Gelir ya 6 güne cumartesi kargoya verilse çarşamba elinizde olurAlsam yetişir mi acaba canm 6 güne
İnşallah
Tamam canm teşekkür ederim bu arada ben duphastonu kullanıyımmi bu 5 6 günlük surectetGelir ya 6 güne cumartesi kargoya verilse çarşamba elinizde olur
Erken gebelik testi beta için verilen ilk kan gibi geliyor bana kesin sonuç için kaset test yapıyorum canımBenimde evde 10 lu laboquick 5 6 tane de bir gebenin günlüğü marka kaset test var ovulasyon içinde çıkanlar ama hepsi kaset işte erken gebelik almadigima pişman oldum
Kasette cikiyosa beta yukselmis mi demek yaniErken gebelik testi beta için verilen ilk kan gibi geliyor bana kesin sonuç için kaset test yapıyorum canım
Bilmiyprum ki ben 10 gün kullanılır diye biliyorumTamam canm teşekkür ederim bu arada ben duphastonu kullanıyımmi bu 5 6 günlük surectet
Yumurtlama dan sonraki 10 gün kullanılır mış sanırım ben biraz geç öğrendim kafam karıştı bu yüzdenBilmiyprum ki ben 10 gün kullanılır diye biliyorum
Benmde laboquizk bata 3 4 gün kala testlerİnşallah vardır bebiş. Ben 1 yıldır kullanıyorum Laboquick bu kadar erken çıkamayabilir 6 gün var demişsiniz. Regli günü 78hcgde silik çıkmıştı bende.
herşeyimiz aynı test yaptınızmıLucky_16 sat 15 Aralık bat 12 Ocak yumurtlama 29 Aralık şans getirsin hepimize inşallah
Olsun sen genede iç adet gününe kadar canım adet günü de içme 5 gün kullanYumurtlama dan sonraki 10 gün kullanılır mış sanırım ben biraz geç öğrendim kafam karıştı bu yüzdeneva0108 canm senin bı fikrin var mı
Tamam canm teşekkür ederimOlsun sen genede iç adet gününe kadar canım adet günü de içme 5 gün kullan
Test yaptınızmız sat bat aynı
Benmde laboquizk bata 3 4 gün kala testler
Hayır yapmadım günümü bekleyeceğim siz yaptınız sanırım pozitif görünüyordu hayırlı olsun inşallahTest yaptınızmız sat bat aynı
Merhaba , sat :5 Ocak bat : 1 ŞubatKızlar Hepiniz Hoşgeldiniz Listeye Katılmak İsteyenler Beni Etiketleyip Sat Ve Bat Tarihlerini Yazarsa Listeye EklerimUmarım Hepimize Uğurlu Gelsin Hep + Görelim
Üye Adı SAT BAT Ovulasyon Çatlama İğnesi Sonuç @istanbullugelinnnn 29 Kasım 29 Aralık @cicekkiz00 9
Aralık9
Ocak@Tmd2020 7
Aralık11
Ocakzeyyy123 15 Aralık 11 Ocak 28 Aralık USER=330528]@Goodnews[/USER] 17 Aralık 11
Ocakbrcmmmm 15Aralık 12
Ocakmonica123 15 Aralık 11
OcakMervesre41 15 Aralık 12
Ocak29 Aralık @Daydi 17 Aralık 13 Ocak 30 Aralık mmatmazellll 6
Aralık15
Ocak31 Aralık Mevsimm34 16
Aralık15
Ocak@Evanora 19
aralık15 Ocak @duskapani 22Aralık 16
Ocak@arslnnnn 20
Aralık17
Ocak2 Ocak Lucky_16 22 Aralık 18
Ocak31 Aralık 31 Aralık @Puxhu 18 Aralık 20 Ocak @lokumnazli 22 Aralık 26
Ocak6 Ocak eva0108 31 Aralık 26
OcakA abababba 28 Aralık 26 Ocak @caca60 29 Aralık 28
Ocak@eylulesma 30 Aralık 31
Ocak@Sweetbird 1
Ocak31
ocak@makaleyaz 8
Ocak1
Şubat
Bence öyle canım ben oğlumu da iki kimyasal gebeliğimi de hep kaset testle öğrendimKasette cikiyosa beta yukselmis mi demek yani
Hayır yapmadım siznkinde biraz golge var sanırımherşeyimiz aynı test yaptınızmı
Anladm canm aslında daha Garanti sonuç oluyo haklısınBence öyle canım ben oğlumu da iki kimyasal gebeliğimi de hep kaset testle öğrendim
Sat 13 aralık bat 10 ocak ovülasyon 1 ocakhoşgeldiniz sat bat yazarsanız ekleyim sizide
Canm ovulasyon 1 ocaksa bat nasıl 10 Ocak oluyo 15 olması gerekmiyormuSat 13 aralık bat 10 ocak ovülasyon 1 ocak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?