Malesef kaset testim kalmadı bitane erken kaldı duratest bu marka yapan oldumu hiç sabah yapacağımCanım varsa iki tane yap benim arkadaşım iki tane artımedde yapmıştı ikisi de pozitifti bende iki tane artımed yaptım biri negatif diğeri pozitifti kan testim negatif çıktı
Canim benim bu testle tecrübem yok ama baya net pozitif belirgin sekilde. İnşallah yanıltmıyorduuur güzel haber olsun. Yeniden takip et ama farkli bir marka da olsa bak mutlaka yarin diger gün falan.Pek sevinemiyorum çünkü artı med hiç bu markada bukadar kırmızı çıkan yalancı pozitif çıktımı @EvanoraLucky_16 mmatmazellll @eva babylovee
Aynen bende bu sefer demicemİnşallah hamileyizdir de sürpriz yaparız canm bende gizliyorum bide o üzülsün istemiyorum
Balım inşallah bebişin vardır ya. Kıpkırmızı olduysa bence doğrudur çünkü yanlış çıkanların genellikle silik çizgi oluyır bir de kaç aydır deniyorsın bata kaç gün varAmin inşallah Allah razı olsun Evet canm rabbim nasip ederse ilk olucak inşallah öyledir ya canm erken gebelik testi artimedden başka yoktu alamadım bu yüzden yarın bir gebenin günlüğü kaset testini yapıcam geçen aydan kalma artımed vardı erken gebelik olarak oda anında kıpkırmızı oldu ama gram sevinmedim diğer testlerde de çok net görünürse kan vermeye gidicem canm inşallah o günleri de görürüm
Sen nasıl oldun kanaman var mıCanim benim bu testle tecrübem yok ama baya net pozitif belirgin sekilde. İnşallah yanıltmıyorduuur güzel haber olsun. Yeniden takip et ama farkli bir marka da olsa bak mutlaka yarin diger gün falan.
İnşallah ya bu ay hiç gün kaçırmadım bir haftadır adamın iliği kemiği kurudu artık inşallah tutmuştur bir tanesiİnşallah hamileyizdir de sürpriz yaparız canm bende gizliyorum bide o üzülsün istemiyorum
Hadi bakalım sabah güzel haberinle uyanırız inşallahMalesef kaset testim kalmadı bitane erken kaldı duratest bu marka yapan oldumu hiç sabah yapacağım
Balım inşallah bebişin vardır ya. Kıpkırmızı olduysa bence doğrudur çünkü yanlış çıkanların genellikle silik çizgi oluyır bir de kaç aydır deniyorsın bata kaç gün var
Doktoruna bir sorsaydın balımkızlar benimde yarın iğneden sonraki 10. günüm iğneninde bu şeyi kötü yapıyosun iğne etkisimi diye düşünüyosun ben bugün predictör early yaptım silik çizgi çıktı ama iğne etkisimi ne bilmiyorum inıvita strip yaptım ondada silik çıktı ama gel gör ki arada kalıyosun
Aynen bende bu sefer demicem
Bence artımed alacaksan iki tane al çünkü bak ben iki tane aldım biri negatif biri pozitifti ama çok silikti sonra kan testım negatif oldu arkadaşım aldı iki tane ikisi de poztifti ve kan testi pozitif ve baya belirgindi artımed yalancı pozitfi çıkarıyor ama silik çizgi çıkarıyorİnşallah yaaa6 gün var canm 6. Ayı denedik bu sefer İnşallah bu ay güzel haberi alırım. Canm ben dedimki eczanede sadece artımed vardı ya yine ondan alsam dunkinden koyu çıkarsa gün gün bisiler vardır dedm sence ?
dr um 14-15 gün test yapmamı önerdiDoktoruna bir sorsaydın balım
Bende öyle düşündüm kaset testler beta hcg yi yüksek algılıyo en azından koyulaşma varmı diye bakardım olmadı yarın iki tane alırımBence artımed alacaksan iki tane al çünkü bak ben iki tane aldım biri negatif biri pozitifti ama çok silikti sonra kan testım negatif oldu arkadaşım aldı iki tane ikisi de poztifti ve kan testi pozitif ve baya belirgindi artımed yalancı pozitfi çıkarıyor ama silik çizgi çıkarıyor
Az kalmış dayan hem bak erken öğrenmenin faydası yok herkes beta kovaşlıyor inşallah vardırdr um 14-15 gün test yapmamı önerdi
Evet iki tane al be bize güzel haberlerle gel inşallahBende öyle düşündüm kaset testler beta hcg yi yüksek algılıyo en azından koyulaşma varmı diye bakardım olmadı yarın iki tane alırım
Ay inşallah canmEvet iki tane al be bize güzel haberlerle gel inşallah
11 Ocak cumartesi Benmde 6. Ayım denemedeCanm senin bat ne zamandı
Keşke bekleseydin bide en pahalı test nasıl kıydın kızdr um 14-15 gün test yapmamı önerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?