💙💙💙2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 Hepimize Şans Getirsin İnşAllah 🤲💙💙💙🐣

Canım varsa iki tane yap benim arkadaşım iki tane artımedde yapmıştı ikisi de pozitifti bende iki tane artımed yaptım biri negatif diğeri pozitifti kan testim negatif çıktı
Malesef kaset testim kalmadı bitane erken kaldı duratest bu marka yapan oldumu hiç sabah yapacağım

Balım inşallah bebişin vardır ya. Kıpkırmızı olduysa bence doğrudur çünkü yanlış çıkanların genellikle silik çizgi oluyır bir de kaç aydır deniyorsın bata kaç gün var

kızlar benimde yarın iğneden sonraki 10. günüm iğneninde bu şeyi kötü yapıyosun iğne etkisimi diye düşünüyosun ben bugün predictör early yaptım silik çizgi çıktı ama iğne etkisimi ne bilmiyorum innovita strip yaptım ondada silik çıktı ama gel gör ki arada kalıyosun

Balım inşallah bebişin vardır ya. Kıpkırmızı olduysa bence doğrudur çünkü yanlış çıkanların genellikle silik çizgi oluyır bir de kaç aydır deniyorsın bata kaç gün var

İnşallah yaaa 6 gün var canm 6. Ayı denedik bu sefer İnşallah bu ay güzel haberi alırım. Canm ben dedimki eczanede sadece artımed vardı ya yine ondan alsam dunkinden koyu çıkarsa gün gün bisiler vardır dedm sence ?

Doktoruna bir sorsaydın balım

Bence artımed alacaksan iki tane al çünkü bak ben iki tane aldım biri negatif biri pozitifti ama çok silikti sonra kan testım negatif oldu arkadaşım aldı iki tane ikisi de poztifti ve kan testi pozitif ve baya belirgindi artımed yalancı pozitfi çıkarıyor ama silik çizgi çıkarıyor

Bende öyle düşündüm kaset testler beta hcg yi yüksek algılıyo en azından koyulaşma varmı diye bakardım olmadı yarın iki tane alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…