💙💙💙2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 Hepimize Şans Getirsin İnşAllah 🤲💙💙💙🐣

Canım varsa tabiki kanda da çıkar ilk kanda yükseliyor hcg sonra idrarda. Bat ne zaman bilmiyorum ama çok üzülürüm negatif olursa diyorsan batı bekle bence

Ya evet bende çok duydum bu markayı ama bugün sordum eczane sadece artımed var dedi onu da almadım burda bı tane eczane var sadece köyde yaşıyorum da bulabilirsem bu markayı alıcam
Artımedin nasıl bir ticari pazarı varsa heryer de Artımed satılıyor.

Canm efektsiz olan fotoğrafta da gördüm ben test doğruysa ve pozitif se evet 5 üzeri kesin çıkar bat ne zaman di

Bat cumartesi yada en geç pazar
Canm valla imkanın varsa git ya da farklı bı marka ile tekrar yap zatn varsa eğer koyulasmış olur o zaman gitsen daha iyi bence
Paramızla rezil olmak istiyoruz belki ya ahajs
Kesinlikle ben sadece bizim burada yok sanıyordum iyi markalar ama herkes aynı şeyden şikayetçi özel istek üzerinemi geliyo napiyolar bilmiyorum

Görünüyor sizde çizgi ama kuruma değildir inşallah. Yarın sabah tekrarlayın isterseniz

Benim daha adetim başlamadı ama bu aya da umudum yok, şimdiden peşin peşin yazılayım ocak-şubat ayına Akşama test yapacağım ama, bakalım

Öylemi çok üzüldüm canm bilmiyodum hakkını helal et üzmek istemezdim rabbim tez vakitte sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin inşallah
Yok canım olur mu nerden bileceksin alıştım zaten bende artık zor günler geçti şükür :) olursa kardeşini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…