙2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 Hepimize Şans Getirsin İnşAllah 🤲💙💙💙🐣

Çok üzüldüm canım benimde aynı inşallah bir daha yaşamayız
İnşallah Allah düşmanıma bile yaşatmasın dediğim nadir dualardan biri. Çok zor. İnşallah bundan sonrakiler sağlıklı olsun hepimiz için.

İkinci testi yaptım oda öyle olursa bu akşam dayanamam ben kan veririm sabır seviyem

Merhaba arkadaşlar ben 3 ay önce bir duşuk yaşadım ondan sonra normal şekilde âdet gördüm son âdet tarihimin ilk günü 30 Kasım 2024 oldu ama hala adet olmadım evde testler yaptım negatif çıktılar kan testi yaptırdım 3 Ocak 2025 te Od’a <2 çıktı beklenen adetimin üstünden 11 gün geçiyor bu durumda olupta pozitif olanlar var mı acaba???!

Geçmiş olsun. Kürtajdan sonra düzensizlikler olabiliyormuş endişelenmeyin. Yumurtlama takibi yapmış mıydınız?

Uygulamadan yapmıştım 13 -17 arasında gösteriyordu

Uygulamalar maalesef her zaman doğru göstermiyor tahmini veriler onlar. Belki daha geç yumurtlamışsınızdır ihtimal geç döllenme olabilir. İnşallah bebeğiniz sizinledir

Canım bat günümüz aynı bende kendimi ilk defa frenledim iki tane onlu test sipariş verdim beni anca keser
Benimde evde 10 lu laboquick 5 6 tane de bir gebenin günlüğü marka kaset test var ovulasyon içinde çıkanlar ama hepsi kaset işte erken gebelik almadigima pişman oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…