- 24 Ekim 2008
- 429
- 1
- 43
- Konu Sahibi margaritha
amın canım hepımız ıcın hayırlısı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amın canım hepımız ıcın hayırlısı olsun
benimde blasosist transferi ilk denemem ve 5 haftalık hamileyim rabbim sizlerede nasip etsin
canım galiba bugün transferin var Allah yardımcın olsun:teselli:
canım dun gıremedım sabah esımle kahvaltı yaparken tlf geldı saat 3 te transferınız olucak dedıler apar topar hazırlandım falan su an bebeklerim tutunma mücadelesı içindelerdır heralde
benimde blasosist transferi ilk denemem ve 5 haftalık hamileyim rabbim sizlerede nasip etsin
nasıl yani dün mü kondu
evet dün kondu 2 tane blast olmuş hemen transfer ettıler dıgerlerınıde takıp edıp blast olunca dondurcaklarmış sende sasırdın dımı yoksa bugundu
canım benim inşallah tutunurlar evet ben bugün zannediyordum
test tarihin ne zman ayyy bende heycanlandım şimdi ama biliyormusun bu sefer tutar içime öyle doğuyo banada umut olursun
ben bu adetimde doğum kontrol kullanıcam temmuzda başlıycam inşallah
ayy bende sabırsızlandım şimdi bi gelişme varmı
ay benimkide soru daha dün kondu napıyorsun şimdi yatıyormusun sakın oturma
uzanıyorum ama arada kalkıp dolanıyorum evın içinde çünkü yataga baglanma dedıler rahıme kan dolasımı saglanmasıda önemlıymış zaten vajınal jel kullanıyorum 15 dakka yurumem lazım evde annem yanımda kardesım var iş yaptırmıyolar zaten
dıgerlerınde hep yattım 10 gun hıc kalkmadım put gıbı sadece wc ye kalktım ama tutmayınca tutmuyor işte artık saldım kafama takmıyorum ınan daha rahatım sımdı uzanmak ıstedımde uzanıyorum kalkmak ıstedıgımdede dolasıp yatıyorum valla rahat boyle
uzanıyorum derken yatmak demek ıstedım aman sakın bı yere asılmak uzanmak yokkk