- 3 Nisan 2019
- 952
- 365
- 103
- 38
ooo maşAllah artımed hiç kullanmadım ben kuzumPek sevinemiyorum çünkü artı med hiç bu markada bukadar kırmızı çıkan yalancı pozitif çıktımı Evanora Lucky_16 mmatmazellll @eva @babylovee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ooo maşAllah artımed hiç kullanmadım ben kuzumPek sevinemiyorum çünkü artı med hiç bu markada bukadar kırmızı çıkan yalancı pozitif çıktımı Evanora Lucky_16 mmatmazellll @eva @babylovee
Yalnız değilmişim demekki ☺Ya bende de var geçmiyor yumurta çatlamasındsn beri 4 gün oldu geçmiyorr adet olacakmışım gibi gergin
Kuzum, kızım hastaydı ya hıc olcemedm enson dun gece ateşlenmeden 2 sabah once 36.8di kalktığımda. İnşallah oyleyızdır kuzum bu moralsızlıkte bana moral olur. Ama kızımla 2,3 saatte bir uyandım ates kontrolü ıcın ay dedim napıcam başa dönmek de cokzor gelecekİnşallah hamileyizdir canm ateş ölçerler gün gün olcuyodun sen bı farklılık yok mu
canım laboquıck yoktur belki ama ovula oluyo eczanelerde çok hassas bi test kaset test bu arada bulursan onu al kan vermezsenTest alıp testteki takip etsem yoksa yarın kan mı versem bilemedim yarın hastanenın yakınlarındaki eczanede test seçenekleri çoktur hiç eczanede laboquick gördünümüzmü Evanora
Kabızlıkta belirti diyorlar. Gerçi baş ağrısı olam bile okudumBende de gaz değil ama biraz kabızlık gibi var bağırsaklarını etkiliyor ne yesem hem de düzenli besleniyorum incir tarzı şeyler yiyorum
Laboquick asla yanıltmıyor benceee. Sen çıplak gözle görüyorsan vardırLaboquıck bir daha olmasın inşallah
Evet her şey belirti deniyor muhtemelen o ara kimde ne varsa kendi belirtisi sanıyorKabızlıkta belirti diyorlar. Gerçi baş ağrısı olam bile okudum
Kesinlikle öyle allah akıl sağlığımıza zeval vermesinEvet her şey belirti deniyor muhtemelen o ara kimde ne varsa kendi belirtisi sanıyor
Rabbim yardım eder canm merak etme yeterki sağlıklı sıhhatli olsunlar benimde gerçekten o kadar ihtiyacım var ki bu müjdeye inşallah nasip olur günler geçmiyor sanki her ay ilk kez denemiş gibi içim kıpır kıpır bekliyorum beklemesi bile muhteşem bı his kucağımda olacağı günleri düşünemiyorum rabbim bana da tattirsin o duyguyu senin de kızına bi kardeş gelsin inşallahKuzum, kızım hastaydı ya hıc olcemedm enson dun gece ateşlenmeden 2 sabah once 36.8di kalktığımda. İnşallah oyleyızdır kuzum bu moralsızlıkte bana moral olur. Ama kızımla 2,3 saatte bir uyandım ates kontrolü ıcın ay dedim napıcam başa dönmek de cokzor gelecek
Kesinlikle gebe cıkınca aa belırtım dıyoruz aslında belırtı 6. Haftadan snra baslıyorEvet her şey belirti deniyor muhtemelen o ara kimde ne varsa kendi belirtisi sanıyor
Evet inşallahKesinlikle öyle allah akıl sağlığımıza zeval vermesin
Kuzum senin ilk mi olacaktı? Oyyyy bir an önce kucagına al kuzum senin benden net testlerin ben inanıyorum hamılesin. Erken test yapsana yaaamRabbim yardım eder canm merak etme yeterki sağlıklı sıhhatli olsunlar benimde gerçekten o kadar ihtiyacım var ki bu müjdeye inşallah nasip olur günler geçmiyor sanki her ay ilk kez denemiş gibi içim kıpır kıpır bekliyorum beklemesi bile muhteşem bı his kucağımda olacağı günleri düşünemiyorum rabbim bana da tattirsin o duyguyu senin de kızına bi kardeş gelsin inşallah
Evet muhtemelen öyledir şu an daha yerleşti mi eğer ki varsa yani onu bile bilmiyorumKesinlikle gebe cıkınca aa belırtım dıyoruz aslında belırtı 6. Haftadan snra baslıyor
Amin inşallah Allah razı olsun Evet canm rabbim nasip ederse ilk olucak inşallah öyledir ya canm erken gebelik testi artimedden başka yoktu alamadım bu yüzden yarın bir gebenin günlüğü kaset testini yapıcam geçen aydan kalma artımed vardı erken gebelik olarak oda anında kıpkırmızı oldu ama gram sevinmedim diğer testlerde de çok net görünürse kan vermeye gidicem canm inşallah o günleri de görürümKuzum senin ilk mi olacaktı? Oyyyy bir an önce kucagına al kuzum senin benden net testlerin ben inanıyorum hamılesin. Erken test yapsana yaaam
Kızlar yeni topik hepimize uğur getirsin hayırlısıyla inşallahlisteyi düzenledim kızlar hepinize tek tek cevap veremedim kusura bakmayın hoşgeldiniz
Canım varsa iki tane yap benim arkadaşım iki tane artımedde yapmıştı ikisi de pozitifti bende iki tane artımed yaptım biri negatif diğeri pozitifti kan testim negatif çıktıPek sevinemiyorum çünkü artı med hiç bu markada bukadar kırmızı çıkan yalancı pozitif çıktımı Evanora Lucky_16 mmatmazellll @eva @babylovee
Bende gizli gizli sipariş ediyorum söylemiyorumÇok haklisin valla ben olsam bende öyle yaparım o kadar negatif duyup yıkıldık ki artık evde kırmızı çift çizgi görene kadar gitmiycem hatta eşime test yaptığımı bile söylemiyorum her seferinde yıkılıyo adam olursa sürpriz yaparım inşallah
İnşallah hamileyizdir de sürpriz yaparız canm bende gizliyorum bide o üzülsün istemiyorumBende gizli gizli sipariş ediyorum söylemiyorum