💙💙💙2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 Hepimize Şans Getirsin İnşAllah 🤲💙💙💙🐣

İnşallah gebeliktir canm sen test yapmaya devam edicekmisin
Evet edicem. Kan vermek istemiyorum. O zamana kadar da test yaparım. 5 tane testim var zaten. Hatta yarın ovülasyon testini de yapıcam. Bakalım etkiliyor mu
Şimdi kan versem atıyorum 69 çıkacak haydeeee bekle bakalım yükselecek mi artacak mı
O testte kıpkırmızı çizgi göreyim öyle giderim

aynen bende gitmicem ama aynı testleri den yok nasıl takip etmem bilmiyorum bitane duratest var erken gebelik ama adetimi bi 3 5 gün geçsin öyle vereceğim geçen gittin erken verdim git gel git gel stres

Aynen yapsana ovude bend ei u hep merak ediyorum gerçekten çıkartıyor mu diye

Yaaa bu kadar yalancıysa tü onun suratına
Bu ne
Nasıl yalan kız bu
Ne zaman kan vericen
Hemen atttım şimdi dahada kırmızı oldu pazartesi giderim aslında yarın eşim için hastanede olacağız ama vermek istmiyorum inşallah tutarım kendimi

Aynen yapsana ovude bend ei u hep merak ediyorum gerçekten çıkartıyor mu diye
Yapıcam yapıcam. Atarım buradan
Hemen atttım şimdi dahada kırmızı oldu pazartesi giderim aslında yarın eşim için hastanede olacağız ama vermek istmiyorum inşallah tutarım kendimi
Hastaneye gidecek olsam dayanamazdım herhalde. Yani dayanamazsan ben seni kınamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…