💙💙💙2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 Hepimize Şans Getirsin İnşAllah 🤲💙💙💙🐣

Kuzumm ahh suan cok komik ev benim sakin minnoş evimde harala gurele bunaldım bebek konusunda ılskıler stresle oldu ama olcak mı dye cok rhatm gun saymadm pek. Reflor aldı eşim oyuzden tekrr yaptım ama yok bdha yapmıcam kuzuum. Tüplerim kapalı bence hissediyorum nedense. Ona da 3 ay ıcınde bakarm anca

eva0108 canim ben bugun gittim doktora
Yumurtlarima bakti 17-18mm dedi Bide hpv ve smaer testi aldi benden onlari niye istedi bilmiyorm adetlerim duzensiz olduğu icinmi acaba rutin kontrol içinmi.Muayene etmeden erken olur yumurtalaman için dedi ama bakinca sagda ve solda var dedi yumurtlama.

Çook Çook silik bide erken test olmasına rağmen anlamış değilim
akşamki artımed ne kadar koyuydu bu markayı şikayet etmek lazım valla ben hiç almadım ama alıpta hüsrana uğrayan çok var seninki pozitif ama bütün testlerde çıkıyo ama koyulaşma neden olmuyo bence sen inat etme kan ver 2 gün sonra bi daha verirsin netleşir en azından durum

Maleesef çıktık hastaneden inş pazartesi geçikmenin 3. Günü hem kadın doğuma randevu alırım eşimde izinli götürür beni kaset test almaya girdim artmet vardı almadım

Artmet iyice koyulaşmış akşamki

Eklentiler

• image.jpg
    150,7 KB · Görüntüleme: 37
Sat 01 Ocak bat 26 Ocak

Maleesef çıktık hastaneden inş pazartesi geçikmenin 3. Günü hem kadın doğuma randevu alırım eşimde izinli götürür beni kaset test almaya girdim artmet vardı almadım
öyle yap o zaman canım bu arada bulursa ovula al test

Hiç net bir şey göremiyorum mental olarak da insanlar ve bedenim beni tüketti hıcbseye hevesm kalmadı. Sanki 2.cocugum olmcak Gibi hssedyrm bdha moralm bozuluyor ole olunca da. Hazirandan beri olmuyor
Kız saçmalama senin bir evladın var tüplerinin tıkalı olması çok çok çok düşük bir ihtimal o kadar kolay tıkanmayacağını söylemişti doktorum. Lütfen dirayetini kaybetme bizim 2 yılı geçti sebepsiz infertilite bir de o daha kötü. Belki işte bu ay bi umutlandım allahım nasip ederse
Kuzu sen neden kan vermiyorsun. Artımede sakın güvnme

Fark eder mi ki varsa hem daha fazla yükselik belki. Çalışıyorum şimdi 6 da çıkıyorumm
Varsa şimdide çıkar merak etme canım. Çalışıyorsan akşam git :) ben çalıştığını bilmiyordum o yüzden git dedim
öyle miii yaaa inşallah. zaten hemen kan vereym modunda değilimde işte test yapıyorum. hayırlısı artık
Kan vermek kesin sonuç canım. Testlerle kendini stres yapma.
Bende 2 gün testle uğraştım sonra gidip kan verdim
Hoşgeldin canimm
Hoşbulduk tatlım

Bacım atmadıysan bidaha baksana teste ?

ben ovula test buldum eczanede aldım bakalım pazar günü iğnenin 12 günü regl olmazsam o zaman ondan yapıcam

değerim yükselsin diye bekliyorum. en azından bat ım geçsin

Bacım atmadıysan bidaha baksana teste ?
Atmadım kuzum bakarım ama mısafrler var ya fırsat olmadı 2 dir ınce ckıodu. Çokk ishalim hatta risk alıp reflor aldım ıctım 1 paketini gebelkkte pek çalışma yokmus. Cok su ıctm bugun onl baktım yne 2 kala bakcam bdha sen naslsın bebiş nasl

Daydi kuzum çook kötü bir enfeksiyon yasadım hayatımda ilk yazın. O şüpheye düşürüyor ama tıkayablrmiş enfeksiyon da. Ben tüpe bakıp eşime de sperme baktırmak istiyorum enazından ollmazsa da rabbim böyle kararlamıs diye sükunet ederim. Allah'ım sana hayırlı sağlıklı bir evlat versin inşallah tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…