💙💙💙2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 Hepimize Şans Getirsin İnşAllah 🤲💙💙💙🐣

İnşallah hamileyizdir canm ateş ölçerler gün gün olcuyodun sen bı farklılık yok mu
Kuzum, kızım hastaydı ya hıc olcemedm enson dun gece ateşlenmeden 2 sabah once 36.8di kalktığımda. İnşallah oyleyızdır kuzum bu moralsızlıkte bana moral olur. Ama kızımla 2,3 saatte bir uyandım ates kontrolü ıcın ay dedim napıcam başa dönmek de cokzor gelecek

Test alıp testteki takip etsem yoksa yarın kan mı versem bilemedim yarın hastanenın yakınlarındaki eczanede test seçenekleri çoktur hiç eczanede laboquick gördünümüzmü Evanora
canım laboquıck yoktur belki ama ovula oluyo eczanelerde çok hassas bi test kaset test bu arada bulursan onu al kan vermezsen

Rabbim yardım eder canm merak etme yeterki sağlıklı sıhhatli olsunlar benimde gerçekten o kadar ihtiyacım var ki bu müjdeye inşallah nasip olur günler geçmiyor sanki her ay ilk kez denemiş gibi içim kıpır kıpır bekliyorum beklemesi bile muhteşem bı his kucağımda olacağı günleri düşünemiyorum rabbim bana da tattirsin o duyguyu senin de kızına bi kardeş gelsin inşallah

Kuzum senin ilk mi olacaktı? Oyyyy bir an önce kucagına al kuzum senin benden net testlerin ben inanıyorum hamılesin. Erken test yapsana yaaam

Kuzum senin ilk mi olacaktı? Oyyyy bir an önce kucagına al kuzum senin benden net testlerin ben inanıyorum hamılesin. Erken test yapsana yaaam
Amin inşallah Allah razı olsun Evet canm rabbim nasip ederse ilk olucak inşallah öyledir ya canm erken gebelik testi artimedden başka yoktu alamadım bu yüzden yarın bir gebenin günlüğü kaset testini yapıcam geçen aydan kalma artımed vardı erken gebelik olarak oda anında kıpkırmızı oldu ama gram sevinmedim diğer testlerde de çok net görünürse kan vermeye gidicem canm inşallah o günleri de görürüm

Bende gizli gizli sipariş ediyorum söylemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…