- 1 Ekim 2023
- 67
- 50
- 8
Merhabalar, umarım herkes bu ay tutturur. :)Kızlar Hepiniz Hoşgeldiniz Listeye Katılmak İsteyenler Beni Etiketleyip Sat Ve Bat Tarihlerini Yazarsa Listeye EklerimUmarım Hepimize Uğurlu Gelsin Hep + Görelim
Üye Adı SAT BAT Ovulasyon Çatlama İğnesi Sonuç @istanbullugelinnnn 29 Kasım 29 Aralık @cicekkiz00 9
Aralık9
OcakTmd2020 7
Aralık11
Ocakzeyyy123 15 Aralık 11 Ocak 28 Aralık @Goodnews 17 Aralık 11
Ocak@monica123 15Aralık 11
Ocak@brcmmmm 15 Aralık 12
Ocak@Mervesre41 15 Aralık 12
Ocak29 Aralık @Daydi 17 Aralık 13 Ocak 30 Aralık @pamilyaponca 18 Aralık 15 Ocak 3 Ocak @frefly 13 Aralık 15 Ocak 1 Ocak mmatmazellll 6
Aralık15
Ocak31 Aralık @Mevsimm34 16
Aralık15
OcakEvanora 19
aralık15 Ocak @duskapani 22Aralık 16
Ocak@nilnc 18 Aralık 17
Ocak@arslnnnn 20
Aralık17
Ocak2 Ocak Lucky_16 22 Aralık 18
Ocak31 Aralık 31 Aralık @Alin Ada 21
aralık19
Ocak@Puxhu 18 Aralık 20 Ocak @aylemakk 24 Aralık 21
Ocak@banaderlerelif 26 Aralık 21 Ocak @Faylinn 26 Aralık 22 Ocak @Eseski26 23 Aralık 23 Ocak 9 Ocak @uuullku 24 Aralık 23
Ocak@ifna1 1
Ocak26
ocak12 Ocak @lokumnazli 22 Aralık 26
Ocak6 Ocak eva0108 31 Aralık 26
OcakA abababba 28 Aralık 26 Ocak @ltfye63 1
Ocak26
Ocak@caca60 29 Aralık 28
Ocak@minma1215 7
Ocak30
Ocakeylulesma 30 Aralık 31
Ocak@Sweetbird 1
Ocak31
ocak@pinkflowers1 5 Ocak 1 Şubat makaleyaz 8
Ocak1
Şubat@yesilelma13 3
Ocak3 Şubat @Sunsun9 3
Ocak3
Şubat@freewoman1 9 Ocak 12 Şubat
adetleriniz düzenliyse son hafta bırakabilirsin ama ne olur ne olmaz dersen sonuna kadar devam etKızlar , geçen ay sadece pik günü değerlendirmiştim olmadı. Bu ay 1 dolu 1 boş şeklinde gitmeye çalışıyorum, yumurtlamam geç oluyor diye adetimin başladığı güne kadar mı değerlendireceğim bilemedim.
Canım Prolaktin için ilaç kullanıyorum değerim sıfıra indi ama doktor ilaca devam edelim dedi düzene girdi adet döngüm ama kafamda hala acabalar var.adetleriniz düzenliyse son hafta bırakabilirsin ama ne olur ne olmaz dersen sonuna kadar devam et
Yaa hayırlı güzel sonuçlar olsun canım.. bu sperm verme olayında sperm odalarında dvdler oluyormuş kızlarEvet enfeksiyon etkiler belki kuzu. Bende 14 üne tekrar yaptırması için eşime spermiyogram randevusu almıştım. Kendim de hsta olırsam 2. veta 3. günü olmuş olacak . Bakalım beklemedeyiz
İnşallah inşallah canım benim geçen buraya sormuştum . Şuan baska sehirde görev geregı kıradayız ya kendi Evimizin olduğu şehir büyükşehir orada cok ıstedım daha iyi drla var ama keşke ilk randevuda tüplere baksalar adetimin son günü oradayken olacak şehir değişikliği yüzünden bir ay kaybedeceğim. Son 2-3 aydır da hep misafir geliyor İnan uzun kaldlr fln yumurtlama ve adetime denk geldi yani asla fırsat olmadı hayırlısı diyorum ama gına geldiÖyle olsa bile açılıyor filmde canm bence bebek yoksa tatilden sonra eşinde test versin sende rahim filmi çektir bakım belki sorun bu yüzdendir
Gece uyutmadi sabaha kadar nasil yapiliyo canimBişey olmaz bence daha çatlama olmadı çünkü çok geçmiş olsun cnm ihmal etme çok öksürüğn varsa buhar yap gece
Bi iki gune olur bzm ovulasyon benceBenimki düzenli ona rağmen oynuyor 1 2 gün bakım buay hangi gün olucak
Hayırlısı olsun inşallahGecikmenin 4. Ve 8. Günü kan vermiştim negatifti belki geç döllenmedir diye umut ediyorum şua. 12. Gündeyim
Bence kesinlikle hemen başlayın ilaçlara bende de d vitamini eksikliği çıktı doktorum direk ilaç verdi d vitamini eksikliği hamile kalmaya engelKızlar kan testi vermiştim, doktora yeni gidebildim. D vitamini ve b12 sıfır çıkmış dedi ve ilaç verdi doktor. Adetime 5 gün var. Hamile kalırsam bırakayım mı ilaçları dedim. Hayır öyle saçma şey mi olur hamileler de vitamin kullanabilir dedi. Ama ilk gebeliğimde demir eksil çıkmıştı, doktor ilaç vermemişti biraz geçsin öyle vereyim demişti. Hangisi doğru ne önerirsiniz. Kalçadan iğne hap falan verdi. Bekleyeyim mi adetin gelmesini
Senin testler de benimkilere benzemeye başladı iyice. Bilemedim canim valla catlama denecek kadar silik degil ama dünden açık renkte duruyor. Bence bugunu bos gecip yarinki teste bakip yarini degerlendir duruma göre.
Ay yok normal ameliyattan sonra geçtiğimiz yataklı odalar varya oraya geçiriyorlar tabi biz özelde verdik ama dedik keşke eve gelseydik bu arada bende girdimYaa hayırlı güzel sonuçlar olsun canım.. bu sperm verme olayında sperm odalarında dvdler oluyormuş kızlaray çok sinir bozucu benm ıcın. Eşime diyorum hastane yakın sen eve gel ben sana örmek cıkartırım. Öyle bsy asla yapmam m etme dıyor da hahahha utandırıcı da ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?