- 27 Şubat 2012
- 14.249
- 23.657
- 598
İnşallah Allah düşmanıma bile yaşatmasın dediğim nadir dualardan biri. Çok zor. İnşallah bundan sonrakiler sağlıklı olsun hepimiz için.Çok üzüldüm canım benimde aynı inşallah bir daha yaşamayız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah Allah düşmanıma bile yaşatmasın dediğim nadir dualardan biri. Çok zor. İnşallah bundan sonrakiler sağlıklı olsun hepimiz için.Çok üzüldüm canım benimde aynı inşallah bir daha yaşamayız
Hadi hayırlısı inşallahİnşallah canm bata 6 gün var henüz beklemeyi düşünüyorum hayırlısı olsun
Ayy inşallah Şimdi ikinci testi yaptım baktım gene çıkıyor böyle gider kan veririm dayanamamGörünüyor sizde çizgi ama kuruma değildir inşallah. Yarın sabah tekrarlayın isterseniz
İnşallah canm hayırlısıylaYok canım olur mu nerden bileceksin alıştım zaten bende artık zor günler geçti şükür :) olursa kardeşini bekliyoruz
At bize de bakalımmAyy inşallah Şimdi ikinci testi yaptım baktım gene çıkıyor böyle gider kan veririm dayanamam
Trendyoldan beşli alınca daha uyguna geliyorYa evet bende çok duydum bu markayı ama bugün sordum eczane sadece artımed var dedi onu da almadım burda bı tane eczane var sadece köyde yaşıyorum da bulabilirsem bu markayı alıcam
İkinci testi yaptım oda öyle olursa bu akşam dayanamam ben kan veririm sabır seviyemCanm valla imkanın varsa git ya da farklı bı marka ile tekrar yap zatn varsa eğer koyulasmış olur o zaman gitsen daha iyi bence
Kesinlikle ben sadece bizim burada yok sanıyordum iyi markalar ama herkes aynı şeyden şikayetçi özel istek üzerinemi geliyo napiyolar bilmiyorum
Ayy heyecan at bakalım bize deAyy inşallah Şimdi ikinci testi yaptım baktım gene çıkıyor böyle gider kan veririm dayanamam
Alsam yetişir mi acaba canm 6 güneTrendyoldan beşli alınca daha uyguna geliyor
İnşallahHadi hayırlısı inşallah
Ay inşallah çıkar canm at hemen burayaİkinci testi yaptım oda öyle olursa bu akşam dayanamam ben kan veririm sabır seviyem
Amin inşallah bu ay denemeye yeni mi başladınızİnşallah Allah düşmanıma bile yaşatmasın dediğim nadir dualardan biri. Çok zor. İnşallah bundan sonrakiler sağlıklı olsun hepimiz için.
Topigi lucky_16 açtı canım onu etiketle istersen gözden kaçırmasınHayırlı olsun kızlar yeni topik uğur getirsin hepimize
Sat aralık 19
Bat Ocak 12
Eklersin canım Mevsimm34
EvetAmin inşallah bu ay denemeye yeni mi başladınız
Geçmiş olsun. Kürtajdan sonra düzensizlikler olabiliyormuş endişelenmeyin. Yumurtlama takibi yapmış mıydınız?Merhaba arkadaşlar ben 3 ay önce bir duşuk yaşadım ondan sonra normal şekilde âdet gördüm son âdet tarihimin ilk günü 30 Kasım 2024 oldu ama hala adet olmadım evde testler yaptım negatif çıktılar kan testi yaptırdım 3 Ocak 2025 te Od’a <2 çıktı beklenen adetimin üstünden 11 gün geçiyor bu durumda olupta pozitif olanlar var mı acaba???!
İnsallah hemen tutar
Uygulamadan yapmıştım 13 -17 arasında gösteriyorduGeçmiş olsun. Kürtajdan sonra düzensizlikler olabiliyormuş endişelenmeyin. Yumurtlama takibi yapmış mıydınız?
Uygulamadan yapmıştım 13 -17 arasında gösteriyordu
Canım bat günümüz aynı bende kendimi ilk defa frenledim iki tane onlu test sipariş verdim beni anca keserAy inşallah çıkar canm at hemen buraya
Benimde evde 10 lu laboquick 5 6 tane de bir gebenin günlüğü marka kaset test var ovulasyon içinde çıkanlar ama hepsi kaset işte erken gebelik almadigima pişman oldumCanım bat günümüz aynı bende kendimi ilk defa frenledim iki tane onlu test sipariş verdim beni anca keser