Ay bende girmek istiyorum listeyeKızlar Hepiniz Hoşgeldiniz Listeye Katılmak İsteyenler Beni Etiketleyip Sat Ve Bat Tarihlerini Yazarsa Listeye EklerimUmarım Hepimize Uğurlu Gelsin Hep + Görelim
Üye Adı SAT BAT Ovulasyon Çatlama İğnesi Sonuç @istanbullugelinnnn 29 Kasım 29 Aralık @cicekkiz00 9
Aralık9
Ocak@Tmd2020 7
Aralık11
Ocak@zeyyy123 15 Aralık 11 Ocak 28 Aralık @Goodnews 17 Aralık 11
Ocak@monica123 15Aralık 11
Ocak@brcmmmm 15 Aralık 12
Ocak@Mervesre41 15 Aralık 12
Ocak29 Aralık @Daydi 17 Aralık 13 Ocak 30 Aralık @alyanil 20
Aralık14
Ocak@pamilyaponca 18 Aralık 15 Ocak 3 Ocak @frefly 13 Aralık 15 Ocak 1 Ocak mmatmazellll 6
Aralık15
Ocak31 Aralık @Mevsimm34 16
Aralık15
OcakEvanora 19
aralık15 Ocak @duskapani 22
Aralık16
Ocak@bircivcivdaha 20
Aralık16
Ocak@birciftbebekcorabi 15
Aralık16
Ocaknilnc 18 Aralık 17
Ocak@arslnnnn 20
Aralık17
Ocak2 Ocak Lucky_16 22 Aralık 18
Ocak31 Aralık 31 Aralık @minikediko 22 Aralık 18
Ocak31 Aralık @Alin Ada 21
Aralık18
Ocak@Puxhu 18 Aralık 20 Ocak @aylemakk 24 Aralık 21
Ocak@banaderlerelif 26 Aralık 21 Ocak @Faylinn 26 Aralık 22 Ocak @Eseski26 23 Aralık 23 Ocak 9 Ocak @uuullku 24 Aralık 23
Ocak@ifna1 1
Ocak26
ocak12 Ocak @lokumnazli 22 Aralık 26
Ocak6 Ocak eva0108 31 Aralık 26
OcakA abababba 28 Aralık 26 Ocak 9 Ocak @ltfye63 1
Ocak26
Ocak@caca60 29 Aralık 28
Ocak@linalina123 4
Ocak29
Ocak@minma1215 7
Ocak30
Ocakeylulesma 30 Aralık 31
Ocak@Sweetbird 1
Ocak31
ocak@pinkflowers1 5 Ocak 1 Şubat @yesilelma13 3
Ocak3 Şubat @Sunsun9 3
Ocak3
Şubat@makaleyaz 8
Ocak3
Şubat20
Ocak@freewoman1 9 Ocak 12 Şubat
Kasık batması dısında hicbir belirtim yok o yüzden heveslenmiyorum belkide iyidir olmazsa üzülmemMesela bande hamile olmadığım ayler hep belirtiler (belirti sandıklarımız ) vardı ama şimdi hiç ve hiç belirti yok meme ucu oda elleyince bazıları diyorsa sütyene deyse acıyor okadar değil
Rica ederim canim ne demek. Bir sor bakalim bide neden muayene ediyormus. Yumurtalarima neden bakiyorsunuz diye bilelim de gereken biseyse bizde yaptiralim baktirma isiniTamam cnm ben gidince Bi konuşayım tşk ederim cevap werdiğin için
Test prodoctor canımEvet var pembe çizgi testin markası nedir
Hadi ya çok üzücü olmuş elimde sadece 2 tane daha prodoctor var 2 gün sonra tekrar denicem baska markada alıyım var mı önerinizProdoctor geçen ay bende pozitif çıkardı hemde öyle pembe değil bildiğin koyu pembe ilk dakikada çıktı iki saat sonra adet oldum. O koyuluktaki hcg anca iki güne sıfırlanırdı. Heyecanlanıp ağlamıştık eşimle bidesonra araştırdım artı med gibi dandik bir marka. Bilemem tabi belki de vardır ama sabah başka markayla dene
Ben de kullandım ama çok memnun kaldım. Yokken kuruma çizgisi bile vermedi. Silik pembe çıktığında da zaten kanda da pozitiftiHadi ya çok üzücü olmuş elimde sadece 2 tane daha prodoctor var 2 gün sonra tekrar denicem baska markada alıyım var mı öneriniz
İnşallah benim de öyle olur canım sitede de okudum silik çizgiler pozitif sonuçlanmıs inş çyle olurBen de kullandım ama çok memnun kaldım. Yokken kuruma çizgisi bile vermedi. Silik pembe çıktığında da zaten kanda da pozitifti
Kasık batması dısında hicbir belirtim yok o yüzden heveslenmiyorum belkide iyidir olmazsa üzülmemMesela bande hamile olmadığım ayler hep belirtiler (belirti sandıklarımız ) vardı ama şimdi hiç ve hiç belirti yok meme ucu oda elleyince bazıları diyorsa sütyene deyse acıyor okadar değil
Yani regl gününü beklemek daha iyi ama işteHadi ya çok üzücü olmuş elimde sadece 2 tane daha prodoctor var 2 gün sonra tekrar denicem baska markada alıyım var mı öneriniz
İnşallah öyledir ama hangi marka olursa olsun yanılma payı var elbette. Kan testi görmeden net konuşmak doğru olmuyor eğer negatif çıkarsa üzülmenize sebep olmak istememİnşallah benim de öyle olur canım sitede de okudum silik çizgiler pozitif sonuçlanmıs inş çyle olur
Yok canım olur mu öyle sey sağol cevapladığın içinİnşallah öyledir ama hangi marka olursa olsun yanılma payı var elbette. Kan testi görmeden net konuşmak doğru olmuyor eğer negatif çıkarsa üzülmenize sebep olmak istemem
20 Aralık bitiş son adet 18 o çak başlangıç olacak normaldeson adet tarihi ve beklenen adet tarihi yazarmısın
Ben misafirleri gezdirmekle uğraşıyorum canım gebelik pek aklıma gelmiyor açıkçası. Hatta hiç test yapasım bile yok var mı yok mu merak edemiyorum içimden gelmiyor artık neden yaaaKızlar napıyorsunız yokmu bugün güzel haber alan kimse
Benimde öyle ya haftayı falan da baya değerlendirdim gitti mi senin kayınvalidenBen misafirleri gezdirmekle uğraşıyorum canım gebelik pek aklıma gelmiyor açıkçası. Hatta hiç test yapasım bile yok var mı yok mu merak edemiyorum içimden gelmiyor artık neden yaaa
Valla mümkün değil diye yarım saat hatta bir saat önce yaptım sonra salak mıyım diye düşünüp çöpe attım hatta kırıp attım şimdi baktım gölge var kuruma çizgisi heralde çünkü bu kadar erken olmaztest mi yaptın canım
Kız bi bakın öümkün değil heralde böyle bir şeyValla mümkün değil diye yarım saat hatta bir saat önce yaptım sonra salak mıyım diye düşünüp çöpe attım hatta kırıp attım şimdi baktım gölge var kuruma çizgisi heralde çünkü bu kadar erken olmaz
Kız ne gitmesi bonus görümcesini çağırdı 3 gündür bizde o da taa 1400kmden geldi bize. Ben keçileri kaçırmak üzereyimBenimde öyle ya haftayı falan da baya değerlendirdim gitti mi senin kayınvaliden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?