- 3 Mayıs 2024
- 69
- 9
- 1
- 28
Yok hayırSizde var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok hayırSizde var mı
Bence 10. Gün test yapınKızlaar yeni topimiz hayırlı olsun benim reglim 9 gün gecikti 3 gün önce test yaptım negatif geç döllenme olabilir belki bi önceki gebelikde geç döllenmeydi acaba ne zaman test yapsam bi fikir verin banaa
Ay hadi bakalım grubun ilk gebesi sen ol güzel haberlerle gel inşallahİkincide hiç çıkmadı anlamadım yani çok çok ince var sanki ama oda durdukça belirginleşiyor galiba kan verdim bakalım hiç ümidim yok ama
Ya kimisinde akıntı da olabiliyor erken gebelik belirtileri arasında var inşallah gebelik belirtisidirBen de daha bilemiyorum ama sanki ovulasyon zamanı gibi yoğun bi akıntı var kasık ağrısıyla beraber acaba böyle bi belirti olabilir mi diye merak etmiştim
Ay inşallah öyledir normalde de akıntım olur da bu şekilde dikkatimi çeken kadar olmazdı belki de hep başka bi şeydir tabi üşütme gibiYa kimisinde akıntı da olabiliyor erken gebelik belirtileri arasında var inşallah gebelik belirtisidir
Amin inşallah canım hepimiz güzel haber alırız tez zamanda inşallahAy hadi bakalım grubun ilk gebesi sen ol güzel haberlerle gel inşallah
Yaa pardon canım ozman pozitifC
Canım strip test değil içini ben açtım prodoctor marka test 6 aydır kullanıyorum hiç silik çizgi kuruma çizgisi çıkarmadı şimdi kan verdim bakalım sonuca göre artık
Benim ilk gebeliğimde yumurtlamadan 4-5 gün sonra başlayan akıntım olmuştu gebeliğimi öğrendikten bir süre sonra da devam etmişti. Bence bu en önemli belirtilerden. İnşallah hayırlısıyla bebeğin seninledirAy inşallah öyledir normalde de akıntım olur da bu şekilde dikkatimi çeken kadar olmazdı belki de hep başka bi şeydir tabi üşütme gibi
Hayırla güzel haberler ver inşallah canım bekliyoruzİkincide hiç çıkmadı anlamadım yani çok çok ince var sanki ama oda durdukça belirginleşiyor galiba kan verdim bakalım hiç ümidim yok ama
Benim de yumurtlamamın üzerinden 6 gün geçti yani eğer ki test doğru gösterdiyse tabiki. Şimdi o dönem gibi bi akıntı olunca insanın aklı karışıyor tabiki acaba belirti mi diye inşallah öyledir hep gebe kalmaya odaklanmışım eğer ki kalırsam nasıl olur onu hiç hayal etmemişim sanırım şimdi bebeğin seninledir deyince bi tuhaf hissettim duygulandjm çok teşekkür ederim sizeBenim ilk gebeliğimde yumurtlamadan 4-5 gün sonra başlayan akıntım olmuştu gebeliğimi öğrendikten bir süre sonra da devam etmişti. Bence bu en önemli belirtilerden. İnşallah hayırlısıyla bebeğin seninledir
İnşallah test verdim 10 da cikacak ama aklıma sonradan çıktı ya o çizgi o takıldı o yüzden pek ümidim yokYaa pardon canım ozman pozitif
İnşallah canım pek ümidim olmasada vardır inşallahHayırla güzel haberler ver inşallah canım bekliyoruz
Haber ver ya hadi inşallahİnşallah test verdim 10 da cikacak ama aklıma sonradan çıktı ya o çizgi o takıldı o yüzden pek ümidim yok
İnşallah canım hepimiz tez zamanda güzel haber alırızHaber ver ya hadi inşallah
Çıktı mıİnşallah canım hepimiz tez zamanda güzel haber alırız
Hayırlısı olsun inşallahSonuç negatif