Ben sanki bi görüyor bi görmuyorum ama bdha net yapmcam kuzum ishal durumum duzelsin de. 2 kala bakacam bdhaikincisinde çok ince gördüm
özellikle uzaktan bakınca
Kuzumm ahh suan cok komik ev benim sakin minnoş evimde harala gurele bunaldım bebek konusunda ılskıler stresle oldu ama olcak mı dye cok rhatm gun saymadm pek. Reflor aldı eşim oyuzden tekrr yaptım ama yok bdha yapmıcam kuzuum. Tüplerim kapalı bence hissediyorum nedense. Ona da 3 ay ıcınde bakarm ancaNiye olmasın canım çok şükür sağlıklı insanlarız hemen hamile kalıyor olsak bir kıymeti olmazdı Rabbimde bu şekilde çok güzel yaratmış annelik emek istiyor biz çok takıyoruz işte benimde buay tutmazsa vallahi akışına bırakcam acelemiz yok rabbim ol dediginde olcak ve gelecek bebislerimizsen buay çok strese girdin evdekilerden malum
akşamki artımed ne kadar koyuydu bu markayı şikayet etmek lazım valla ben hiç almadım ama alıpta hüsrana uğrayan çok varÇook Çook silik bide erken test olmasına rağmen anlamış değilim
bunlar negatif gibi canımYaptim canm pek bişi anlamadım ama bide siz bakın
Haklısın canm hayırlısı olsunHemen olumsuz düşünme cnsm bekle bakalım hayırlısı
Maleesef çıktık hastaneden inş pazartesi geçikmenin 3. Günü hem kadın doğuma randevu alırım eşimde izinli götürür beni kaset test almaya girdim artmet vardı almadımakşamki artımed ne kadar koyuydu bu markayı şikayet etmek lazım valla ben hiç almadım ama alıpta hüsrana uğrayan çok varseninki pozitif ama bütün testlerde çıkıyo ama koyulaşma neden olmuyo bence sen inat etme kan ver 2 gün sonra bi daha verirsin netleşir en azından durum
akşamki artımed ne kadar koyuydu bu markayı şikayet etmek lazım valla ben hiç almadım ama alıpta hüsrana uğrayan çok varseninki pozitif ama bütün testlerde çıkıyo ama koyulaşma neden olmuyo bence sen inat etme kan ver 2 gün sonra bi daha verirsin netleşir en azından durum
Gecikmenin 4. Ve 8. Günü kan vermiştim negatifti belki geç döllenmedir diye umut ediyorum şua. 12. GündeyimHoşgeldiniz
Test yaptınız mı?
Sat 01 Ocak bat 26 OcakKızlar Hepiniz Hoşgeldiniz Listeye Katılmak İsteyenler Beni Etiketleyip Sat Ve Bat Tarihlerini Yazarsa Listeye EklerimUmarım Hepimize Uğurlu Gelsin Hep + Görelim
Üye Adı SAT BAT Ovulasyon Çatlama İğnesi Sonuç istanbullugelinnnn 29 Kasım 29 Aralık @cicekkiz00 9
Aralık9
OcakTmd2020 7
Aralık11
Ocakzeyyy123 15 Aralık 11 Ocak 28 Aralık @Goodnews 17 Aralık 11
Ocak@monica123 15Aralık 11
Ocak@brcmmmm 15 Aralık 12
Ocak@Mervesre41 15 Aralık 12
Ocak29 Aralık Daydi 17 Aralık 13 Ocak 30 Aralık @pamilyaponca 18 Aralık 15 Ocak 3 Ocak @frefly 13 Aralık 15 Ocak 1 Ocak mmatmazellll 6
Aralık15
Ocak31 Aralık @Mevsimm34 16
Aralık15
OcakEvanora 19
aralık15 Ocak @duskapani 22Aralık 16
Ocak@nilnc 18 Aralık 17
Ocak@arslnnnn 20
Aralık17
Ocak2 Ocak Lucky_16 22 Aralık 18
Ocak31 Aralık 31 Aralık @Alin Ada 21
aralık19
Ocak@Puxhu 18 Aralık 20 Ocak @aylemakk 24 Aralık 21
Ocak@banaderlerelif 26 Aralık 21 Ocak @Faylinn 26 Aralık 22 Ocak @Eseski26 23 Aralık 23 Ocak 9 Ocak @uuullku 24 Aralık 23
Ocak@ifna1 1
Ocak26
ocak12 Ocak @lokumnazli 22 Aralık 26
Ocak6 Ocak eva0108 31 Aralık 26
Ocak@abababba 28 Aralık 26 Ocak @caca60 29 Aralık 28
Ocak@minma1215 7
Ocak30
Ocakeylulesma 30 Aralık 31
Ocak@Sweetbird 1
Ocak31
ocak@pinkflowers1 5 Ocak 1 Şubat @makaleyaz 8
Ocak1
Şubat@yesilelma13 3
Ocak3 Şubat @Sunsun9 3
Ocak3
Şubat@freewoman1 9 Ocak 12 Şubat
öyle yap o zaman canım bu arada bulursa ovula al testMaleesef çıktık hastaneden inş pazartesi geçikmenin 3. Günü hem kadın doğuma randevu alırım eşimde izinli götürür beni kaset test almaya girdim artmet vardı almadım
Kız saçmalama senin bir evladın var tüplerinin tıkalı olması çok çok çok düşük bir ihtimal o kadar kolay tıkanmayacağını söylemişti doktorum. Lütfen dirayetini kaybetme bizim 2 yılı geçti sebepsiz infertilite bir de o daha kötü. Belki işte bu ay bi umutlandım allahım nasip ederseHiç net bir şey göremiyorum mental olarak da insanlar ve bedenim beni tüketti hıcbseye hevesm kalmadı. Sanki 2.cocugum olmcak Gibi hssedyrm bdha moralm bozuluyor ole olunca da. Hazirandan beri olmuyor
Kuzu sen neden kan vermiyorsun. Artımede sakın güvnmeMaleesef çıktık hastaneden inş pazartesi geçikmenin 3. Günü hem kadın doğuma randevu alırım eşimde izinli götürür beni kaset test almaya girdim artmet vardı almadım
Varsa şimdide çıkar merak etme canım. Çalışıyorsan akşam git :) ben çalıştığını bilmiyordum o yüzden git dedimFark eder mi ki varsa hem daha fazla yükselik belki. Çalışıyorum şimdi 6 da çıkıyorumm
Kan vermek kesin sonuç canım. Testlerle kendini stres yapma.öyle miii yaaa inşallah. zaten hemen kan vereym modunda değilimde işte test yapıyorum. hayırlısı artık
Hoşbulduk tatlımHoşgeldin canimm
Bacım atmadıysan bidaha baksana teste ?Kızlar bugün negatif 2 gundur çıkıyordu bısyler ama 5 var çoook su ıctm ıshalden ama hadi dedim erken test harcamamaym. Bılmyrm bende bsy yok bu ay belli. Tüplerime de baktıramayqcagm 2 ay dhaa 2 şehirde git gel adet denk gelmıcek. İyi oldu bu ıshale bebek ble dayanmaz
Kaset mi oöyle yap o zaman canım bu arada bulursa ovula al test
Kız saçmalama senin bir evladın var tüplerinin tıkalı olması çok çok çok düşük bir ihtimal o kadar kolay tıkanmayacağını söylemişti doktorum. Lütfen dirayetini kaybetme bizim 2 yılı geçti sebepsiz infertilite bir de o daha kötü. Belki işte bu ay bi umutlandım allahım nasip ederse
Kuzu sen neden kan vermiyorsun. Artımede sakın güvnme
Geçen kimyasaldada erken verdim sonra düşüşe geçti epey yorulduk ve üzüldük
değerim yükselsin diye bekliyorum. en azından bat ım geçsinVarsa şimdide çıkar merak etme canım. Çalışıyorsan akşam git :) ben çalıştığını bilmiyordum o yüzden git dedim
Kan vermek kesin sonuç canım. Testlerle kendini stres yapma.
Bende 2 gün testle uğraştım sonra gidip kan verdim
Hoşbulduk tatlım
Atmadım kuzum bakarım ama mısafrler var ya fırsat olmadı 2 dir ınce ckıodu. Çokk ishalim hatta risk alıp reflor aldım ıctım 1 paketiniBacım atmadıysan bidaha baksana teste ?
Kız saçmalama senin bir evladın var tüplerinin tıkalı olması çok çok çok düşük bir ihtimal o kadar kolay tıkanmayacağını söylemişti doktorum. Lütfen dirayetini kaybetme bizim 2 yılı geçti sebepsiz infertilite bir de o daha kötü. Belki işte bu ay bi umutlandım allahım nasip ederse
Kuzu sen neden kan vermiyorsun. Artımede sakın güvnme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?