• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💙💙💙2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 Hepimize Şans Getirsin İnşAllah 🤲💙💙💙🐣

Evet aslında normal zamanda yaşadığımız şeylere dikkat etmediğimiz için şuan belirti içinde belirti arayıp kendimize yazık ediyoruz 🤦 bat günü gelse de rahatlasak
Kuzum kesinlikle bak sana şu kadar söyleyeyim bence erken gebelik belirtisi yokk HCGsi hemen artanlar erken dolllenmeyi blemem ama normal süreçte hepsi progesteron yuzunden ama gebe cıkarsak onları ona bağlıyoruz aslında tesadüf kız 😌😭🤣

Hemen atttım şimdi dahada kırmızı oldu pazartesi giderim aslında yarın eşim için hastanede olacağız ama vermek istmiyorum inşallah tutarım kendimi
Canım senin adet günün pazartesi değil miydi gitmisken ver bence sonra bir defa daha verirsin sonrada keseyi beklersin canım

Kızlar bir şey soracağım yumurtlama gününden kaç gün sonrasına kadar kasık ağrısı devam ediyor bugün 3. Gün ama hala kasıklarımda batma gibi bir durum oluyor

Kızlar bir şey soracağım yumurtlama gününden kaç gün sonrasına kadar kasık ağrısı devam ediyor bugün 3. Gün ama hala kasıklarımda batma gibi bir durum oluyor
Mübarek kaşıklarımız hep ağrıyor ya yumurtlarken döllenirken tutunurlen benem dün felaket ağrıdı inş tutunmadır

Evet edicem. Kan vermek istemiyorum. O zamana kadar da test yaparım. 5 tane testim var zaten. Hatta yarın ovülasyon testini de yapıcam. Bakalım etkiliyor mu 😁
Şimdi kan versem atıyorum 69 çıkacak haydeeee bekle bakalım yükselecek mi artacak mı
O testte kıpkırmızı çizgi göreyim öyle giderim
Çok haklisin valla ben olsam bende öyle yaparım o kadar negatif duyup yıkıldık ki artık evde kırmızı çift çizgi görene kadar gitmiycem hatta eşime test yaptığımı bile söylemiyorum her seferinde yıkılıyo adam olursa sürpriz yaparım inşallah ☺️🥹

Canm artımedin kaset test olanını hiç kullanmadım ama senin diğerleri de pozitif olduğu için bunun yanlış olduğunu düşünmüyorum ☺️
Test alıp testteki takip etsem yoksa yarın kan mı versem bilemedim yarın hastanenın yakınlarındaki eczanede test seçenekleri çoktur hiç eczanede laboquick gördünümüzmü Evanora Evanora

Şimdi yaptım bensbaah net çıkmayınca eczaneden aldım ama Malesefki eczanelerde artı med var
Çok net cıkmış artık canım anlıyorum kaygılanmani ama bukadar da net yanlış çıkmaz adet gününde 100 filan çıkabilir bence

Eklentiler

• Screenshot_2025-01-09-22-32-50-166_com.niksoftware.snapseed.jpg
    Screenshot_2025-01-09-22-32-50-166_com.niksoftware.snapseed.jpg
    66,1 KB · Görüntüleme: 11
Kuzum kesinlikle bak sana şu kadar söyleyeyim bence erken gebelik belirtisi yokk HCGsi hemen artanlar erken dolllenmeyi blemem ama normal süreçte hepsi progesteron yuzunden ama gebe cıkarsak onları ona bağlıyoruz aslında tesadüf kız 😌😭🤣
Valla öyle kafayı yedik iyice 😂
Test alıp testteki takip etsem yoksa yarın kan mı versem bilemedim yarın hastanenın yakınlarındaki eczanede test seçenekleri çoktur hiç eczanede laboquick gördünümüzmü Evanora Evanora
Ben hiç görmedim canm ama hastaneye kadar gidiyosun bence kan ver tabi karar senin 🥹

Bende de akıntı var. Ve afedersiniz gaz problemi yaşıyorum. Eğer silik testim doğruysa akıntı gebelik belirtisi olabilir
Bende de gaz değil ama biraz kabızlık gibi var bağırsaklarını etkiliyor ne yesem hem de düzenli besleniyorum incir tarzı şeyler yiyorum

Canım artık hangi marka alırsan al hepsinde cıkıcak sadce algılamaya göre kırmızılık değişecek

Ya bende de var geçmiyor yumurta çatlamasındsn beri 4 gün oldu geçmiyorr adet olacakmışım gibi gergin

Bence de kan verin daha iyi tabi siz bilirsiniz ama doğru yanlış var mı yok mu diye düşünmekten iyidir gibi var olduğunu bilip beklemek sanki. Tabi bilmiyorum da hiç o duruma gelmedim ama insanın aklı allak bullak oluyor iyicee

Valla öyle kafayı yedik iyice 😂

Ben hiç görmedim canm ama hastaneye kadar gidiyosun bence kan ver tabi karar senin 🥹
Ay beni menopoz şu gibi ateşler basıyor hala burda ya kvle ıkısı ne bu gebe misin diyor 🤣🤣 menopoz şu gbym avuçlarım alev alev ama ateş degl ateşte üşüyorum bu farklı bsy. Ama kandırmıcam kendmı 😭🤣

Ay beni menopoz şu gibi ateşler basıyor hala burda ya kvle ıkısı ne bu gebe misin diyor 🤣🤣 menopoz şu gbym avuçlarım alev alev ama ateş degl ateşte üşüyorum bu farklı bsy. Ama kandırmıcam kendmı 😭🤣
😂😂İnşallah hamileyizdir canm ateş ölçerler gün gün olcuyodun sen bı farklılık yok mu

Back