💙💙💙2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 Hepimize Şans Getirsin İnşAllah 🤲💙💙💙🐣

İnşallah vardır kuzucum.
Bebeği kuzum kalp atışını duyduk :)

Cnm o her kadına yapılıyor banada yapıldı geçen ay benimki bugünde benmki silik çıktı ya anlamdım

Eklentiler

• IMG_20250110_115418.jpg
    75 KB · Görüntüleme: 17
Evet enfeksiyon etkiler belki kuzu. Bende 14 üne tekrar yaptırması için eşime spermiyogram randevusu almıştım. Kendim de hsta olırsam 2. veta 3. günü olmuş olacak . Bakalım beklemedeyiz

Yumurta kac mm olunca catlama oluyor kuzum bu arada Doktor rahmin perdeli dedi gebelige engel degilmis ama dusuk riski yuksek oluyormus galiba
20de çatlıyor galiba az kalmış 2 3 güne çaylar bence önlemini alırlar dikkat edersin bişey olmaz inşallah cnm banda rahim arkaya dönük dedi ama ben doğum yaptım 7 yıl geçti doktorum hiç böyle biseyden bahsetmedi bna geçen ayki kontrolde söyledi bana çok şaşırdım hatta tersten ilişki olsun dedi buyuzden

Öyle olsa bile açılıyor filmde canm bence bebek yoksa tatilden sonra eşinde test versin sende rahim filmi çektir bakım belki sorun bu yüzdendir

Bugun ovulasyon testi yapmadim aksam yapiyim bakalim Ne çikacak
Cnm o her kadına yapılıyor banada yapıldı geçen ay benimki bugünde benmki silik çıktı ya anlamdım
Koyulaşir bence bi kaç gune kuzum

Hersey ust uste geliyor geldimi iki gundur bogazim agriyordu oksuruk gece uyutmadi sabah acile gttm duramayinca cigerlerimde enfeksiyon varmiş..antibiyotik yazdi sabah
Bir hafta kullnmam lzm yinede degerlndrymmi bugunu kzlr bsy olurmu ki

Hersey ust uste geliyor geldimi iki gundur bogazim agriyordu oksuruk gece uyutmadi sabah acile gttm duramayinca cigerlerimde enfeksiyon varmiş..antibiyotik yazdi sabah
Bir hafta kullnmam lzm yinede degerlndrymmi bugunu kzlr bsy olurmu ki
Bişey olmaz bence daha çatlama olmadı çünkü çok geçmiş olsun cnm ihmal etme çok öksürüğn varsa buhar yap gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…