Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde bat 15 Ocak inşallah bu ay güzel haberi alırız canm tek düşündüğüm aylardır olmaması normal mi ?11 Ocak cumartesi Benmde 6. Ayım denemede
Sağol kuzum sordugun icin ❤ gündüz cok fazla oldu kanamam bir anda pes pese sekilde simdi azaldi yok gibi. Anlayamadim neden oldugunu. Ama kasık agrim var. Sol tarafta ozellikle. İnşallah hersey yolunda gider umutlaniyordum kendimce belki bebis tutar diye ama boyle bir kanama yasayinca ne düşüneceğimi bile bilmiyorum artik hala ihtimal var mi yok muSen nasıl oldun kanaman var mı
Aynen bide tümm testleri yaptık ama takdiri ilahi işte bi vakti var onu bekliyorBenimde bat 15 Ocak inşallah bu ay güzel haberi alırız canm tek düşündüğüm aylardır olmaması normal mi ?
En fazla kaç dk yazıyorKızlar innovita ovülasyon testlerinin içinden çıkan test. 20. Dk bu şekilde oldu. Geçersiz mi sayılır:/
Birşey yazmıyor ambalajında ya innovita ovülasyon testinin içinden çıkıyor ya küçük bir anbalajı varEn fazla kaç dk yazıyor
Benimde 29 aralıkta çatladı yumurtam 3 gün kaldı test yapıyorum ama negatifTest yaptınız mı benimde 29 aralık ovulasyon pikiö. Bugün kanda 2.30 negatifi öğrendim o yüzden katılamayacağım
internetten almıştım iki tane iki aydır duruyo battıKeşke bekleseydin bide en pahalı test nasıl kıydın kız
bu test çok iyiBirşey yazmıyor ambalajında ya innovita ovülasyon testinin içinden çıkıyor ya küçük bir anbalajı var
Öyle valla hayırlısı olsun inşallahAynen bide tümm testleri yaptık ama takdiri ilahi işte bi vakti var onu bekliyor
bugün bende yaptım aynısını bendede çizgi çıktı bunda predictor earyl den daha koyu çıktı hemdeKızlar innovita ovülasyon testlerinin içinden çıkan test. 20. Dk bu şekilde oldu. Geçersiz mi sayılır:/
sonradan böyle renkler karıştı falan ama benimde ilk dakikalarda belirdiKızlar innovita ovülasyon testlerinin içinden çıkan test. 20. Dk bu şekilde oldu. Geçersiz mi sayılır:/
İnşallah vardır gönlündeki olurSağol kuzum sordugun icin ❤ gündüz cok fazla oldu kanamam bir anda pes pese sekilde simdi azaldi yok gibi. Anlayamadim neden oldugunu. Ama kasık agrim var. Sol tarafta ozellikle. İnşallah hersey yolunda gider umutlaniyordum kendimce belki bebis tutar diye ama boyle bir kanama yasayinca ne düşüneceğimi bile bilmiyorum artik hala ihtimal var mi yok mu
Hayırdır cnm ne kanaması ne olduSağol kuzum sordugun icin ❤ gündüz cok fazla oldu kanamam bir anda pes pese sekilde simdi azaldi yok gibi. Anlayamadim neden oldugunu. Ama kasık agrim var. Sol tarafta ozellikle. İnşallah hersey yolunda gider umutlaniyordum kendimce belki bebis tutar diye ama boyle bir kanama yasayinca ne düşüneceğimi bile bilmiyorum artik hala ihtimal var mi yok mu