💙💙💙2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 Hepimize Şans Getirsin İnşAllah 🤲💙💙💙🐣

Bende olan belirtiler şu an için hafif hafif ama tabi eğer ki belirtiyse, ben 5 aydır deniyorum da her ay her şey belirti gibi geliyor zaten
Lütfen belirti aramayın öyle bişey yok çünkü gerçekten kendinizi strese sokmayın düzenli ilişki ve dua başka hiçbir çare yok inanın

Ben ilk defa gebelik deniyorum çocuğum olacak mı olmayacak mı onu bile bilmiyorum bi bilsem mesela kesin olmayacak gibi bi sonuç bu kadar yorucu geçmeyecek sanırım
tüp bebek yaparsınız. dünya nın sonu değil ki . böyle düşünüp kendinizi strese sokmayın. ben arkadaşım var 5 sene denediler olmadı tüp bebek yaptılar. artık tıp çok gelişti. bunları sizde biliyorsunuz. kendinizi strse sokup zorlaştırmayın

Ya tabiki dünyanın sonu değil sadece acaba olacak mı diye beklemek zor yoksa Allah nasip etmezse yapacak bi şey yok, gerekirse evlat edinirim yine severim zaten

Ya tabiki dünyanın sonu değil sadece acaba olacak mı diye beklemek zor yoksa Allah nasip etmezse yapacak bi şey yok, gerekirse evlat edinirim yine severim zaten
yaaa bak ne güzel. bende evlenmeden önce evlat edinmek isterdim. ama evlenince maddiyat belli bi seyirde ilerleyince tabi insan düşünemiyor
her şeyin çözümü var yani
5 ay olmuş daha kendini umutsuzluğa sürükleme

Allah'ım hayırlısını versin inşallah hepimiz için sağlıkla gelsin de gelecekse, isteyenlere de yokluğunu aratmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…