blast embriyo transferi olan arkadaşlar

evet dün kondu 2 tane blast olmuş hemen transfer ettıler dıgerlerınıde takıp edıp blast olunca dondurcaklarmış sende sasırdın dımı yoksa bugundu

canım benim inşallah tutunurlar evet ben bugün zannediyordum
test tarihin ne zman ayyy bende heycanlandım şimdi ama biliyormusun bu sefer tutar içime öyle doğuyo banada umut olursun

canım benim inşallah tutunurlar evet ben bugün zannediyordum
test tarihin ne zman ayyy bende heycanlandım şimdi ama biliyormusun bu sefer tutar içime öyle doğuyo banada umut olursun

amiiiiiinnnnnnnnnn inşallhhh canımyaaa 14 ü test günüm ama ben bir iki gün önce yaptırırım betahcg dayanamayabılırım kaydirigubbakcemile3 senın ne zaman olcak canım

ben bu adetimde doğum kontrol kullanıcam temmuzda başlıycam inşallah

ayy bende sabırsızlandım şimdi bi gelişme varmı
ay benimkide soru daha dün kondu napıyorsun şimdi yatıyormusun sakın oturma

benimde blasosist transferi ilk denemem ve 5 haftalık hamileyim rabbim sizlerede nasip etsin

canım sende ne gıbı belırtıler oldu acaba benım karnım inanılmaz acıkıyo 1 saat arayla acıkıyorum dunden berı tansıyonumda dusuyo aradabır sendede boyle şıkayetler olmusmuydu

ben bu adetimde doğum kontrol kullanıcam temmuzda başlıycam inşallah

ayy bende sabırsızlandım şimdi bi gelişme varmı
ay benimkide soru daha dün kondu napıyorsun şimdi yatıyormusun sakın oturma

uzanıyorum ama arada kalkıp dolanıyorum evın içinde çünkü yataga baglanma dedıler rahıme kan dolasımı saglanmasıda önemlıymış zaten vajınal jel kullanıyorum 15 dakka yurumem lazım evde annem yanımda kardesım var iş yaptırmıyolar zaten

uzanıyorum ama arada kalkıp dolanıyorum evın içinde çünkü yataga baglanma dedıler rahıme kan dolasımı saglanmasıda önemlıymış zaten vajınal jel kullanıyorum 15 dakka yurumem lazım evde annem yanımda kardesım var iş yaptırmıyolar zaten

tamam canım evet oda doğrudur ben hiç kalkmıycam diyordum ama wc ye gitmek yeterlidir galiba

dıgerlerınde hep yattım 10 gun hıc kalkmadım put gıbı sadece wc ye kalktım ama tutmayınca tutmuyor işte artık saldım kafama takmıyorum ınan daha rahatım sımdı uzanmak ıstedımde uzanıyorum kalkmak ıstedıgımdede dolasıp yatıyorum valla rahat boyle

dıgerlerınde hep yattım 10 gun hıc kalkmadım put gıbı sadece wc ye kalktım ama tutmayınca tutmuyor işte artık saldım kafama takmıyorum ınan daha rahatım sımdı uzanmak ıstedımde uzanıyorum kalkmak ıstedıgımdede dolasıp yatıyorum valla rahat boyle

bende çok kalktım diye tutmadı zannediyordum eşim bu sefer yat hiç kalkam 1 hafta diyor bende şaşırdım ne yapacağımı sempatiksalakcinni

ılk 3 gun yatman yeterlı dınlenmen yanı onun dısında agır iş yapmadan gunluk hayatına devam edebılırsın hayatım

X