- 23 Temmuz 2018
- 2.474
- 4.799
- 133
- 34
Hayırlısı olsun en doğru zamanda olsun inşallahSonuç negatif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun en doğru zamanda olsun inşallahSonuç negatif
Bende de akıntı var. Ve afedersiniz gaz problemi yaşıyorum. Eğer silik testim doğruysa akıntı gebelik belirtisi olabilirKızlar ya pozitif görenler bu gebelik başında akıntı durumunuz nasıl oluyor acaba
Yaaa inşallah en kısa sürede güzel haberler alırsınızSonuç negatif
Canm biraz detay istiycem kusura bakma ama benimde akıntım var beyaz koyu kıvamda baya geliyo seninde öyle miBende de akıntı var. Ve afedersiniz gaz problemi yaşıyorum. Eğer silik testim doğruysa akıntı gebelik belirtisi olabilir
Evet aynen canım, normal akıntıdan farklı değil. O yüzden ben garipsememiştim. Ama baktım hala sürüyor. Su gibiCanm biraz detay istiycem kusura bakma ama benimde akıntım var beyaz koyu kıvamda baya geliyo seninde öyle mi
İnşallah gebeliktir canm sen test yapmaya devam edicekmisinEvet aynen canım, normal akıntıdan farklı değil. O yüzden ben garipsememiştim. Ama baktım hala sürüyor. Su gibi
Canım evet kızıma hamileyken öyleydi kremsiydi mmatmazellll yani adet öncekı akıntıdan farksız kuzumEvet aynen canım, normal akıntıdan farklı değil. O yüzden ben garipsememiştim. Ama baktım hala sürüyor. Su gibi
Evet aslında normal zamanda yaşadığımız şeylere dikkat etmediğimiz için şuan belirti içinde belirti arayıp kendimize yazık ediyoruz bat günü gelse de rahatlasakCanım evet kızıma hamileyken öyleydi kremsiydi mmatmazellll yani adet öncekı akıntıdan farksız kuzum
Evet edicem. Kan vermek istemiyorum. O zamana kadar da test yaparım. 5 tane testim var zaten. Hatta yarın ovülasyon testini de yapıcam. Bakalım etkiliyor muİnşallah gebeliktir canm sen test yapmaya devam edicekmisin
Merhaba beni de ekler misiniz SAT18 aralık BAT 17ocak yumurtlama 2 ocak hepimize uğurlu gelsin bu başlıkhoşgeldiniz sat bat yazarsanız ekleyim sizide
aynen bende gitmicem ama aynı testleri den yok nasıl takip etmem bilmiyorum bitane duratest var erken gebelik ama adetimi bi 3 5 gün geçsin öyle vereceğim geçen gittin erken verdim git gel git gel stresEvet edicem. Kan vermek istemiyorum. O zamana kadar da test yaparım. 5 tane testim var zaten. Hatta yarın ovülasyon testini de yapıcam. Bakalım etkiliyor mu
Şimdi kan versem atıyorum 69 çıkacak haydeeee bekle bakalım yükselecek mi artacak mı
O testte kıpkırmızı çizgi göreyim öyle giderim
Yaaa bu kadar yalancıysa tü onun suratınaPek sevinemiyorum çünkü artı med hiç bu markada bukadar kırmızı çıkan yalancı pozitif çıktımı Evanora Lucky_16 mmatmazellll eva babylovee
Ay kesinlikle önceden memelerime dokunmuyordum agrı varmıydı yokmuydu bilmiyorumEvet aslında normal zamanda yaşadığımız şeylere dikkat etmediğimiz için şuan belirti içinde belirti arayıp kendimize yazık ediyoruz bat günü gelse de rahatlasak
Ya senin çizgiler çok netaynen bende gitmicem ama aynı testleri den yok nasıl takip etmem bilmiyorum bitane duratest var erken gebelik ama adetimi bi 3 5 gün geçsin öyle vereceğim geçen gittin erken verdim git gel git gel stres
Aynen yapsana ovude bend ei u hep merak ediyorum gerçekten çıkartıyor mu diyeEvet edicem. Kan vermek istemiyorum. O zamana kadar da test yaparım. 5 tane testim var zaten. Hatta yarın ovülasyon testini de yapıcam. Bakalım etkiliyor mu
Şimdi kan versem atıyorum 69 çıkacak haydeeee bekle bakalım yükselecek mi artacak mı
O testte kıpkırmızı çizgi göreyim öyle giderim
Hemen atttım şimdi dahada kırmızı oldu pazartesi giderim aslında yarın eşim için hastanede olacağız ama vermek istmiyorum inşallah tutarım kendimiYaaa bu kadar yalancıysa tü onun suratına
Bu ne
Nasıl yalan kız bu
Ne zaman kan vericen
Kuzum ben hc artımed gebelik yapmadım ama diğerleri de pozitif idi seninPek sevinemiyorum çünkü artı med hiç bu markada bukadar kırmızı çıkan yalancı pozitif çıktımı Evanora Lucky_16 mmatmazellll eva babylovee
Var sende bebiş ya şimdimi yaptın bunu canım her testtin algılaması farklı canım adet gününde kan ver istersenPek sevinemiyorum çünkü artı med hiç bu markada bukadar kırmızı çıkan yalancı pozitif çıktımı Evanora Lucky_16 mmatmazellll eva babylovee
Yapıcam yapıcam. Atarım buradanAynen yapsana ovude bend ei u hep merak ediyorum gerçekten çıkartıyor mu diye
Hastaneye gidecek olsam dayanamazdım herhalde. Yani dayanamazsan ben seni kınamamHemen atttım şimdi dahada kırmızı oldu pazartesi giderim aslında yarın eşim için hastanede olacağız ama vermek istmiyorum inşallah tutarım kendimi