- 7 Ekim 2024
- 966
- 328
- 18
- 21
Yaptim canm pek bişi anlamadım ama bide siz bakınmmatmazellll canım sen durumdasın test yaptınmı
Lütfen belirti aramayın öyle bişey yok çünkü gerçekten kendinizi strese sokmayın düzenli ilişki ve dua başka hiçbir çare yok inanınBende olan belirtiler şu an için hafif hafif ama tabi eğer ki belirtiyse, ben 5 aydır deniyorum da her ay her şey belirti gibi geliyor zaten
Cnm çok karanlık aydınlık yerde net cekermisinYaptim canm pek bişi anlamadım ama bide siz bakın
tüp bebek yaparsınız. dünya nın sonu değil ki . böyle düşünüp kendinizi strese sokmayın. ben arkadaşım var 5 sene denediler olmadı tüp bebek yaptılar. artık tıp çok gelişti. bunları sizde biliyorsunuz. kendinizi strse sokup zorlaştırmayınBen ilk defa gebelik deniyorum çocuğum olacak mı olmayacak mı onu bile bilmiyorum bi bilsem mesela kesin olmayacak gibi bi sonuç bu kadar yorucu geçmeyecek sanırım
Bunda bir karartı görünüyor ama tabi kesin bişey söylenmezYaptim canm pek bişi anlamadım ama bide siz bakın
Evet öyle belirti diye bi şeu olsa bile yoksa yok zaten nasip her şey artıkLütfen belirti aramayın öyle bişey yok çünkü gerçekten kendinizi strese sokmayın düzenli ilişki ve dua başka hiçbir çare yok inanın
Benim adet haftam boyunca ağrımıştı karnım çok fena, korkuluydu ana normalmiş, rahim büyüdüğü için.Adet ağrısı var gibi sanki normalmi
Ya tabiki dünyanın sonu değil sadece acaba olacak mı diye beklemek zor yoksa Allah nasip etmezse yapacak bi şey yok, gerekirse evlat edinirim yine severim zatentüp bebek yaparsınız. dünya nın sonu değil ki . böyle düşünüp kendinizi strese sokmayın. ben arkadaşım var 5 sene denediler olmadı tüp bebek yaptılar. artık tıp çok gelişti. bunları sizde biliyorsunuz. kendinizi strse sokup zorlaştırmayın
Aynen öyle cnm bebiklerde rahat ortam istyor biz rahatlayınca geliyorlar sadeceEvet öyle belirti diye bi şeu olsa bile yoksa yok zaten nasip her şey artık
Bu ayda olmadı sanırımCnm çok karanlık aydınlık yerde net cekermisin
Haklısın belki çok erken kaset testte çıkması için belki de bu ay da olmadı bilmiyorumBunda bir karartı görünüyor ama tabi kesin bişey söylenmez
yaaa bak ne güzel. bende evlenmeden önce evlat edinmek isterdim. ama evlenince maddiyat belli bi seyirde ilerleyince tabi insan düşünemiyorYa tabiki dünyanın sonu değil sadece acaba olacak mı diye beklemek zor yoksa Allah nasip etmezse yapacak bi şey yok, gerekirse evlat edinirim yine severim zaten
4 kala en az benceKızlar adete kaç gün kala test yapmalıyım 20 Ocak adet tarihim
Teşekkür ederim hangi uygulamaCnm bak bu uygulamada örnek uygulama vermişler oku buna göre yap istersen
İkincide gölgelik var sadece cnm ama kurumami degilmi belli olmaz daha gününde var yine yarın yap bakalımBu ayda olmadı sanırım
Allah'ım hayırlısını versin inşallah hepimiz için sağlıkla gelsin de gelecekse, isteyenlere de yokluğunu aratmasınyaaa bak ne güzel. bende evlenmeden önce evlat edinmek isterdim. ama evlenince maddiyat belli bi seyirde ilerleyince tabi insan düşünemiyor
her şeyin çözümü var yani
5 ay olmuş daha kendini umutsuzluğa sürükleme
Femometer canimTeşekkür ederim hangi uygulama
Bulursam erken gebelik yapıcam yoksa yapmiycam artık dayanabilirsemİkincide gölgelik var sadece cnm ama kurumami degilmi belli olmaz daha gününde var yine yarın yap bakalım
Hemen olumsuz düşünme cnsm bekle bakalım hayırlısıHaklısın belki çok erken kaset testte çıkması için belki de bu ay da olmadı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?