• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💙💙💙2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 Hepimize Şans Getirsin İnşAllah 🤲💙💙💙🐣

Ay inşallah öyledir normalde de akıntım olur da bu şekilde dikkatimi çeken kadar olmazdı belki de hep başka bi şeydir tabi üşütme gibi
Benim ilk gebeliğimde yumurtlamadan 4-5 gün sonra başlayan akıntım olmuştu gebeliğimi öğrendikten bir süre sonra da devam etmişti. Bence bu en önemli belirtilerden. İnşallah hayırlısıyla bebeğin seninledir🙏

Benim ilk gebeliğimde yumurtlamadan 4-5 gün sonra başlayan akıntım olmuştu gebeliğimi öğrendikten bir süre sonra da devam etmişti. Bence bu en önemli belirtilerden. İnşallah hayırlısıyla bebeğin seninledir🙏
Benim de yumurtlamamın üzerinden 6 gün geçti yani eğer ki test doğru gösterdiyse tabiki. Şimdi o dönem gibi bi akıntı olunca insanın aklı karışıyor tabiki acaba belirti mi diye inşallah öyledir 😊 hep gebe kalmaya odaklanmışım eğer ki kalırsam nasıl olur onu hiç hayal etmemişim sanırım şimdi bebeğin seninledir deyince bi tuhaf hissettim duygulandjm çok teşekkür ederim size ♥️

Sonuç negatif🥺

Eklentiler

• IMG_20250109_214444.jpg
    IMG_20250109_214444.jpg
    15,8 KB · Görüntüleme: 34
Back