- 7 Ekim 2024
- 957
- 325
- 18
- 21
Bana da bakın lütfen ilk ikisi dün ki test bugün ki de sonda hepsi farklı markaBence sen hamilesin ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da bakın lütfen ilk ikisi dün ki test bugün ki de sonda hepsi farklı markaBence sen hamilesin ya
Bariz çizgi var testin markaları ne acabaBana da bakın lütfen ilk ikisi dün ki test bugün ki de sonda hepsi farklı marka
İlk foto bir gebenin günlüğü ikinci foto artımed üçüncü foto laboquickBariz çizgi var testin markaları ne acaba
Erken gebelik olanda gördüm ben sadece ama diğer iki testte de bi gölge var sankiBana da bakın lütfen ilk ikisi dün ki test bugün ki de sonda hepsi farklı marka
Bende öyle gördüm canm hepsinin algıladığı HCG farklı sanırım inşallah vardır bakalım ilerleyen günlerde netleşir teşekkür ederimErken gebelik olanda gördüm ben sadece ama diğer iki testte de bi gölge var sanki
Yani ben artımedi seviyorum bilemiyorum umut vermekte istemem şimdi ama yarın ilk idrarla tekrar yapın istersenizİlk foto bir gebenin günlüğü ikinci foto artımed üçüncü foto laboquick
Hangi markayı tekrar yapıyım? Artımed geçen ay regl günümde kıpkırmızı çift çizgi gösterdi ardından kanamam başladı o yüzden ümit edemiyorum herkeste bir olmayabilir tabi ama geçen ay bende yanıldı sanırımYani ben artımedi seviyorum bilemiyorum umut vermekte istemem şimdi ama yarın ilk idrarla tekrar yapın isterseniz
Ben görüyorum canm kuruma çizgisi çıkaran bir marka değilse pozitif gibi duruyor yarın tekrarla istersen imkanın varsa da kan daha Garanti olurKızlar banada bakın 1 sene olacak denemeye başlayalı prodoctor test hiç silik çizgi dahi görmedim şöyle oldu öğlen geldi test 2.5 gibi yaptım ilk pembelik dağılmadan baktım yok kenara koydum 1.5 saat sonra çöpe atarken farkettim yani çıplak gözle daha çok belirgin sizce varmıdır ya bat cumartesi en geç pazar
Ayy o zaman artımed yapmayın bidaha. Prodictor early iyi diyorlar ama o da erken gebelik. Kasetlerde hangisi iyi bilmiyorumHangi markayı tekrar yapıyım? Artımed geçen ay regl günümde kıpkırmızı çift çizgi gösterdi ardından kanamam başladı o yüzden ümit edemiyorum herkeste bir olmayabilir tabi ama geçen ay bende yanıldı sanırım
31 Aralık pik gördüm eklemeyi unutmuşumKızlar Hepiniz Hoşgeldiniz Listeye Katılmak İsteyenler Beni Etiketleyip Sat Ve Bat Tarihlerini Yazarsa Listeye Eklerim Umarım Hepimize Uğurlu Gelsin Hep + Görelim
Üye Adı SAT BAT Ovulasyon Çatlama İğnesi Sonuç @istanbullugelinnnn 29 Kasım 29 Aralık @Tmd2020 7
Aralık11
Ocak@cicekkiz00 9
Aralık9
Ocak@Goodnews 17 Aralık 11
Ocak@brcmmmm 15Aralık 12
OcakMervesre41 15 Aralık 12
Ocak29 Aralık @Daydi 17 Aralık 13 Ocak 30 Aralık mmatmazellll 6
Aralık15
Ocak@Mevsimm34 16
Aralık15
Ocak@Evanora 19
aralık15 Ocak @duskapani 22Aralık 16
Ocak@arslnnnn 20
Aralık17
Ocak2 Ocak Lucky_16 22 Aralık 18
Ocak31 Aralık 31 Aralık Puxhu 18 Aralık 20 Ocak @lokumnazli 22 Aralık 26
Ocak6 Ocak @eva0108 31 Aralık 26
OcakA abababba 28 Aralık 26 Ocak @caca60 29 Aralık 28
Ocak@eylulesma 30 Aralık 31
Ocak@Sweetbird 1
Ocak31
ocak@makaleyaz 8
Ocak1
Şubat
Laboquick iyi deniyor ama onunda algıladığı HCG yüksek sanırım yarın ovülasyon testinin içinde çıkanı yaparımAyy o zaman artımed yapmayın bidaha. Prodictor early iyi diyorlar ama o da erken gebelik. Kasetlerde hangisi iyi bilmiyorum
O markayı hiç denemedim ama iyi diyorlar. 3 farklı markada da çıkması biraz umut verici aslında ama :) yarın ilk idrarla yapın onda da çıkarsa kan verin hayırlı olsun diyelimLaboquick iyi deniyor ama onunda algıladığı HCG yüksek sanırım yarın ovülasyon testinin içinde çıkanı yaparım
Balım awpx güzelLaboquick iyi deniyor ama onunda algıladığı HCG yüksek sanırım yarın ovülasyon testinin içinde çıkanı yaparım
Yok yapmadım bu ay bekleme kararı verdim inşallah dayanabilirsemMervesre41 canım listeye bakarken dikkatimi çekti test yaptın mı
İnşallah canm bata 6 gün var henüz beklemeyi düşünüyorum hayırlısı olsunO markayı hiç denemedim ama iyi diyorlar. 3 farklı markada da çıkması biraz umut verici aslında ama :) yarın ilk idrarla yapın onda da çıkarsa kan verin hayırlı olsun diyelim
Bat ne zamandi pekiLaboquick iyi deniyor ama onunda algıladığı HCG yüksek sanırım yarın ovülasyon testinin içinde çıkanı yaparım
Bende kurumamı normalmi anlayamadım oynanmamış resimdede goruyormusunuz fotografta çok net yakayamadim şuan kan versem çıkarmı en azından 5 üzeri çıkar degilmi varsa 1 sene sonra silikncizgi bile ümit oldu ama ihtimal nedense veremiyorBen görüyorum canm kuruma çizgisi çıkaran bir marka değilse pozitif gibi duruyor yarın tekrarla istersen imkanın varsa da kan daha Garanti olur