• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💙💙💙2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 Hepimize Şans Getirsin İnşAllah 🤲💙💙💙🐣

Kızlar ben topikleri karıştırdım 4 gündür ilişkim oldu bugün ovülasyon testim bu şekilde yarın pik göreceğim büyük ihtimalle sizce bugünü değerlendireyim mi yoksa sperm kalitesi açısında bugünü boş bırakıp yarını mı değerlendireyim

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    142 KB · Görüntüleme: 18
Ay bana artı med deme sinirlerim hopluyor trendyoldan 28 tane sfotec ultre erken test aldım 30 tane artımed göndermişler çıldırdım. Yalancı pozitifle namlanmış bir test o ya.

yap yap 2 gün önce hiçbir şey yokken 2 gün sonra kıpkırmızıları gördük burdaa.

Ayrıca ne çok yeni insan oldu bu topicde kızlar ya :halay:
Evettt yaa 2 topik mi birleşti ben anlamadım😌🤣

Kızlar ben topikleri karıştırdım 4 gündür ilişkim oldu bugün ovülasyon testim bu şekilde yarın pik göreceğim büyük ihtimalle sizce bugünü değerlendireyim mi yoksa sperm kalitesi açısında bugünü boş bırakıp yarını mı değerlendireyim
Canım her an pik olabilir her an yerinde olsam sabah yapabilme ihtimalin varsa sabah ilişki yap derim

Kızlar banada bakın 1 sene olacak denemeye başlayalı prodoctor test hiç silik çizgi dahi görmedim şöyle oldu öğlen geldi test 2.5 gibi yaptım ilk pembelik dağılmadan baktım yok kenara koydum 1.5 saat sonra çöpe atarken farkettim yani çıplak gözle daha çok belirgin sizce varmıdır ya bat cumartesi en geç pazar 🥺
Canım seni üzmek istemem ama stript testlerde çok fazla pembe çizgi çıktı bana bu yazz almamaya yemin ettim Bir daha. Hatta beklemeden çıktılar bazıları gebeyim sanıp acile koştum sonuç hüsran O yüzden başka testle yapmamı tavsiye ederim stripler pek güvenli değil sanki

Kızlaar yeni topimiz hayırlı olsun benim reglim 9 gün gecikti 3 gün önce test yaptım negatif geç döllenme olabilir belki bi önceki gebelikde geç döllenmeydi acaba ne zaman test yapsam bi fikir verin banaa

Kızlar gebelik belirtilerim vardı pozitif beklerken adetten bir gün öncesi kan testim negatif çıktı. Şimdi 2 gün geciktim ağrım var ama adet olmadım hala bugün bi ağrı girdi tamam oldum dedim ıslaklık hissettim ama beyaz kremsi kokusuz bir akıntı gelmiş bu nedir sizce ??

Ben 3 kez pozitif görmüştüm sağlıklı sonuçlanmadı tabi ama hiç akıntım olmamıştı üçünde de göğüs ağrısı kasık batması ve kabızlık oluyordu sadece
Ben de daha bilemiyorum ama sanki ovulasyon zamanı gibi yoğun bi akıntı var kasık ağrısıyla beraber acaba böyle bi belirti olabilir mi diye merak etmiştim

C
Canım seni üzmek istemem ama stript testlerde çok fazla pembe çizgi çıktı bana bu yazz almamaya yemin ettim Bir daha. Hatta beklemeden çıktılar bazıları gebeyim sanıp acile koştum sonuç hüsran O yüzden başka testle yapmamı tavsiye ederim stripler pek güvenli değil sanki
Canım strip test değil içini ben açtım 🤭 prodoctor marka test 6 aydır kullanıyorum hiç silik çizgi kuruma çizgisi çıkarmadı şimdi kan verdim bakalım sonuca göre artık

Back