- 24 Ekim 2008
- 429
- 1
- 43
- Konu Sahibi margaritha
ya evet dayanamıcam hatta öncesınde bir idrar testı yapsammı dıyorum 2 gun sonra falan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zeynepcım dunden berı sessın solugun cıkmıyo alıştırıp kaçmak yok öyleeeyerimseniben
zeynepcım dunden berı sessın solugun cıkmıyo alıştırıp kaçmak yok öyleeeyerimseniben
tatlım ben 6.günde idrarda gördüm sonra gitgide koyulaştı ancak sonra silikleşti kimyasal gebelik oldu anlayacağın bugün 10.gün ve kan testi yaptırdım sadece 20 çıktı.biraz üzüldüm benim de 3.denemem di ve blast transferiydi.ben de sebepsiz infertiliteyim..senin snucun umarım pozitif olur.bence idrar testi yapma git 7.gün kan testi en kesin öyle çıkıyo.bak ben idrar testi yaptım heveslendim sonrada öööle kalakaldım..ama ben artık bu tüp bebe olayına inanmıyorum.herşey kısmet işi canım.olacağı varsa oluyo yani yapanlar birer aracı.daha da denemem artık.çocuk sahibi olamadım ama dert sahibi oldum valla.
canım yaaa inanmıyorum sakın ümidini kaybetme denemekten vazgeçme sakın sakın nolur sebepsize bende inanmıyorum pek uyuşmayan bişeyler muhakkak vardır tıbbın bulamadıgı çook şey var belkı normal olur hayatım lütfen kendını bırakmatatlım ben 6.günde idrarda gördüm sonra gitgide koyulaştı ancak sonra silikleşti kimyasal gebelik oldu anlayacağın bugün 10.gün ve kan testi yaptırdım sadece 20 çıktı.biraz üzüldüm benim de 3.denemem di ve blast transferiydi.ben de sebepsiz infertiliteyim..senin snucun umarım pozitif olur.bence idrar testi yapma git 7.gün kan testi en kesin öyle çıkıyo.bak ben idrar testi yaptım heveslendim sonrada öööle kalakaldım..ama ben artık bu tüp bebe olayına inanmıyorum.herşey kısmet işi canım.olacağı varsa oluyo yani yapanlar birer aracı.daha da denemem artık.çocuk sahibi olamadım ama dert sahibi oldum valla.
acaba benim yumurtalar blast olacakmı yumoşlar kaç tane olacak daha çok yolum var hayırlısı şimdiden heyecan yaptım
sonucu yazarım
hayırlısı olsun canım toplandımı yumoşlar
ayy gerçektenmi hadi bekliyoruzmerhaba kızlar bende şimdi idrar testı yapcam dayanamıyorum eşimi dolaştırdım nöbetçi eczaneleri
yok zeynebim şu an lucrin kullanıyorum uzun protokol adet olunca 2. gün gene gidicem okudukça okudukça kafam karışıyor delikafadulden