💙💙💙2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 Hepimize Şans Getirsin İnşAllah 🤲💙💙💙🐣

Merhabalar, umarım herkes bu ay tutturur. :)
SAT : 4 Ocak
BAT : 29 Ocak

Kızlar , geçen ay sadece pik günü değerlendirmiştim olmadı. Bu ay 1 dolu 1 boş şeklinde gitmeye çalışıyorum, yumurtlamam geç oluyor diye adetimin başladığı güne kadar mı değerlendireceğim bilemedim.

adetleriniz düzenliyse son hafta bırakabilirsin ama ne olur ne olmaz dersen sonuna kadar devam et

merhaba ;
benim hikayem uzun :) ALLAH büyük nasip edecekse bağdattan yemenden gelir diyorum :)
sat : 10 ocak
bat: 5 şubat
rabbim kolaylıkla sağlıkla hayırlısını nasip etsin en güzeliyle amin

bu arada bal tarçın çörek otu yapıyorum . övülasyon testini geçen ay denedim ama yumurtlama göremedim bu ay kendim duygularla ve belirtilerle ilerlemeye çalışacagım :) olmazsa şubay ayı tüp bebek için gideceğim nasip kısmet ALLAH hepimiizn muradını versin mübarek günlerde amin

Evet enfeksiyon etkiler belki kuzu. Bende 14 üne tekrar yaptırması için eşime spermiyogram randevusu almıştım. Kendim de hsta olırsam 2. veta 3. günü olmuş olacak . Bakalım beklemedeyiz
Yaa hayırlı güzel sonuçlar olsun canım.. bu sperm verme olayında sperm odalarında dvdler oluyormuş kızlar ay çok sinir bozucu benm ıcın. Eşime diyorum hastane yakın sen eve gel ben sana örmek cıkartırım. Öyle bsy asla yapmam m etme dıyor da hahahha utandırıcı da ya

Öyle olsa bile açılıyor filmde canm bence bebek yoksa tatilden sonra eşinde test versin sende rahim filmi çektir bakım belki sorun bu yüzdendir
İnşallah inşallah canım benim geçen buraya sormuştum . Şuan baska sehirde görev geregı kıradayız ya kendi Evimizin olduğu şehir büyükşehir orada cok ıstedım daha iyi drla var ama keşke ilk randevuda tüplere baksalar adetimin son günü oradayken olacak şehir değişikliği yüzünden bir ay kaybedeceğim. Son 2-3 aydır da hep misafir geliyor İnan uzun kaldlr fln yumurtlama ve adetime denk geldi yani asla fırsat olmadı hayırlısı diyorum ama gına geldi

Ay kızlar ben gittiğim gibi doktor kontrolüne gitsem. Mesela adetimin 4. günü 4 gün sonra 8.i ypar mıı sizce yani 4 gün sonra gel derr mi doktor eva0108

Kızlar kan testi vermiştim, doktora yeni gidebildim. D vitamini ve b12 sıfır çıkmış dedi ve ilaç verdi doktor. Adetime 5 gün var. Hamile kalırsam bırakayım mı ilaçları dedim. Hayır öyle saçma şey mi olur hamileler de vitamin kullanabilir dedi. Ama ilk gebeliğimde demir eksil çıkmıştı, doktor ilaç vermemişti biraz geçsin öyle vereyim demişti. Hangisi doğru ne önerirsiniz. Kalçadan iğne hap falan verdi. Bekleyeyim mi adetin gelmesini

Bence kesinlikle hemen başlayın ilaçlara bende de d vitamini eksikliği çıktı doktorum direk ilaç verdi d vitamini eksikliği hamile kalmaya engel

Bilinmedik markalar bakalım nasıl çıkacak

Eklentiler

• image.jpg
    165,5 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar sizce çatlama olmuş mu bakar mısınız bugün ki testi tekte ekleyeveğim Evanora babylovee eva0108
Senin testler de benimkilere benzemeye başladı iyice. Bilemedim canim valla catlama denecek kadar silik degil ama dünden açık renkte duruyor. Bence bugunu bos gecip yarinki teste bakip yarini degerlendir duruma göre.

Eklentiler

• IMG_20250110_175720.jpg
    183,1 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_20250110_175621.jpg
    166,1 KB · Görüntüleme: 27
Ay yok normal ameliyattan sonra geçtiğimiz yataklı odalar varya oraya geçiriyorlar tabi biz özelde verdik ama dedik keşke eve gelseydik bu arada bende girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…